Ali pazi sad, dosao si na bosanski forum da ismijavas bosansku reprezentacijumarconato je napisao/la:
Yeben taj Kipar...

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Ali pazi sad, dosao si na bosanski forum da ismijavas bosansku reprezentacijumarconato je napisao/la:
Yeben taj Kipar...
Samo će jedan suditi svima.jasmin10 je napisao/la:Nama presudi Kipar, vama Kosovo.
marconato je napisao/la:)
Nas 3 na vas 300Fikret1946 je napisao/la:gledaj ih sto su se udruzili sva trojica
Ne jeebe zivu silu.Vucevich je napisao/la:Ali pazi sad, dosao si na bosanski forum da ismijavas bosansku reprezentacijumarconato je napisao/la:
Yeben taj Kipar...![]()
Samo proglasite pobjedu, navikli stemarconato je napisao/la:Nas 3 na vas 300Fikret1946 je napisao/la:gledaj ih sto su se udruzili sva trojica![]()
Ali pazi ti sad, od kako je Švajcarska dobila Srbiju niste prestali postovati i likovati toj pobjedi 5 dana do ove utakmice i sad ponovo nastavljate. Ne znam šta je razlog toliki?!Vucevich je napisao/la:
Ali pazi sad, dosao si na bosanski forum da ismijavas bosansku reprezentaciju![]()
samo napred, ispali su Arabija, Iran i Nemačka, Amerike nema, Turske, a nema ni PalestineMortemHz je napisao/la:Vi sad kuci iz Moskve a mi i dalje gazimo (kad vec nasumicno navijamo za susjedne drzave)mislim ono
ko je ko ?marconato je napisao/la:Nas 3 na vas 300Fikret1946 je napisao/la:gledaj ih sto su se udruzili sva trojica![]()
za svakog registrovanog srbina, registrovacemo 100 bosnjaka!marconato je napisao/la:Nas 3 na vas 300Fikret1946 je napisao/la:gledaj ih sto su se udruzili sva trojica![]()
Moj je zivot Svicarska skoro pa savrsenFuerza je napisao/la:Ali pazi ti sad, od kako je Švajcarska dobila Srbiju niste prestali postovati i likovati toj pobjedi 5 dana do ove utakmice i sad ponovo nastavljate. Ne znam šta je razlog toliki?!Vucevich je napisao/la:
Ali pazi sad, dosao si na bosanski forum da ismijavas bosansku reprezentaciju![]()
Vidjecemo sta ce da smisli cika Kokeza...samoposmatram je napisao/la:marconato je napisao/la:)
Halaliste Muslina i Baneta radi SMS-a... Gledaj sad patnje sa Krstajicem. Sta vas sad ceka? Novi trener?
Francuska. Najvise braće Muslimana imaju.salex90 je napisao/la:samo napred, ispali su Arabija, Iran i Nemačka, Amerike nema, Turske, a nema ni PalestineMortemHz je napisao/la:Vi sad kuci iz Moskve a mi i dalje gazimo (kad vec nasumicno navijamo za susjedne drzave)mislim ono
verovatno izbor pada na Belgiju, samo napred Belgique, Belgique, Belgique
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.