BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
ma ima on ovo
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
-
oldtown1990
- Kontakt:
Aziz Kijametovic pobijedio u 1.kolu u Njemackoj, bravo mali
Valjda Damir ovo zavrsi
Valjda Damir ovo zavrsi
Hajde lafe završio ovo
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Dobar petobu , bravo Damire , zaradjujes i raji.ronaldo99 je napisao/la:Uplatio na live na dzumija cvaju kod 3-3 u drugom setu kvota 3,5 bila, na pola sam puta
Idemo Damire
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Damir ovakve kao Copil trpa u čundrajz!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
1. QF (Sugita Y.- Herbert P.H.)
2. SF (Basilashvili N.- Vesely J.)
Dobra prilika da osvoji 150 bodova , a trebat ce mu barem 3. finala na ATP250.
2. SF (Basilashvili N.- Vesely J.)
Dobra prilika da osvoji 150 bodova , a trebat ce mu barem 3. finala na ATP250.
-
oldtown1990
- Kontakt:
Damir sutra protiv Herberta, igrali su prije 2god u 2.kolu Wimbledona i Herbert pobijedi 3:1
7.oldtown1990 je napisao/la:Aziz Kijametovic pobijedio u 1.kolu u Njemackoj, bravo mali
Valjda Damir ovo zavrsi
Damir od prije dvije godine, nije današnji Damir, trebao bi ga proći.oldtown1990 je napisao/la:Damir sutra protiv Herberta, igrali su prije 2god u 2.kolu Wimbledona i Herbert pobijedi 3:1
Obraduj nas Damire
U petak, 29.06.esprit24 je napisao/la:Kad je zdrijeb za wimbledon ???
Sad sam petobu ulozio na svicu i brazil, ako prodje dobar sam 120 i doata od meneSamozdravlje je napisao/la:Dobar petobu , bravo Damire , zaradjujes i raji.ronaldo99 je napisao/la:Uplatio na live na dzumija cvaju kod 3-3 u drugom setu kvota 3,5 bila, na pola sam puta
Idemo Damire
Znači Aziz se vraća na listu, u drugom kolu igra sa Sekou BANGOURA 405 p.oldtown1990 je napisao/la:Aziz Kijametovic pobijedio u 1.kolu u Njemackoj, bravo mali
Valjda Damir ovo zavrsi
Pravi ispit, danas je ovoga malca rutinski zvršio, možda i sutra nešta napravi,
Da nije SP u nogometu, mogli smo se nadati da će BHT probati izvući prenos ostalih Damirovih mečeva iz Antalije, ovako teško.
Lijepa ruska kladionica i stream
Svaka ti dalaronaldo99 je napisao/la:Sad sam petobu ulozio na svicu i brazil, ako prodje dobar sam 120 i doata od meneSamozdravlje je napisao/la:Dobar petobu , bravo Damire , zaradjujes i raji.ronaldo99 je napisao/la:Uplatio na live na dzumija cvaju kod 3-3 u drugom setu kvota 3,5 bila, na pola sam puta
Idemo Damire
@ronaldo99 oborise te
Sutra Dzumi u 13h po nasem vremenu, prvi mec na centralnom terenu, da li će biti na BHT ? Idemo Dzumi sretno
Sutra Dzumi u 13h po nasem vremenu, prvi mec na centralnom terenu, da li će biti na BHT ? Idemo Dzumi sretno
Jah 94 minut penal, nece mi dati ni jednaEsport je napisao/la:Svaka ti dalaronaldo99 je napisao/la:Sad sam petobu ulozio na svicu i brazil, ako prodje dobar sam 120 i doata od meneSamozdravlje je napisao/la:
Dobar petobu , bravo Damire , zaradjujes i raji.![]()
-
Samozdravlje
- Kontakt:
10 godina sam igrao kladionicu od 12 00 do 20 00 .Imao sam dobrih dobitaka i manje dobrih, nikad nisam srljao (sa velikim uplatama). Svaki dan po 10 sati uplate tiketa,pracenje rezul., 2 kutije cigara .Ne igram kladionicu 3 god.(dosadilo,uzimala mi zivot).sada znam NA DOBITKU JE ONAJ KOJI SE NE KLADI.ronaldo99 je napisao/la:Samozdravlje je napisao/la:Sad sam petobu ulozio na svicu i brazil, ako prodje dobar sam 120 i doata od meneronaldo99 je napisao/la:Uplatio na live na dzumija cvaju kod 3-3 u drugom setu kvota 3,5 bila, na pola sam puta
Idemo Damire
Bit ce tesko , ali ako Damir zapne moze preko Francuza i narednog protivnika do finala pa i titule.
Mec pocinje za 10-ak minuta. Nema na BHT jer je SP logicno. Herbert favorit (1.70), na Dzumija 2.00.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.