FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Mandrak
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Mandrak » 29 sep 2010, 20:06

Jedno pitanje konkretno.
Šta vi mislite da li je ono penal nad Čolićem u drugom poluvremenu? situacija na desnoj strani u drugom poluvremenu kada Puzigaca odgurnu Čolića (fino se vidjelo na repeticiji da ga je gurnuo).
E sad, na stranu što Šuko voli da glumi i poznavaoca pravila i nekog strucnjaka i nešto sere da je to dozvoljeno udaranje ramenom, umjesto da se bavi samo komentarom...ali ja mislim da je ono bio prekršaj i cist penal.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 29 sep 2010, 20:07

Mandrak je napisao/la:Jedno pitanje konkretno.
Šta vi mislite da li je ono penal nad Čolićem u drugom poluvremenu? situacija na desnoj strani u drugom poluvremenu kada Puzigaca odgurnu Čolića (fino se vidjelo na repeticiji da ga je gurnuo).
E sad, na stranu što Šuko voli da glumi i poznavaoca pravila i nekog strucnjaka i nešto sere da je to dozvoljeno udaranje ramenom, umjesto da se bavi samo komentarom...ali ja mislim da je ono bio prekršaj i cist penal.
Da smo kod kuće igrali možda bi se i sviralo, bilo je guranja ali se i Čola bacio :roll:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 29 sep 2010, 20:09

e i mene bas zanima, volio bih kad bi neko ko zna nesto o sudjenju ono prokomentarisao. ascare je bilo namjerno i uvjeren sam da se desilo van 16, da bi bilo svirano...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 29 sep 2010, 20:10

Na ivici faula
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 29 sep 2010, 20:11

Ova ekipa pocinje da lici na onu iz prosle sezone,pocelo je da se igre tvrdo...protivnici nam ne prave puno prilika.Ovi bjednci danas nam nisu napravili nista specijalno sve sto su imali to je iz nasih greski (Seha).Moram biti posten i reci da nismo ni mi odigrali Bog zna nesto specijalno.Mada i takva igra bilal je dovoljna za 0-0.
Jos se primjeti da nismo uigrani bas najbolje,falio je Svraka.Svi su ocekivali da ce nas natrpati,medjutim mi smo pokazali zube i dali ga dusamnima da glodju.U subotu ocekujem dobro popunjenu dolinu i trpanje celika,jer oni to zasluzuju :mrgreen:
1921-2011

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 29 sep 2010, 20:12

sta je to osim uradio pa dobio crveni o.o

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 29 sep 2010, 20:13

Po meni nije bilo za "krec" onaj puzzigaca bio jaci u duelu od Cole...
1921-2011

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 29 sep 2010, 20:15

Ono se ne bi sviralo, mislim ni u ligama gdje nema blage pomoci domacinu... Samo malo jaci duel.. Puno jaci jbg al nije za penal!
Zadnja izmjena: EdinTM87, dana/u 29 sep 2010, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 29 sep 2010, 20:16

Al' Lazo sta je fulio :roll: :mrgreen:
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 29 sep 2010, 20:17

cestitke Zelji na musku igru u Banja Luci. sudija je bio nedorastao ovoj utakmici,previse nam je dao zutih kartona,pola njih bespotrebno...na grbavici prolazimo sigurno.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 29 sep 2010, 20:18

Esii TM87 je napisao/la:Ova ekipa pocinje da lici na onu iz prosle sezone,pocelo je da se igre tvrdo...protivnici nam ne prave puno prilika.Ovi bjednci danas nam nisu napravili nista specijalno sve sto su imali to je iz nasih greski (Seha).Moram biti posten i reci da nismo ni mi odigrali Bog zna nesto specijalno.Mada i takva igra bilal je dovoljna za 0-0.
Jos se primjeti da nismo uigrani bas najbolje,falio je Svraka.Svi su ocekivali da ce nas natrpati,medjutim mi smo pokazali zube i dali ga dusamnima da glodju.U subotu ocekujem dobro popunjenu dolinu i trpanje celika,jer oni to zasluzuju :mrgreen:
da je bila situacija na drugoj strani, svirao bi penal
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 29 sep 2010, 20:24

19TM87 je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la:Ova ekipa pocinje da lici na onu iz prosle sezone,pocelo je da se igre tvrdo...protivnici nam ne prave puno prilika.Ovi bjednci danas nam nisu napravili nista specijalno sve sto su imali to je iz nasih greski (Seha).Moram biti posten i reci da nismo ni mi odigrali Bog zna nesto specijalno.Mada i takva igra bilal je dovoljna za 0-0.
Bi sigurno :!: :!: ne znam za vas, ali ja mislim da je ono prekršaj nad Čolićem jer ga je gurnuo.
Jbg prekršaj je prekršaj, nema tu price ovaj jaci u duelu -ovaj drugi slabiji i slicne gluposti koje Šuko nešto sere...nije ništa jaci vec ga je odgurnuo i otreso.
A prekršaj u 16 metara je penal, vazda bilo i ostalo.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 29 sep 2010, 20:43

Mandrak je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:
Bi sigurno :!: :!: ne znam za vas, ali ja mislim da je ono prekršaj nad Čolićem jer ga je gurnuo.
Jbg prekršaj je prekršaj, nema tu price ovaj jaci u duelu -ovaj drugi slabiji i slicne gluposti koje Šuko nešto sere...nije ništa jaci vec ga je odgurnuo i otreso.
A prekršaj u 16 metara je penal, vazda bilo i ostalo.
Penal je bio 100%, jer igrač Borca uopće nije išao prema lopti nego u igrača. Da je išao prema lopti i u tom duelu bio jači onda ne bi bio penal. Ako bude kakav snimak obratite pažnju na kretnju igrača Borca koji ide na Čolića, a ne na loptu. Željo prolazi, a ako im damo gol na vrijeme biće kao prošla prvenstvena na Grbavici. Željo je šampion.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

bekrija1990

Post Postao/la bekrija1990 » 29 sep 2010, 20:56

Dobro je, a s obzirom da se u drugom dijelu sezone dizemo sa formom, biti ce jos bolje 8-) Da nije Borca, ova liga bi nam bila totalno nezanimljiva.

Mi i Borac smo 2 najbolje ekipe u drzavi, sto potvrdjuje i trener Borca, a ostali nam duvaju s prijeda:

"Željezničar i Borac su trenutno dvije najkvalitetnije momčadi u Bosni i Hercegovini, tako da nas na Grbavici očekuje mnogo uzbuđenja" - Vlado Jagodic.
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI

zeljo_sema
Kontakt:

Post Postao/la zeljo_sema » 29 sep 2010, 21:02

Ja sam vam rekao da moramo pod hitno vratiti beton profesionalca TERYA(KEERLUU) ,pa će i ostali morati igrati muški . Nekad bez KERLE ko **** a sad sa vođom TERYEM ko LAVOVI.Samo mu pridodati ovog novajliju halfa umjesto Mešića ,uozbiljiti Šehića i neka svi u ovoj "premiery"zapišu kad će nam dati gol.Svraka umjesto Ćuluma.Višća i Čola probojna krila.A dok ne nađemo lijevog beka tu postaviti jedino rješenje Mirsu našeg kapitena.Kući obavezno igrati sa dva špica(Lazo--Rovčanin) a u gostima igrati sa jednim veznim više.
U GOO U GOO VIKNI GA U GOO..... :D
U GOO U GOO VIKNI GA U GOOOO !

tm_ludak
Kontakt:

Post Postao/la tm_ludak » 29 sep 2010, 21:09

zeljo_sema je napisao/la:Ja sam vam rekao da moramo pod hitno vratiti beton profesionalca TERYA(KEERLUU) ,pa će i ostali morati igrati muški . Nekad bez KERLE ko **** a sad sa vođom TERYEM ko LAVOVI.Samo mu pridodati ovog novajliju halfa umjesto Mešića ,uozbiljiti Šehića i neka svi u ovoj "premiery"zapišu kad će nam dati gol.Svraka umjesto Ćuluma.Višća i Čola probojna krila.A dok ne nađemo lijevog beka tu postaviti jedino rješenje Mirsu našeg kapitena.Kući obavezno igrati sa dva špica(Lazo--Rovčanin) a u gostima igrati sa jednim veznim više.
U GOO U GOO VIKNI GA U GOO..... :D
apsolutno se slazeM !

PrPaAaa
Kontakt:

Post Postao/la PrPaAaa » 29 sep 2010, 21:11

Haaa . ortaci cestitke na muskoj igri u bl , samo je jos rano da se dizete u euforiju , al jednom ste se opekli pa mislim da vec znate ... Borac je bio jaci , al jbgaa nismo imali srece , zeljo dobro odigro , imali ste jedan penal , al isto sudija vas je izvuko bilo je onde dosta starteva za crveni karton
Jeste li vidili sliku Amara :D :D

Amar Amar - Sisaj Sisaj

hahagh
Nista nas nije slomilo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 29 sep 2010, 21:16

PrPaAaa je napisao/la:Haaa . ortaci cestitke na muskoj igri u bl , samo je jos rano da se dizete u euforiju , al jednom ste se opekli pa mislim da vec znate ... Borac je bio jaci , al jbgaa nismo imali srece , zeljo dobro odigro , imali ste jedan penal , al isto sudija vas je izvuko bilo je onde dosta starteva za crveni karton
Jeste li vidili sliku Amara :D :D

Amar Amar - Sisaj Sisaj

hahagh
:o :shock: mene bi bilo stid da posvetim pola sata navijanja protivnickom treneru taman da je Ferguson u pitanju a ne nekakav Jagodić....ali nismo svi isti jbg....ocito je da su mnogi optereceni sa kompleksima prema Amaru (dok se toliko to forsiralo) , ne samo pitari kao dežurni po tom pitanju.

blrs
Kontakt:

Post Postao/la blrs » 29 sep 2010, 21:29

ovaj mandrak iz posta u post dokazuje onu cuvenu ajnstajnovu izjavu... :D
NAŠ KLUB,NAŠ GRAD,SAMO NAMA PRIPADA,SAMO BORAC U EVROPI,NEKA SRPSKOM ODZVANJA

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 29 sep 2010, 21:30

blrs je napisao/la:ovaj mandrak iz posta u post dokazuje onu cuvenu ajnstajnovu izjavu... :D

haj bolan u krmetnjak pa komentarisi , danas ste pokazali kakvi ste ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.