Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

TonySosa
Kontakt:

Re: Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)

Post Postao/la TonySosa » 27 jun 2018, 23:27

jestamaji je napisao/la:
TonySosa je napisao/la:Evo imena koja se izdvajaju dosad: Golovin, Cheryshev, Godin, Ronaldo, Isco, Costa, Messi, Modrić, Rakitić, Coutinho, Hirving Lozano, Kane, Lukaku, Hazard, James.

Možda sam nekog zaboravio.
toni kroos, dva gola namjestio jedan dao :mrgreen:
Pa definitivno najbolji igrač Njemačke, pogotovo u prve dvije utakmice. Problem je što su u zadnjoj trećini Nijemci izgledali katastrofalno, a on je od svih igrača na prvenstvu uputio najviše tačnih pasova na tom dijelu terena.

Možemo i Neymara dodati gore na listu, a razlika između Isca i Coutinha je ta što Iscu ne možeš oduzeti lopte, a Coutinho je opasniji po gol protivnika što je i logično jer je po vokaciji lijevo krilo. Moderni vezni igrač sigurno nije.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 27 jun 2018, 23:30

Još mi je krivo što ovi omladinci što su ušli nisu dobili šansu ranije i protiv Švajcarske, a i večeras.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 27 jun 2018, 23:30

Fuerza je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:Šta mislite koji će bosanski pravoslavac prvi puknuti i početi pisati četničke parole ? Već su se dovoljno iznervirali. Čekamo samo da pokažu pravo lice.
Za mene ne brini :lol: , ja sam rekao da mi ovo prija, samo čekam odgovore zašto se likuje evo peti dan nakon poraza Srbije od Švajcarske, šta je toliki razlog. Ovaj odgovor što sam dobio nema nikakve veze sa pitanjem... tako da...
Čuj zašto, pa pogledaj malo po republici srpskoj, i vidjet ćeš zašto.

Možda je ovih par likova Srba na forumu i normalno, ali mi Bosanci i treba da likujemo pobjede Švicaraca protiv Srbije i slične stvari kad pogledamo koliko nam srbi degradiraju državu.

Nisu ni zaslužili bolji tretman, fašisti sve do jednog
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 27 jun 2018, 23:30

slika

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 27 jun 2018, 23:30

Cuj ti Jeftice hahaha. Kroos prvi asistent prvenstva. Ali protiv svojih :lol:
27.10.2020

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 27 jun 2018, 23:31

High je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la:
High je napisao/la:Kakva je panjina ovaj Mitrović, to su priče. Idealan za FK Željezničar.
Ili tvoju sestru.
Pukla plavo-bijela filozofija i način razmišljanja? Nabijem te u tur, divokozo lehava.
Fes Khalifa gledaj svoja posla.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 jun 2018, 23:32

Ovi nasi Bosanci su odlicni, nisu svi isti.. ne valja stavljati sve u isti kos, svi su normala komentarisali
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 27 jun 2018, 23:33

alan_kardec je napisao/la:

Matić i Kolarov? Ne bih reko.
Bane, Stojković i Rukavina... hvala na svemu dobrom i srećno
Kolarov bio dobar kapiten za ovu ekipu?

Fikret1946
Kontakt:

Post Postao/la Fikret1946 » 27 jun 2018, 23:33

e čuj Neymar 8,5 ocjena, sva sreća pa imam oči pa mogu vidjeti kakva qarina je večeras bio, i ovaj podatak sa 4 izgubljene lopte nema sanse da je tacan, izgubio je bar tri puta vise...
Moglo bi se reci da je Barca napravila najbolji transfer potez ikad prodajom ovog cirkusanta koji je na istom nivou zrelosti sada i prije 10 godina

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 27 jun 2018, 23:37

ma otkud znam, po meni je Matić bolje rješenje za traku, ali Kolarov je novi kapiten i to se u bližoj budućnosti neće mijenjati, vjerovatno. Pogotovo što, kako sam ja skontao iz izjava Krstajića nakon što je promijenio kapitena, Kolarov još planira da igra za repku.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Fuerza
Kontakt:

Post Postao/la Fuerza » 27 jun 2018, 23:38

jasmin10 je napisao/la: Zašto vas to pogađa i dalje ?
Naravno da će se likovati kada vas izbaci frajer s Kosova. :urnebes:
Kažem ti i ne pogađa me, drago mi je maltene što Srbiju pojedini ne vade iz usta 5 dana.
Da je vas kojim slučajem izbacio recimo dajem taj stari primjer Arnautović mislim da bi sprdnja na srpskom forumu trajala to veče i dan posle u vrh glave.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 27 jun 2018, 23:39

Fikret1946 je napisao/la:e čuj Neymar 8,5 ocjena, sva sreća pa imam oči pa mogu vidjeti kakva qarina je večeras bio, i ovaj podatak sa 4 izgubljene lopte nema sanse da je tacan, izgubio je bar tri puta vise...
Moglo bi se reci da je Barca napravila najbolji transfer potez ikad prodajom ovog cirkusanta koji je na istom nivou zrelosti sada i prije 10 godina
on nije vise prva violina brazila, i zato sve pokusava na silu. tu cinjenicu ne podnosi njegov ego i zato i solira onoliko i gubi bezveze lopte. coutinho > :clap:
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 27 jun 2018, 23:42

@Srbi

Ne kvari te temu, sto se dzabe prima te na ove nase debile???

@Bosnjaci

Mene je licno sramota kad vidim da se svaka reprezentacija na ovom svjetskom mozda izuzev Paname bar zna BRANIT. Mi smo od mrtvog Kipra primili 3 komada i to za poluvrijeme!!! Belgij dali 3 u popravnom, primili 4!!!! Pa hajmo realno koga da ismijavamo mi?

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 27 jun 2018, 23:44

ma otkud znam, po meni je Matić bolje rješenje za traku, ali Kolarov je novi kapiten i to se u bližoj budućnosti neće mijenjati, vjerovatno. Pogotovo što, kako sam ja skontao iz izjava Krstajića nakon što je promijenio kapitena, Kolarov još planira da igra za repku.
Neka igra ako ce se podredit kolektivu i ako cemo imati normalnog selektora, mada je to previse za ocekivati. Ja sam ipak za neki rez.

Stavio bih Milivojevića za kapitena, a od "starijih" ostavio samo jos Tadića..

Njih 2, Ljajić, Nastasić, Mitrović i ostalo klinci i udri.

Muslin ne bi ni poveo malog Milenkovića, a djecko nas najjaci stoper! Njemu igrali kojekakvi Mitrovići, Vukovići itd... :facepalm:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 27 jun 2018, 23:45

Amarinho je napisao/la:@Srbi

@Bosnjaci

Mene je licno sramota kad vidim da se svaka reprezentacija na ovom svjetskom mozda izuzev Paname bar zna BRANIT. Mi smo od mrtvog Kipra primili 3 komada i to za poluvrijeme!!! Belgij dali 3 u popravnom, primili 4!!!! Pa hajmo realno koga da ismijavamo mi?
Al smo satrali Kore'u koja je satrala Njemačku ništa braćo Bošnjaco šaltamo se na temu Njemačke idemo zayrbavati Barbarosu
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 27 jun 2018, 23:46

Amarinho je napisao/la:@Srbi

@Bosnjaci

mene je licno sramota kad vidim jednog "Bosnjaka" poput tebe kako se uvlaci u dupe srbima danima ovdje. Fuj fuj fuj.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

salex90
Kontakt:

Post Postao/la salex90 » 27 jun 2018, 23:46

Fuerza je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la: Zašto vas to pogađa i dalje ?
Naravno da će se likovati kada vas izbaci frajer s Kosova. :urnebes:
Da je vas kojim slučajem izbacio recimo dajem taj stari primjer Arnautović mislim da bi sprdnja na srpskom forumu trajala to veče i dan posle u vrh glave.
niko ne bi ni primetio taj detalj, a najmanje likovao

zabole mene neka stvar za švajcarskom, austrijom ili danskom, turskom i engleskom

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 27 jun 2018, 23:46

STEVIE je napisao/la:
Fikret1946 je napisao/la:e čuj Neymar 8,5 ocjena, sva sreća pa imam oči pa mogu vidjeti kakva qarina je večeras bio, i ovaj podatak sa 4 izgubljene lopte nema sanse da je tacan, izgubio je bar tri puta vise...
on nije vise prva violina brazila, i zato sve pokusava na silu. tu cinjenicu ne podnosi njegov ego i zato i solira onoliko i gubi bezveze lopte. coutinho > :clap:
Igra kako uvijek igra, sto se nacina igre tice. Sto se kvaliteta tice, povreda je ucinila svoje i treba tu utakmica. Kako ide turnir, bolji je koliko toliko.
Jah, povrijedjen ego jer ovaj u dvije utakmice bio bolji i jos na osnovu toga neki zakljucak ovaj preuzeo ekipu. De malo realnosti.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 27 jun 2018, 23:46

Ja ostatal prvenstva podrzavam Hrvatsku,Kolumbiju,Portugal i Svicu. Hrvatsku i Kolumbiju zato sto su pokazali pravi muski nogomet,Portugal zbog Ronalda i Svicu jer mi Albanjerosi ispadose zanimljivi. :mrgreen:
Glavni favoriti Nijemci mi ispadose :cry:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 27 jun 2018, 23:47

Pa ti otkako si počeo pisati pokazuješ da nemaš, tako da ti je najbolje da se držiš kladionice.

Odgovori

Natrag na “Reprezentacije i utakmice”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.