kako neces biti bolji u odrani po cemu to zakljucujete?... pa necemo mi dati Noaha u trade pa da gubimo odbranu tu..jedino sto bi izgubili s klupe odbranbenog igraca Gibsona, dok Deng i Anthony se po tom pitanju ne ralzikuju mnogo....Anthony opet igra i dobru odbranu, s obzirom da od njega to nije niko ni zahtjevao.Ovdje bi imao trenera koji bi ga i tome naucio ebiga.amardelic1 je napisao/la:pa ja sa anthony ce mo biti bolji u napadu a u odbrani ne 100%,zato sto se on sigurno nece trositi u odbrani kao u napadu,ali ja ga sad ne bi potpisivao,pustio bi ove igrace sto sad imamo da vidimo sta mogu a ako nista ne urade onda ga potpisati,a richardson bi nam dobar bio sljedece godine,s njim bi mogli daleko uuuuuu...
Ma necu da pricam o Anthoniyu jer za sada od toga nema nista i proce izgleda jos generacija kada cemo mi dovesti jednog super stara i ako sam se nadao da bi ove sezone mogli dovesti jednog
Ma najbolje je onda cekat pa dovest slijedece godine jednog od tih dobrih sutera koji ce nam pomoci, prvenstveno mislim na Richardsona