Taj whiteredangel je obični trol. Neko mu zadatak dao na našoj temi.Orjuna je napisao/la:Ta nije valjda on govorio da će doć?Whiteredangel je napisao/la:Jeb.o mu ja mater
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
-
- Kontakt:
miki651 je napisao/la:Taj whiteredangel je obični trol. Neko mu zadatak dao na našoj temi.Orjuna je napisao/la:Ta nije valjda on govorio da će doć?Whiteredangel je napisao/la:Jeb.o mu ja mater

Na prvo mjesto stani i ostani!
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ne znam čemu Bekić, al eto..ovo ce opet vjerovatno znacit da ce nermin, nardin i acimovic dobivat minute na kapaljku, a slabiji od Amera sigurno nisu
-
Dobrodošao Amere!
Drugi puta u dresu sa lentom...
Nadavao se golova u Zrinji, ali najdraži njegov gol mi je onaj iz penala na Koševu 20.05.2017 u dresu Sarajeva! Hvala ti!
Nadavao se golova u Zrinji, ali najdraži njegov gol mi je onaj iz penala na Koševu 20.05.2017 u dresu Sarajeva! Hvala ti!
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
PiazzaGrande je napisao/la:Dobrodošao Amere!

Sarajevo ljubavi moja.
-
sonpenn je napisao/la:PiazzaGrande je napisao/la:Dobrodošao Amere!

lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Ako dopuštaš:tutankamon1905 je napisao/la:Ne znam čemu Bekić, al eto..ovo ce opet vjerovatno znacit da ce nermin, nardin i acimovic dobivat minute na kapaljku, a slabiji od Amera sigurno nisu
1. Handžić navodno odlazi u Češku
2. Jović se računa kao stranac, nakon one ozljede i nije bio u baš nekoj formi
3. Nardin navodno ima neke ponude, možda ode
4. Bekić je Šulentina fiksacija isto kao i Rustemović, trebao je prošle godine doći kod nas nakon odlaska Mešanovića ( slični su igrači, Bekić nešto bolji po meni )ali otišao je u Tobol i nije se usrećio, a mi doveli Handžića...
5. Obzirom na ovo gore navedeno dovođenje Bekića je sasvim razumljiva odluka bez obzira što navijači i nisu baš oduševljeni (nisu bili oduševljeni ni sa Pezerom pa se sada kunu u njega-zna Šulenta šta radi)...
Btw. Ja sam fan Nermina Hajdarevića i mislim da bi on bio najbolji izbor za prvog špica...
Volim te bola'!
Volim te bola'!
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ide Handzic? Onda ok..nista protiv Bekića, al sam prizeljkivao vecu minutazu u ovoj sezoni za Nardina i pogotovo Hajdarevica, al bojim se da ce Bekić bit zacementiran u prvih 11..ostaje nadat se da ce to iskoristit barem 

-
Handzic nije otisao na pripreme u Sloveniju, a suska se i o Nardinovom odlasku...Navodnotutankamon1905 je napisao/la:Ide Handzic? Onda ok..nista protiv Bekića, al sam prizeljkivao vecu minutazu u ovoj sezoni za Nardina i pogotovo Hajdarevica, al bojim se da ce Bekić bit zacementiran u prvih 11..ostaje nadat se da ce to iskoristit barem
Za Jovica je zainteresiran Siroki...Navodno
Ovdje je problem, ne znam jesi li upratio onu presicu Mise i Sulente, kada je dopredsjednik uputio neizravnu kritiku o duzini prijelaznog roka u PLBiH i potrebi da se on produzi...
Igrac nam moze otici u kolovozu, a mi nemamo mogucnosti da dovedemo novog, osim ako ima slobodne papire..Zato klub mora djelovati preventivno i osigurati se na vrijeme u takvim slucajevima..
Mozda ne bi bilo lose da savez razmisli o ovome...ustvari, neka nista ne diraju, samo ce jos gore napraviti kao i ovo sa strancima (vidjeces kad na zimu opet vrate sest stranaca ili povecaju na osam kad vide sta su uradili)...
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
....................Brkic.................
Kadusic-Jakovljevic-Barisic-Stojkic
...........Pezer..........Rustemovic...........
..Filipovic....Bilbija......Todor/Bencun..
.................Hajdarevic................
...........Soldo/Sutalo.................
Galic....Lastro-Rodin.....Stanic
.Hairlah/Miketek..Cirjak/Perisic
Markovic.....Bekric.....Grzan/Jovic
........Acim/Nardin/Bekic.....
Kadusic-Jakovljevic-Barisic-Stojkic
...........Pezer..........Rustemovic...........
..Filipovic....Bilbija......Todor/Bencun..
.................Hajdarevic................
...........Soldo/Sutalo.................
Galic....Lastro-Rodin.....Stanic
.Hairlah/Miketek..Cirjak/Perisic
Markovic.....Bekric.....Grzan/Jovic
........Acim/Nardin/Bekic.....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
- hskzmostar
- Kontakt:
Galic je za Kadusica Vrsaljko sto ce i dokazati, Avdan je defanzivno kriminalan
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
-
Salis se?!hskzmostar je napisao/la:Galic je za Kadusica Vrsaljko sto ce i dokazati, Avdan je defanzivno kriminalan
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Po meni je jedino obrana kompletna i zna se sve. 4 odlicna stopera koliko ih i treba biti, 2 odlicna beka i lijevo i desno. Kadusic i Stanic ofanzivnija varijanta, Galic i Pero dobri i odbrana i napad. Sredina totalni upitnik, vjerovatno tandem Pezer - Rustemovic. Bekic ce biti koristan, treba nam iskusna spica, a i na krilu nije los. Dovodjenje Bekica i Rustemovica mi je pun pogodak, igraci koji su imali propali inozemni transfer, cijena im u padu, tako da se smanjila konkurencija, ali sigurno da su odlicni igraci, jedni od boljih u PL na svojoj poziciji.
The Nobles ⚔
-
- Kontakt:
Mula će biti naš najbolji napadač ikad,ispočetka sam bio skeptičan,ali momak je zvijer i mora igrati u prvih 11
Na prvo mjesto stani i ostani!
Sretno Zrinjski u Europi.Trnava nije bauk kakvim se predstavlja.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Poluvrijeme 0:1, Todorović!
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
-
- Kontakt:
- hskzmostar
- Kontakt:
Cim si talenat odes vani, pravilo stranaca smanjeno sa 6 na 4,klubovi su nemocni da zadrze najbolje(cit. Cavar, Mulahusejinovic) domace igrace mogli bi godinama gledati "talente" koje guraju menadzeri i roditelji, liga je do sada bila kriminalna od iducih godina ce biti katastrofalna!Whiteredangel je napisao/la:Velika šteta za nardina...
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Pa kad je već morao otići znamo li pod kakvim je uvjetima otišao, je li bar klub dobro zaradio s obzirom da je Mula nedavno potpisao ugovor sa Zrinjom do 2021.Po meni to je trebala biti neka dobro teška ponuda pa da se pusti igrač s kojim si tek potpisao ugovor i kojem se predviđala velika karijera.
OŠ MI TO TI NEŠTO BRKO
Šteta što našii nisu pronašli zajednički jezik s Fićom, nije mi nimalo drago što će u želju
HŠKZ!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.