NK Zvijezda Gradačac

Mirso13
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Mirso13 » 28 jun 2018, 15:29

Yebiga combe nemoj se ljutiti al tebi niko ne paše razumijem za ovog iz Brčkog al nije na nama ja bi najradije Sablju-Edis Mulalić al kad nema love yebi ga neznam zasto nisu sa Safetom ili Matom napravili ako ne žele borbu za opstanak

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 28 jun 2018, 15:33

batigol777 je napisao/la:Aman covjeka otjerali iz Jedinstva jer je prijetio igracima ptotivnicke ekipe. A o znanju da nepricam ... nadam se da nismo bas toliko glupi.
Po meni Munever Rizvic bi bio solidno rjesenje za nas al neznam u kakvoj je situaciji.
Šta će vam Rizvić? I kod nas je doživotni trener isključivo zbog jedne okolnosti, koja ne bi trebala biti u nikakvoj vezi sa sportom.

Ispao iz Premijer lige, sa ekipom koja je sigurno imala kvaliteta za opstanak (Halilović, Haskić, Slomić, Zrnanović, Sarajlić, Omić, Šmigalović...). Zatim 3x ispao iz Prve lige (jednom nas Sloboda ostavila u ligi, prva gostujuća pobjeda u zadnjem kolu na Tušnju :rol: , a drugi put kupili od Malešića učešće u ligi i onda kad se više nije moglo na silu ostajati - ispali). Nikakvog rezultata za dugi niz godina i prema svim objektivnim mjerilima i kriterijima davno je trebao dobiti nogu. Samo vam fali još on da vam donese ovaj banovićki luzerski i na gostujućim terenima megapickhasti pristup i možete reći da ste k'o i mi dotakli dno. :lol:

Ne znam zašto niste iskoristili ovu situaciju u našem klubu i doveli Trumića, koji je i dalje klasa za ovu ligu. Čisto sumnjam da mu je Slaven mogao ponuditi mnogo bolje uslove od vas.
Zadnja izmjena: LjumanM95, dana/u 28 jun 2018, 15:35, ukupno mijenjano 1 put.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 28 jun 2018, 15:35

Bilo je druze trenera Sablja, Nadarevic, Mato, Magazin samo oni ciljano dovode znaju sta im treba. Od ovog lika za mene je samo gori Fudo Grbesic i Munever Rizvic. To je moje misljenje a ako on bude izabran obrazlozicu i zasto.
A to nema love zasto onda po carsiji prosipaju pricu o igracima koji sigurno nece doci za malo para.

Mirso13
Kontakt:

Post Postao/la Mirso13 » 28 jun 2018, 15:52

combe je napisao/la:Bilo je druze trenera Sablja, Nadarevic, Mato, Magazin samo oni ciljano dovode znaju sta im treba. Od ovog lika za mene je samo gori Fudo Grbesic i Munever Rizvic. To je moje misljenje a ako on bude izabran obrazlozicu i zasto.
A to nema love zasto onda po carsiji prosipaju pricu o igracima koji sigurno nece doci za malo para.
Pa hoćel danas doć trener na potpis što spiska kaže?
Više nevjerujem nikom samo zvanično što je!

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 28 jun 2018, 15:54

LjumanM95 je napisao/la:
batigol777 je napisao/la:Aman covjeka otjerali iz Jedinstva jer je prijetio igracima ptotivnicke ekipe. A o znanju da nepricam ... nadam se da nismo bas toliko glupi.
Po meni Munever Rizvic bi bio solidno rjesenje za nas al neznam u kakvoj je situaciji.
Šta će vam Rizvić? I kod nas je doživotni trener isključivo zbog jedne okolnosti, koja ne bi trebala biti u nikakvoj vezi sa sportom.

Ispao iz Premijer lige, sa ekipom koja je sigurno imala kvaliteta za opstanak (Halilović, Haskić, Slomić, Zrnanović, Sarajlić, Omić, Šmigalović...). Zatim 3x ispao iz Prve lige (jednom nas Sloboda ostavila u ligi, prva gostujuća pobjeda u zadnjem kolu na Tušnju :rol: , a drugi put kupili od Malešića učešće u ligi i onda kad se više nije moglo na silu ostajati - ispali). Nikakvog rezultata za dugi niz godina i prema svim objektivnim mjerilima i kriterijima davno je trebao dobiti nogu. Samo vam fali još on da vam donese ovaj banovićki luzerski i na gostujućim terenima megapickhasti pristup i možete reći da ste k'o i mi dotakli dno. :lol:

Ne znam zašto niste iskoristili ovu situaciju u našem klubu i doveli Trumića, koji je i dalje klasa za ovu ligu. Čisto sumnjam da mu je Slaven mogao ponuditi mnogo bolje uslove od vas.
Imao je Trumic i u Buducnosti dobre uslove. Vjerivatno su mu u Slavenu nesto obecali kao i Salihovicu, a i to je njegov klub.

Oni su trebali dovesti Gogica, on je vjerujem ambiciozniji od Trumica.
Jedan od najperspektivnijih je na kantonu.

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 28 jun 2018, 15:59

U Budućnosti je imao odlične uslove. A istina je izgleda da mu je Slaven ponudio posao pa je to prevagnulo, jer vjerujem da je imao još ponuda na stolu.

Po meni, to je greška Gogića i volio bih da se varam, ali on u ovim godinama mora da napreduje ukoliko misli napraviti nešto od svoje karijere. U Slavenu čisto sumnjam da to može i da će imati mjesta jer Jahić i Trumić igraju na toj poziciji. Slaven je više klub za ove koji su na izmaku karijere. :D
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 28 jun 2018, 16:04

Ma Slaven je gruba ekipa uvijek bila, jos im je teren za tog stila igra.
Nema on tu sta traziti, sa onakvom tehnikom i stilom igre, ali vjerovatno je to prevagnulo sto zivi u Zivinicama.
Bolje da je otisao u Zvijezdu/Bratstvo/Orasje gdje moze napredovati.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 28 jun 2018, 16:05

combe80 je napisao/la:Mozda ce ga u omladinski pogon... tu fale jos dvojica...
Bojim se da se i taj omladinski pogon ne urusi,ima neki kontraverzi koje sam cuo vezano za taj kamp talijanski sto je bio da je tu odabrano desetak djece iz skole fudbala za pracenje da su cak dva kadeta preporucena da im se trazi klub vani mislim da se isto prezivaju jedan je navodno kapiten kadeta,ali da je to otislo skroz u drugom smjeru.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 28 jun 2018, 19:16

Izgleda da se jos konta kojeg trenera uzet u opticaju par imena... Combe kralju i piskicu sad svu svoju artiljeriju i poznanstva ukljucujte da nam dovedu spacnog trenera da deremo ligom...

Izgleda iz daleka dolazi cim nije jos dosao :D

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 28 jun 2018, 19:34

Mislim da su se presabrali pa ih je sad stid i objavit ime trenera.

Mirso13
Kontakt:

Post Postao/la Mirso13 » 28 jun 2018, 20:52

combe80 je napisao/la:Izgleda da se jos konta kojeg trenera uzet u opticaju par imena... Combe kralju i piskicu sad svu svoju artiljeriju i poznanstva ukljucujte da nam dovedu spacnog trenera da deremo ligom...

Izgleda iz daleka dolazi cim nije jos dosao :D

Mislim da je Safet novi trener :problem:

bavarac33
Kontakt:

Post Postao/la bavarac33 » 28 jun 2018, 20:59

Sapina ostaje trener .On je i Jusufbasica doveo. Da se vise ne raspravljate ko bi mogao doci. Pozdrav

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 28 jun 2018, 21:11

Mato ili mulalic

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 28 jun 2018, 21:16

Opet dobre vijesti po carsiji danas... dali je patka vidit ce mo. Navodno napadamo prvo mjesto i dobri provjereni igraci dolaze. Jos jedan extra napadac je blizu potpisa...

Meni nekako sve ovo mirise da svi misle mi kanal a ono mi nato... hehe nadaj mo se....
Zadnja izmjena: combe80, dana/u 28 jun 2018, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.

bavarac33
Kontakt:

Post Postao/la bavarac33 » 28 jun 2018, 21:18

Provjereni i dobri igraci su vec nasli klubove,bez uvrede. I ovaj Jusufbasic sto dolazi je u zadnje dvije godine u Olimpiku dao 5 ili 6 golova .

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 28 jun 2018, 21:22

Ma kakvi nasli imas igraca kolko hoces a tvoja prica o Sapini nepije vode nije uprava toliko luda da njega opet dovede i da nikog na stadionu nema... nema sanse da on dodje...navijaci mu sve i dvasta govorili nije ni on lud da dodje, prije ce combe postat trener vece sanse ima on od sapka...

bavarac33
Kontakt:

Post Postao/la bavarac33 » 28 jun 2018, 21:24

Ok. Zivi bili pa vidjeli.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 28 jun 2018, 21:36

Jusufbasic Ce 10 golova minimalno dat to mozemo se odma sad opkladit...

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 28 jun 2018, 21:40

bavarac33 je napisao/la:Provjereni i dobri igraci su vec nasli klubove,bez uvrede. I ovaj Jusufbasic sto dolazi je u zadnje dvije godine u Olimpiku dao 5 ili 6 golova .
Druze ti il se pravis lud il slabo pratis BH fudbal. Sad se moze sastavit ekipa od slobodnih igraca ili igraca na koje ce premierligaske ekipe manje racunati koja bi se ravnopravno ukljucila u borbu sa Olimpikom i Velezom.

bavarac33
Kontakt:

Post Postao/la bavarac33 » 28 jun 2018, 21:44

Pa kakvi su to igraci sto ce manje na njih racunat? Jel vrijede cemu? Sta ti mislis da je tolika razlika izmedju igraca da ako ne bude valjao u premijer ligi da ce biti odlicam u prvoj ligi ? Bolje od tebe se sigurno razumijem. Igrao i premijer i prvu ligu. A ti sto su slobodni,sta mislis sto su slobodni ? Zbog ceka jos uvijek nemaju klub a pripreme vec debelo pocele. Podzrav. Ne bih se raspravljao sa tobom
Zadnja izmjena: bavarac33, dana/u 28 jun 2018, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.