Prije bi volio da hoce dovesti Kunica na minimalno 2 godine nego Benku od 35Guest007 je napisao/la:Novo pojacanje na tusnju, Leon Benko oblaci crveno crni dres?
salim se
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Jesu li produžili ugovore mladim igračima? To je prioritet takođe.
Vjerujem da ce doci jos 3 igrača provjerena za PL do kraja prelaznog roka.
Vjerujem da ce doci jos 3 igrača provjerena za PL do kraja prelaznog roka.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Hadžanović je nakon isteka ugovora s Vitezom postao slobodan igrač i imao je nekoliko ponuda, ali se na kraju odlučio za Slobodu.
Dvadesetpetogodišnji nogometaš je dio prošle sezone proveo u Crnoj Gori gdje je igrao za Iskru Danilovgrad, ali je zimus pojačao Vitežane i igrao je u svim mečevima u drugom dijelu sezone.
Sada se kao slobodan igrač otisnuo u Tuzlu, gdje je danas potpisao ugovor sa Slobodom, koja je izuzetno aktivna na tržištu.
Prethodno su na Tušanj stigli Said Husejinović, Antonio Vidović, Tony Livančić, Omar Pršeš, Safet Šivšić, Mehmed Alispahić, Muharem Čivić, Ivan Baraban i Muamer Adžem.
Dvadesetpetogodišnji nogometaš je dio prošle sezone proveo u Crnoj Gori gdje je igrao za Iskru Danilovgrad, ali je zimus pojačao Vitežane i igrao je u svim mečevima u drugom dijelu sezone.
Sada se kao slobodan igrač otisnuo u Tuzlu, gdje je danas potpisao ugovor sa Slobodom, koja je izuzetno aktivna na tržištu.
Prethodno su na Tušanj stigli Said Husejinović, Antonio Vidović, Tony Livančić, Omar Pršeš, Safet Šivšić, Mehmed Alispahić, Muharem Čivić, Ivan Baraban i Muamer Adžem.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
Bezveze igrac nepotreban.
-
intercontinental
- Kontakt:
Znal neko cime se bavi ovaj Safet Salimovic vidim slikan u pratnjin Alena Halilovicaa znam da je dobar i sa Ognjenom Vranjesom, jel on neki menadzer il sta posto je cesto u drustvu sa Zilkicem
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
Nije Arežina ni bio u kombinacijama, čim je doveden Alispahić. Dva ista tipa igrača
Niko, niko, samo Sloboda
ni spomeno nisam da ce arezina biti u kombinaciji samo sam napisao da se seljo pojacao ja cekam kunica jovicica to su pojacanjakatarakta je napisao/la:Nije Arežina ni bio u kombinacijama, čim je doveden Alispahić. Dva ista tipa igrača
fukare
Menadzerintercontinental je napisao/la:Znal neko cime se bavi ovaj Safet Salimovic vidim slikan u pratnjin Alena Halilovicaa znam da je dobar i sa Ognjenom Vranjesom, jel on neki menadzer il sta posto je cesto u drustvu sa Zilkicem
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
- Beduin
- Kontakt:
A vidili smo kako Vitez zavrsi na kraju. To mene i brine. Kunica prizeljkujem ko ozeblo sunce, ali cim se poceo previse spominjati momak veoma lahko ga moze neko uzeti pred nosom nam.Penaltiky je napisao/la:Ovo je drugi il treći iz raspalog Viteza
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
****, nadam se jos jednom kvalitetnom stoperu koji lomi protivnicke igrace, jer to je SlobodaBeduin je napisao/la:A vidili smo kako Vitez zavrsi na kraju. To mene i brine. Kunica prizeljkujem ko ozeblo sunce, ali cim se poceo previse spominjati momak veoma lahko ga moze neko uzeti pred nosom nam.Penaltiky je napisao/la:Ovo je drugi il treći iz raspalog Viteza
Ma ozbiljno sad šareno ovo nekako, čudno što bi brat Sariel reko
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Nesto ovo sve vuče da Todor i Smajic neće nigdje. Mada bi bilo i za njih i za nas najbolje da se prodaju. Posebno ovo vrijedi za Todorovića.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Zahirovic,ima li sanse da on dodje....iskusan je ima znanje.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Eh Zahirovic nam treba da kompletiramo tri bivša A reprezentativca
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Hadzanovic odličan igrač. Ja mislim da je od Grahovca puno korisniji a igraju istu pozicijuSkojevski je napisao/la:Bezveze igrac nepotreban.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
kako su se senco i karic ispisali po hejterima, pobjegli su u rupe i poklopili se po usima :urnebes:
Ma idu Todor i Smajic. Mi trazimo spica i golmana. Mislim da je jako blizu i onaj Baric. Ostalo, otom - potom
Niko, niko, samo Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.