Neretljak i Sapina su ista skola, radili u Jajcu skupa. Igraju za kladionice, prodaju utakmice I spremni su na sve . Ujedno su menadzeri obojica.combe je napisao/la:Meni nisu nesto bogzna. Al nebi me cudilo da iskoci neko novo ime. Posto to kod nas obicno tako hoda. Po meni bi idealno bilo Mato N.(radi dosta razloga) ili Sablja.
Nasi spominju i more igraca kad bi pola doveli mi bi bili medu 3. A mi i dalje stojimo na 3 igraca i dva golmana. Tako dok nesto ne bude zvanicmo nista vise nevjerujem.
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Po meni najbolje rješenje je Sablja.Želje su jedno a mogućnosti drugo.U nas je -yebeno zato što nema ekipe trebamo trenera i uz njega treba složit ekipu
-
- Kontakt:
Ja samo da pozdravim @nepostenaliga, nisi trebao pravit drugi acc, sta ima veze sto si se izblamirao paf puta da ce neko prodat a nije, ljudi smo. Zvijezdi sve najbolje, ocekujem vas u gornjem domu lige.Topnikus je napisao/la:Neretljak i Sapina su ista skola, radili u Jajcu skupa. Igraju za kladionice, prodaju utakmice I spremni su na sve . Ujedno su menadzeri obojica.combe je napisao/la:Meni nisu nesto bogzna. Al nebi me cudilo da iskoci neko novo ime. Posto to kod nas obicno tako hoda. Po meni bi idealno bilo Mato N.(radi dosta razloga) ili Sablja.
Nasi spominju i more igraca kad bi pola doveli mi bi bili medu 3. A mi i dalje stojimo na 3 igraca i dva golmana. Tako dok nesto ne bude zvanicmo nista vise nevjerujem.

Cudne stvari se desaju oko kluba. Vecina igraca koji su se dovodili sa nama u vezu ide u druge klubove(Koprivica, Oglecevac, Music, Jaranovic, Aletic).
Nasi ili ce stvarno dovest par top igraca sa kojima su kao navodno u kontaktu ili ce mo biti dres od ekipe.
Nasi ili ce stvarno dovest par top igraca sa kojima su kao navodno u kontaktu ili ce mo biti dres od ekipe.
Upravo tako ili cemo bit ekipa za vrha ili kanta za nabijanje.Znat ćemo po početku pripremacombe je napisao/la:Cudne stvari se desaju oko kluba. Vecina igraca koji su se dovodili sa nama u vezu ide u druge klubove(Koprivica, Oglecevac, Music, Jaranovic, Aletic).
Čuj Šabić prodao, možda bih i povjerovao da zdravka nisu prvog otjerali. Koliko smo mi jadni to nema nigdje. Pa debili prije 2 mjeseca su nam se popljuvali u facu, narusili ugled kluba i sad kao sa jednim jazvinom ce ispravit situaciju? Pa nema većih smradova od dosta ljudi u upravi. Ja sam direktan i iskren, kazem vam da ce prvom prilikom da prodaju sve. Pravi se tim da se skupe bodovi za trgovanja. Nisu ni jednog sponzora novog doveli ti debili. Ensar treba za nagradu da bude direktor kluba, treba ga nagradit za utakmicu u kaknji i kuci sa bugojnom. Koliko smo samo glupi, do juce niko nece dok su ovi u klubu na utakmicu, sad hoce, nagradit ce nas Husic sa jezvinom jer smo odradili posao kako je dogovoreno.
Ne moze qurva preko noci postati nevina djevojcica. Sta kaze sef sakic jel izabran izvođač radova na tribini? A trener nadarevic je idealan pobjedio je s jedinstvom tačno 8 kupljenih utakmica. Znat ce kad treba izdati ove iz uprave. Hahahaha
I zasto mislim da vam spiska laze i da je nafilovan od sefa i ostalih, kako ih iz milja zove.
Ne moze qurva preko noci postati nevina djevojcica. Sta kaze sef sakic jel izabran izvođač radova na tribini? A trener nadarevic je idealan pobjedio je s jedinstvom tačno 8 kupljenih utakmica. Znat ce kad treba izdati ove iz uprave. Hahahaha
I zasto mislim da vam spiska laze i da je nafilovan od sefa i ostalih, kako ih iz milja zove.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Piska i njegova radna grupa su se trudili da nesto promijene to se vidilo i na skupstini gdje su iznijeli svoj plan i program, nazalost niko ga nije slusao sem nas par sto smo dosli da vidimo sta ce sa nase Zvijezde bit. Kad je trebalo glasat nije se ni glasalo za prijedlog Piskine radne grupe vec su svi bili za Sakicevu variantu Pisku ko sisa.Zvijezda je momentalno stanacka i to ti je to. Piskino zalaganje je za svaku pohvalu ma kako emotivan on bio, a moglo se naslutit da opstina nece dat pare da upravlja piska snjima.Ja vjerujem da ce u prvoj polusezoni uradit sve da budemo medju prvima, idu izbori ovo ono ima tu svasta. Sa druge strane pitanje je i ko bi se tog vruceg krompira ufatio da nisu ovi sad sto su...
Nadat se da svi nekako zajedno napravimo da Zvijezda napreduje, u upravi su i dva prestavnika navijaca da vide sta i kako se radi. Piski je najbolje da ufati te sponzore svoje i da nadje prestavnika navijaca iz uprave u donese pare da se jos koji nato igrac dovede... ili te pare direktno u omladinu inestirat u vidu jos dva trenera oprema putni trosak i slicno...
Netreba bjezat i prepucavat se vec zajedno radit za dobrobit grada i svih nas...
Nadat se da svi nekako zajedno napravimo da Zvijezda napreduje, u upravi su i dva prestavnika navijaca da vide sta i kako se radi. Piski je najbolje da ufati te sponzore svoje i da nadje prestavnika navijaca iz uprave u donese pare da se jos koji nato igrac dovede... ili te pare direktno u omladinu inestirat u vidu jos dva trenera oprema putni trosak i slicno...
Netreba bjezat i prepucavat se vec zajedno radit za dobrobit grada i svih nas...
Sabic je prevarant. Mozes ti kovat njega u Zvijezde koliko hoces, ali to je tako. Nije se dzaba 3 kola unaprijed znalo da ce otic.
Nisu cvjecke ni Ensar ni Mustafa, ali daleko od toga da su Sabic i Zdravko nesto bolji.
Zdravka necu ukljucivati u tu pricu oko prodaja, on je muljao na drugim terenima. Ali vjerovao ili ne, sva prodaja je pocela od Sabica.
Travnik Kakanj i Iskra su se samo nakalemili na to sve. Pricas za Husica, pa taj Husic ti je PRVO sa njim muljao dok je bio odsutan zbog licence il sta je vec bilo, ne sjecam se..
Taman se combe smirio, moze se s covjekom raspravljat, a ti preuzeo njegovo samo pljuj a ne radi nista.
Nisam za opciju da se prodaju utakmice, ali jos manje sam za opciju da se nas klub, koji ima svoje ime, grb i tradiciju, ugasi i krene od nule.
Nisu cvjecke ni Ensar ni Mustafa, ali daleko od toga da su Sabic i Zdravko nesto bolji.
Zdravka necu ukljucivati u tu pricu oko prodaja, on je muljao na drugim terenima. Ali vjerovao ili ne, sva prodaja je pocela od Sabica.
Travnik Kakanj i Iskra su se samo nakalemili na to sve. Pricas za Husica, pa taj Husic ti je PRVO sa njim muljao dok je bio odsutan zbog licence il sta je vec bilo, ne sjecam se..
Taman se combe smirio, moze se s covjekom raspravljat, a ti preuzeo njegovo samo pljuj a ne radi nista.
Nisam za opciju da se prodaju utakmice, ali jos manje sam za opciju da se nas klub, koji ima svoje ime, grb i tradiciju, ugasi i krene od nule.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Što je najjače i ne dolazi na utakmice, a prvi je kad treba pametovat.SMR187 je napisao/la:Sabic je prevarant. Mozes ti kovat njega u Zvijezde koliko hoces, ali to je tako. Nije se dzaba 3 kola unaprijed znalo da ce otic.
Niko nije rekao da su svjećke zdravko i sabic ali nisu ni ovi dole. Svaka cast piski sto je pokusao. Vrijeme će pokazati sve!!! Ja koliko imam godina na pomocnom i u vidi na stadionu a ne na banji ti neces imati dok si ziv. Hvala, cekamo krov i Jazvina iz Čapljine. Da vidimo...Kapetan je napisao/la:Što je najjače i ne dolazi na utakmice, a prvi je kad treba pametovat.SMR187 je napisao/la:Sabic je prevarant. Mozes ti kovat njega u Zvijezde koliko hoces, ali to je tako. Nije se dzaba 3 kola unaprijed znalo da ce otic.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Vidi se iskustvo.
Spiska jel sa nama u kontaktu Ognjen Radulović?
Samo nam je on falio. Sa nama su svi u kontaktu samo nastane kratki spoj.
Sa Jacimovica, Jusufbasica i bivseg Zeljovca mi dodosmo do Isana u spicu. Neko nas tu opasno yebe. Prodaju nam loj pod bubrege. Puste price po carsiji lafo ovo-ono na kraju rinaka.
Sa Jacimovica, Jusufbasica i bivseg Zeljovca mi dodosmo do Isana u spicu. Neko nas tu opasno yebe. Prodaju nam loj pod bubrege. Puste price po carsiji lafo ovo-ono na kraju rinaka.
Zadnja izmjena: combe, dana/u 27 jun 2018, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Cuo sam da se sa isanovicem pregovara da predje u zvijezdu al Nedaju mionicani da izostaje sa posla pa ce se vidjet sta ce bit
Ako do penediljka nebudemo imali trenera i bar jos sest/sedam igraca bice hebeno jarani... izgleda da niko nama nece ili hoce odma kes na ruke a u nas su plate...
I igraci su cudni samo daj na ruke sta bjezi ba...
I igraci su cudni samo daj na ruke sta bjezi ba...
I ti jarugo malo pobrko loncice. Prozivka u nedjelju a ti bi trenera i igrace u ponedjeljak. Pa koji ce ku rac onda prozivka?
Hahaha jooj suti combicu vidis da nista novo dva dana samo price neke... a igraci sto su se spominjali za druge potpisali... na stadionu nikog dole garant na banji sjede sa piskom i kruju planove.... 

- ASD
- Kontakt:
Bosna iz Mionice ima nekoliko igraca koji bi mogli biti dobri za rotacije u Zvijezdi.
Oni nemaju omladinske kategorije, ako ne urade nesto po tom pitanju sele u nizi rang, pa nema smisla da igraci dugorocno planiraju ostati tu.
Oni nemaju omladinske kategorije, ako ne urade nesto po tom pitanju sele u nizi rang, pa nema smisla da igraci dugorocno planiraju ostati tu.
Ma prijatelju nemaju oni finansija da udju u prvu federalnu. To ti je ekipa u kojoj igra 80% bivsih Zvijedinih igraca. Oni koji nisu imali mjesta u klubu ali i onih koji su umislili da su neki "talenti" pa da mogu must klub kako hoce. Sada rade u nekoj od gradačačkih firmi i igraju fudbal rekreativno, tako da nece oni nigdje.ASD je napisao/la:Bosna iz Mionice ima nekoliko igraca koji bi mogli biti dobri za rotacije u Zvijezdi.
- ASD
- Kontakt:
Ne govorim o prvoj federalnoj nego o tome da od one tamo sezone nemaju uslove da igraju drugu federalnu.Kapetan je napisao/la:Ma prijatelju nemaju oni finansija da udju u prvu federalnu. To ti je ekipa u kojoj igra 80% bivsih Zvijedinih igraca. Oni koji nisu imali mjesta u klubu ali i onih koji su umislili da su neki "talenti" pa da mogu must klub kako hoce. Sada rade u nekoj od gradačačkih firmi i igraju fudbal rekreativno, tako da nece oni nigdje.ASD je napisao/la:Bosna iz Mionice ima nekoliko igraca koji bi mogli biti dobri za rotacije u Zvijezdi.
Fale im omladinske kategorije.
Ovi malo bolji igraci bi ukoliko imaju ikakve ambicije u fudbalu trebali prihvatiti prelazak u Zvijezdu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.