Ma ne mislim na bodove , nego kako vidis ovaj tenis. Meni kao amateri,igra bez igre(hoce-nece). Sousa nema prvi servis, a Basic se ne snalazi na drugi servis, losa(grozna)realizacija BL. To me interesuje,ono tvoje plan B,C...Unofficialpage je napisao/la:Haha prati se Mirza. A to oko bodova, ne znam ja to najbolje.Samozdravlje je napisao/la:Hajde @Uno. baci komentar , prije nego zavrse.
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Re: BiH tenis
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ma ovo je obostrano prilicno lose. Jos ni teren nije u sjajnom stanju... Nadajmo se da ce Mirza manje grijesiti u nastavkuSamozdravlje je napisao/la:Ma ne mislim na bodove , nego kako vidis ovaj tenis. Meni kao amateri,igra bez igre(hoce-nece). Sousa nema prvi servis, a Basic se ne snalazi na drugi servis, losa(grozna)realizacija BL. To me interesuje,ono tvoje plan B,C...Unofficialpage je napisao/la:Haha prati se Mirza. A to oko bodova, ne znam ja to najbolje.Samozdravlje je napisao/la:Hajde @Uno. baci komentar , prije nego zavrse.![]()
Break lopte 2/15 i 3/5!
Pa dragi Mirza od 15 brejk lopti, ti dvije iskoristiš...
Da je namjerno gubio poene na brejk loptama, mislim da bi slučajno dobio neki.
Da je namjerno gubio poene na brejk loptama, mislim da bi slučajno dobio neki.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
upalim kod 76 i 44 i skontam da je bolje da nisam.
sta je ova ba, ko kakva krava po terenu, Boze sacuvaj...kako je on uzeo prvi set danas?
ne znam ali meni se cini da kako je vise sa damirom u drustvu da je i on sve vise nervozniji u mecevima, melje lik non stop, baca rekete
sta je ova ba, ko kakva krava po terenu, Boze sacuvaj...kako je on uzeo prvi set danas?
ne znam ali meni se cini da kako je vise sa damirom u drustvu da je i on sve vise nervozniji u mecevima, melje lik non stop, baca rekete
Kakve on sanse propusta da nesto napravi u svojoj karijeri 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ma i drugo kolo dosta , rizikovati povredu na ovoj oranici , a wimbl. za 5 dana (ceka te Nadal i lova do krova).Nije lose , a mogao je poderati Sousu. Uozbiljiti ce se Mirza poslije USO.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Zaboravih dodati i Damir gubi , treba carterom do Londona(troskovi manji za brojnu ekipu).Samo zdravlja i nafake. 
Ma strasno u pm.
Pa 15 BL nije iskoristio.
Pa 15 BL nije iskoristio.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
-
oldtown1990
- Kontakt:
Oj Mirze kako izgubi mec, strasnooo, jos na kraju baci reket i pogodi malog sto donosi loptice, pa Mirzete dragi
na kraju udari i malca reketom..kako bih ja ovakvim pucao suspenzije od nekoliko mjeseci za ovakve budalestine.
Jbg trebao je dobiti lošeg Sousu, bezbroj neiskorištenih BL, mora donijeti poraz
- SantiCazorla08
- Kontakt:
15 brejk lopti pa nevjerovatno stvarno.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Damir nastavlja tamo gdje je Mirza stao, likovima treba 100 break lopti da jedan break osvoje.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
0/6 i normalno izgubi set, a evo krenuo je u drugom još jednasamirr je napisao/la:krenuo je damir u stilu mirze bp 0/4
Uplatio na live na dzumija cvaju kod 3-3 u drugom setu kvota 3,5 bila, na pola sam puta
Idemo Damire
Idemo Damire
Hajde uzmi i treći, bolji si
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.