FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
ma ovoj djeci obavezno treba svezat nove ugovore, nista ispod tri godine, cetiri ili pet idealno!
samo moramo prodat todorovica i smajica, da ta djeca vide da ce dobit sansu i da se mogu prodat iz slobode... al naravno, potrebno je pokazat da vjerujes u njih, to znaci da toj djeci ove sezone moras dati minutazu, a i novi ugovor moraju biti poboljsani, veca primanja itd
npr dino hodzic je potpisao ugovor na 2,5 godine (kad su dosli ziljkic, hairlahovic, kalezic), a nakon toga nije dobio 30 min u prvom timu, tek protiv mladosti jebt, znas kada ce dijete potpisat novi ugovor bez da dobije minutazu ove sezone, nikad...
maksimovic je mislim skoro potpisao ugovor, al mislim nista dugorocno, dvije godine ako se ne varam, tako da i njemu trebas dati minutazu i pokazat dobru volju... tek tada im mozes svezat ugovor na tri, cetiri ili pet godina
samo moramo prodat todorovica i smajica, da ta djeca vide da ce dobit sansu i da se mogu prodat iz slobode... al naravno, potrebno je pokazat da vjerujes u njih, to znaci da toj djeci ove sezone moras dati minutazu, a i novi ugovor moraju biti poboljsani, veca primanja itd
npr dino hodzic je potpisao ugovor na 2,5 godine (kad su dosli ziljkic, hairlahovic, kalezic), a nakon toga nije dobio 30 min u prvom timu, tek protiv mladosti jebt, znas kada ce dijete potpisat novi ugovor bez da dobije minutazu ove sezone, nikad...
maksimovic je mislim skoro potpisao ugovor, al mislim nista dugorocno, dvije godine ako se ne varam, tako da i njemu trebas dati minutazu i pokazat dobru volju... tek tada im mozes svezat ugovor na tri, cetiri ili pet godina
- bhpremierliga12
- Kontakt:
„Imamo ozbiljne namjere i stvaramo tim za budućnost a Vlado Jagodić je idealan trener koji se uklapa u ambicije Slobode. Za kratko vrijeme je pokazao da se radi o pravom profesionalcu koji je u svakom trenutku predan klubu i obavezama. Drago nam je što smo uspjeli dogovoriti dugoročniju saradnju“ – kazao je predsjednik FK Sloboda Senad Mujkanović.

Covjece kad sad odes na arhivu stranice fksloboda i pregledas vijest od prije 2 godine, brate dragi koliko gluposti ucinjenih, msm to iz ovog ugla, nije to tad bilo tako, ali eto kad se stvari nisu poklopile, citas stvari da ce nam Tandir, Grahovac biti okosnice tima i da su igraci za inostranstvo, da je Jaha veliko pojacanje, nadam se da nece isto biti kad budemo citali za 2 godine ove stvari
Covjece kad sad odes na arhivu stranice fksloboda i pregledas vijest od prije 2 godine, brate dragi koliko gluposti ucinjenih, msm to iz ovog ugla, nije to tad bilo tako, ali eto kad se stvari nisu poklopile, citas stvari da ce nam Tandir, Grahovac biti okosnice tima i da su igraci za inostranstvo, da je Jaha veliko pojacanje, nadam se da nece isto biti kad budemo citali za 2 godine ove stvari
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Ako dovedu jos 2-3 top igraca idemo na jedan ćup 
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Nema potrebe ne treba zatrpavat igracki kadar, a djeca moraju igrat.
Dokle je stiglo sa transferom Todorovica.
RB prodaja Lainera vjerovatno zavisi od Napolijeve prodaje Hysaja,sve bi moglo propast i onda smo tek donji jer valja platiti ove igrace
RB prodaja Lainera vjerovatno zavisi od Napolijeve prodaje Hysaja,sve bi moglo propast i onda smo tek donji jer valja platiti ove igrace
Ako Todorovic ostane ne mozemo bit donji nikako, ja prvi zelim da se proda al da ostane samo bi plus bio.guillermo je napisao/la:Dokle je stiglo sa transferom Todorovica.
A ko je doveo igrace sigurno ima i rjesenje kako da plati.
Sta ce ga placat,stavi klauzulu u ugovor da moze otici ako se ne isplati jedna plata
slicno kao kod Rustema,Ordagica itd ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ma ne, igraju oni za kikirikiharry_90 je napisao/la:Sta ce ga placat,stavi klauzulu u ugovor da moze otici ako se ne isplati jedna plataslicno kao kod Rustema,Ordagica itd ..
Niko, niko, samo Sloboda
Koliko smo dobili para za Ordagica i Rustemovica ,kako dzaba da odu ?katarakta je napisao/la:Ma ne, igraju oni za kikirikiharry_90 je napisao/la:Sta ce ga placat,stavi klauzulu u ugovor da moze otici ako se ne isplati jedna plataslicno kao kod Rustema,Ordagica itd ..
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Cuj kako...znas li ti koliko potrazuje Ordagic od Slobode.....harry_90 je napisao/la:Koliko smo dobili para za Ordagica i Rustemovica ,kako dzaba da odu ?katarakta je napisao/la:Ma ne, igraju oni za kikirikiharry_90 je napisao/la:Sta ce ga placat,stavi klauzulu u ugovor da moze otici ako se ne isplati jedna plataslicno kao kod Rustema,Ordagica itd ..
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Nacuo sam nesto,ali niko ne zna pravi iznos ?!Brcanskamalta je napisao/la: Cuj kako...znas li ti koliko potrazuje Ordagic od Slobode.....
-
Sariel1987
- Kontakt:
a ne
oni su supci i nisu htjeli igrat
oni su supci i nisu htjeli igrat
-
Sariel1987
- Kontakt:
BEST OF KOMPILACIJA ZA STO GODINA SAMOCE
jugo se sprema, a tebe nema, dodji najdrazi, nemoj zalit suzama, oni dolaze, kurvini sinovi
prazna casa na mom stolu, nije mene duso ubilo,ostao sam sam, ne dolazi u moj san, dodji da ostarimo zajedno, vec odavno spremam svog mrkova
samo ovu noc, ovo je prica o nama, evo vec je jesen a tebe jos nema, mećava, uzalud je budim, tesko je..itd itd
jugo se sprema, a tebe nema, dodji najdrazi, nemoj zalit suzama, oni dolaze, kurvini sinovi
prazna casa na mom stolu, nije mene duso ubilo,ostao sam sam, ne dolazi u moj san, dodji da ostarimo zajedno, vec odavno spremam svog mrkova
samo ovu noc, ovo je prica o nama, evo vec je jesen a tebe jos nema, mećava, uzalud je budim, tesko je..itd itd
Sa Krupom vjerovatno u Mramoru, ali jos nije zvanicno.
Ja sam prognozirao 450.000 euro samo da se zna.harry_90 je napisao/la:Nacuo sam nesto,ali niko ne zna pravi iznos ?!Brcanskamalta je napisao/la: Cuj kako...znas li ti koliko potrazuje Ordagic od Slobode.....
Javi nam kad saznaš tačno cifru
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
senco izgleda potrosio svu lovu, nema vise pojacanja, prinova, nazovite ih kako god zelite
Chinaglia je napisao/la:senco izgleda potrosio svu lovu, nema vise pojacanja, prinova, nazovite ih kako god zelite

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Novo pojacanje na tusnju, Leon Benko oblaci crveno crni dres?
salim se
salim se
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!