Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)
Brazil rutinski, nema Srbija tu snagu da je mogla izvući nešto iz ove utakmice.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Đe si ti jadan biosalex90 je napisao/la:a vi prdite na wc solji, ali dobro, mora i to nekoleorey je napisao/la:
Ali je Argentina medju 16 najboljih a vi prdite kuci, motor od aviona vec zagrijan za let bio nakon poraza od Kosova
mi bili u moskvi, vi u zavidovicima, sudbina valjda

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Fikret1946
- Kontakt:
najdalje mu bilo kad je iz Lukavice došao do socijalnogwobly92 je napisao/la:Đe si ti jadan biosalex90 je napisao/la:a vi prdite na wc solji, ali dobro, mora i to nekoleorey je napisao/la:
Ali je Argentina medju 16 najboljih a vi prdite kuci, motor od aviona vec zagrijan za let bio nakon poraza od Kosova
mi bili u moskvi, vi u zavidovicima, sudbina valjda

Panj u rangu SMSa i Maria Mandzukica.High je napisao/la:Kakva je panjina ovaj Mitrović, to su priče. Idealan za FK Željezničar.
Eno na B92 u komentarima uporedjuju Sergeja sa Busquetsom.
Tu je to negdje. Visinom jel.
Tu je to negdje. Visinom jel.
27.10.2020
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tako nekako. Posto su panceri ispali tu je uvijek Belgija kao sjediste NATO-a, Švicarci su pozeljni. Ma jojjjsalex90 je napisao/la:samo napred, ispali su Arabija, Iran i Nemačka, Amerike nema, Turske, a nema ni PalestineMortemHz je napisao/la:Vi sad kuci iz Moskve a mi i dalje gazimo (kad vec nasumicno navijamo za susjedne drzave)mislim ono
verovatno izbor pada na Belgiju, samo napred Belgique, Belgique, Belgique

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pukla plavo-bijela filozofija i način razmišljanja? Nabijem te u tur, divokozo lehava.samoposmatram je napisao/la:Ili tvoju sestru.High je napisao/la:Kakva je panjina ovaj Mitrović, to su priče. Idealan za FK Željezničar.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ti u ostatku prvenstva za Kosovo republjik.salex90 je napisao/la:ja bih za Bosnu, al ne igrajujasmin10 je napisao/la: Francuska. Najvise braće Muslimana imaju.
postujem, dakle alez france, alez france, alez france, alez france bonjour missieur, alez alez zizou, zizou, zizou suport from baznia
-
- Kontakt:
Individualni kvalitet je neupitan, ali ako ce ih mamlaz voditi, bolje da se neodazivaju.marconato je napisao/la:Vidjecemo sta ce da smisli cika Kokeza...samoposmatram je napisao/la:marconato je napisao/la:)
Halaliste Muslina i Baneta radi SMS-a... Gledaj sad patnje sa Krstajicem. Sta vas sad ceka? Novi trener?
Ocekujem oprostaj ovih starijih, tipa Bane, Kolarov, Karleusa, mozda i Matić...
Vrijeme i jeste da igraju ovi mladji, gladni i zeljni dokazivanja...
Mislim hvala sto skolujete nase srbe, ali sto da ovakvi igraci pate.
jesul brazilci muslimani?
samo bahato, meni zao sto nema zmajeva, da krenem onu bosnom behar probeharao mene je zivot razocarao, divna pesmaMortemHz je napisao/la: Tako nekako. Posto su panceri ispali tu je uvijek Belgija kao sjediste NATO-a, Švicarci su pozeljni. Ma jojjj
onn: steta sto je ovo poslednje pravo svetsko prvenstvo, promena formata nista dobro fudbalu nece doneti
MortemHz je napisao/la:Moj je zivot Kosovo skoro pa savrsenFuerza je napisao/la:Ali pazi ti sad, od kako je Švajcarska dobila Srbiju niste prestali postovati i likovati toj pobjedi 5 dana do ove utakmice i sad ponovo nastavljate. Ne znam šta je razlog toliki?!Vucevich je napisao/la:
Ali pazi sad, dosao si na bosanski forum da ismijavas bosansku reprezentaciju![]()

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Šta mislite koji će bosanski pravoslavac prvi puknuti i početi pisati četničke parole ? Već su se dovoljno iznervirali. Čekamo samo da pokažu pravo lice.
- alan_kardec
- Kontakt:
marconato je napisao/la:Vidjecemo sta ce da smisli cika Kokeza...samoposmatram je napisao/la:marconato je napisao/la:)
Halaliste Muslina i Baneta radi SMS-a... Gledaj sad patnje sa Krstajicem. Sta vas sad ceka? Novi trener?
Ocekujem oprostaj ovih starijih, tipa Bane, Kolarov, Karleusa, mozda i Matić...
Vrijeme i jeste da igraju ovi mladji, gladni i zeljni dokazivanja...
Matić i Kolarov? Ne bih reko.
Bane, Stojković i Rukavina... hvala na svemu dobrom i srećno
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Fikret1946
- Kontakt:
čuj, zna se uz koga smo do kraja prvenstva ako prodju sutra

Cestitke dijaspori iz Svicarske
Komsijama Srbima vise srece na sljedecem velikom takmicenju,a nama Bosancima vise pameti

Komsijama Srbima vise srece na sljedecem velikom takmicenju,a nama Bosancima vise pameti

Za mene ne brinijasmin10 je napisao/la:Šta mislite koji će bosanski pravoslavac prvi puknuti i početi pisati četničke parole ? Već su se dovoljno iznervirali. Čekamo samo da pokažu pravo lice.

Babuka

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Pa iskreno ja ću navijati za Kolumbiju. Iako sam realovac takođe ću navijati za Argentinu i mesija.
Zašto vas to pogađa i dalje ?Fuerza je napisao/la:Za mene ne brinijasmin10 je napisao/la:Šta mislite koji će bosanski pravoslavac prvi puknuti i početi pisati četničke parole ? Već su se dovoljno iznervirali. Čekamo samo da pokažu pravo lice., ja sam rekao da mi ovo prija, samo čekam odgovore zašto se likuje evo peti dan nakon poraza Srbije od Švajcarske, šta je toliki razlog. Ovaj odgovor što sam dobio nema nikakve veze sa pitanjem... tako da...
Naravno da će se likovati kada vas izbaci frajer s Kosova.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.