Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Treba ga odvesti kod Meše i Ismeta..Bassha je napisao/la:
nema goberta?Drape je napisao/la:
eee, da ti znaš Vujoševića od ranije ne bi ti bilo čudno... Njemu je fetiš da se bavi stvarima u koje se ne razumije, i zadnjih godina u KKP je pričao o svemu samo ne o košarci. Koliko god bizarno zvučalo, on na neki način "uživa" u svemu ovome.insegnante je napisao/la:Ovo za obnovu kuce je smijesno. Smijesno je da selektor uopste na pres konferenciji prica o ostecenoj kuci, fondovima i obecanjima POJEDINACA iz tog nenormalnog kosarkaskog saveza da ce urgirati za obnovu kuce. Prave Monti Pajton od reprezentacije, kao sto cirkus ispade i za rukomet.
Drvene stolice upotpunjuju ugodjajinvincible1921 je napisao/la:jedno pitanje bez imalo hejta...zbog cega ne igramo u Zenici u dvorani? Mislim stvarno,,,skenderija, mejdan, ko da gledas olimpijadu 80tih godina
Isti sam,me znam ni ko nam je play psim ovog gegica valjdano rules je napisao/la:Da li ima negdje spisak Nasih igraca koji ce nastupiti u Tuzli i za koje klubove igraju...
Nakon ovih silnih otkaza ja vise ne znam ni ko je ostao , znam eto Kikan je dosao , a za ostale veze nemam, prvi put ce se desiti da gledam neku nasu Reprezentaciju , a da ne znam 70% igraca...
Nema spiska , kriju spisak kao zmija noge !!! Ja trazio po portalima niko nista , ljudi ne mogu skupiti 12 igracafilip13 je napisao/la:Isti sam,me znam ni ko nam je play psim ovog gegica valjdano rules je napisao/la:Da li ima negdje spisak Nasih igraca koji ce nastupiti u Tuzli i za koje klubove igraju...
Nakon ovih silnih otkaza ja vise ne znam ni ko je ostao , znam eto Kikan je dosao , a za ostale veze nemam, prvi put ce se desiti da gledam neku nasu Reprezentaciju , a da ne znam 70% igraca...
Talic - Igokeano rules je napisao/la:Da li ima negdje spisak Nasih igraca koji ce nastupiti u Tuzli i za koje klubove igraju...
Ja krivim novinare sto ne postavljaju pitanja za ove igrace sto ih nema, ne znam da je iko do sad spomenuo Mitrovica nakon sto je otkazao onda zbog umora, za Kapelana da ne govorim. Isto zasto nitko ne spominje za Mirzu Alibegovica, pa onda ova vijest za Biberovica je stara skoro godinu dana i ne sjecam se da je itko od novinara upitao za savez u vezi toga.MElloo je napisao/la:Kad su naas vec svi ti odbili zar se nisu mogli naci bolji igraci od polovanjaka bh lige.Gdje su kapelan i mitrovic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.