FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Megamon
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Eno kaze Kojasevic da nebi imao nista protiv da igra za BIH,a kaze da nikada nebi presao u selju 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Hairlija jeli vjerujes u to?Pa onaj golman Stojkovic je izjavio da mrzi partizan i da nebi nikda branio za njega.Nema tih para za koje bi on potpisao za crno bjele i ....svi znamo nastavakMegamon je napisao/la:Eno kaze Kojasevic da nebi imao nista protiv da igra za BIH,a kaze da neikada nebi presao u selju
1921-2011
- Megamon
- Kontakt:
Znas ono nikad se ne zna,vazda su igraci iz velikih klubova(Sarajevo) odlazili u mali(Zeljo)(Bucan) i iz malih dolazili u veliki(Jahovic,Dudo,Turkovic,Ihtijarevic).Esii TM87 je napisao/la:Hairlija jeli vjerujes u to?Pa onaj golman Stojkovic je izjavio da mrzi partizan i da nebi nikda branio za njega.Nema tih para za koje bi on potpisao za crno bjele i ....svi znamo nastavakMegamon je napisao/la:Eno kaze Kojasevic da nebi imao nista protiv da igra za BIH,a kaze da neikada nebi presao u selju.Tako da ta prica ne pije puno vode,jos dosao na prestavljanje u poznatoj majci
Tako sve je moguce,mada ne vjerujem da bi napravio takvu gresku
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
J.ebo te padas mi u ocima raspitaj se ako nista za Dudu i IhtijarevicaMegamon je napisao/la:Znas ono nikad se ne zna,vazda su igraci iz velikih klubova(Sarajevo) odlazili u mali(Zeljo)(Bucan) i iz malih dolazili u veliki(Jahovic,Dudo,Turkovic,Ihtijarevic).
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Megamon
- Kontakt:
Jesu oni igrali u zelji pa otisli u Sarajevo?Ostalo me ne zanima!pile87 je napisao/la:J.ebo te padas mi u ocima raspitaj se ako nista za Dudu i IhtijarevicaMegamon je napisao/la:Znas ono nikad se ne zna,vazda su igraci iz velikih klubova(Sarajevo) odlazili u mali(Zeljo)(Bucan) i iz malih dolazili u veliki(Jahovic,Dudo,Turkovic,Ihtijarevic).
- sarajlija89
- Kontakt:
prvo su u sarajevu igrali, pa isli u zelju pa se vracaliMegamon je napisao/la:Jesu oni igrali u zelji pa otisli u Sarajevo?Ostalo me ne zanima!pile87 je napisao/la:J.ebo te padas mi u ocima raspitaj se ako nista za Dudu i IhtijarevicaMegamon je napisao/la:Znas ono nikad se ne zna,vazda su igraci iz velikih klubova(Sarajevo) odlazili u mali(Zeljo)(Bucan) i iz malih dolazili u veliki(Jahovic,Dudo,Turkovic,Ihtijarevic).
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ne nego su dosli u Zelju iz sarajeva pa onda nazad, ima puno vise onih za tvoju informaciju koji su presli iz sarajeva u Zelju da ne nabrajam Pelake, Bureke itdMegamon je napisao/la:Jesu oni igrali u zelji pa otisli u Sarajevo?Ostalo me ne zanima!pile87 je napisao/la:J.ebo te padas mi u ocima raspitaj se ako nista za Dudu i IhtijarevicaMegamon je napisao/la:Znas ono nikad se ne zna,vazda su igraci iz velikih klubova(Sarajevo) odlazili u mali(Zeljo)(Bucan) i iz malih dolazili u veliki(Jahovic,Dudo,Turkovic,Ihtijarevic).
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- zlaya_tm87
- Kontakt:
rascic dobio papire iz sandefjorda, mozda vam se vrati prascic... 
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
- Tarpi do bagro
- Kontakt:
ehhh ovako
Hamzic-Hmm,pocinje me zabrinjavati,puno istrcava ko alaim,to nije dobro
Arsenijevic-Solidna partija
Lede-Tako se bori za boje kluba
Gutic i TTorlak-Spori su
Scepanovic-Nije lose,ali je i on spor
Kojasevic-Sta im je radio hehehehe
Dzakmic-Hame is back
Hamzagic-Solidno
Jahovic-Vidi se da se trudii
Avdic-uhhh.........borio se,ali nema snage
To bi bilo to,nismo smjeli go primiti i uzasno me strah nase odbrane spori su
Gutic i TTorlak-Spori su
Dzakmic-Hame is back
Hamzagic-Solidno
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
- Megamon
- Kontakt:
@pile
Znam da je igrao u Sarajevu,cak je mislim ona generacija juniora sa Alaimom
Znam da je igrao u Sarajevu,cak je mislim ona generacija juniora sa Alaimom
Umjesto Popovica,jelde.zlaya_tm87 je napisao/la:rascic dobio papire iz sandefjorda, mozda vam se vrati prascic...
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nešto vam gledam sastav, pa vi niste bili slabiji u zadnjih deset godina!Tarpi do bagro je napisao/la:ehhh ovako
Gutic i TTorlak-Spori su
Dzakmic-Hame is back
Hamzagic-Solidno
- Megamon
- Kontakt:
Dobro bi bilo kada bi se vratio Rascic kod nas.

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Eto vam' ga ko' i Mustafe..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ako hočemo titulu, ovo se mora dobit 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Ne bih imao nista protiv povratka Rascica. Krupan, jak, doduse nije pretjerano brz ali kako god okrenes nije losiji od Jahovica a konkurencija u napadu bi nam dobro dosla
Apsolutno za dolazak Raleta,to je igrac koji je kod nas isao bukvalno glavom na kopacku,strasno se borio,odlican je bio ono vrijeme kolko je kod nas bio....a i smatram da je bolji strijelac od ovih sto imamo tj da mu treba manje prilika za gol,mada su svi slicnog igrackog profila,ali definitivno za njegov dolazak naravno ako je to u domenu moguceg trenutno a mislim da jeste
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 30 sep 2010, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
LiMvOtElJoZe
- Kontakt:
ako vam dodje on imat ce te nasu verziju lazara 
Lazar nema verzije.On je defakto unikat.LiMvOtElJoZe je napisao/la:ako vam dodje on imat ce te nasu verziju lazara
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Megamon
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Izvjestaj sa jucerasnje utakmice.
Izvjestaj sa jucerasnje utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, bvsic, GradKamena2, Hajdeee i 17 gostiju.