AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Romagnoli13
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Romagnoli13 » 29 jun 2018, 00:19

Nešto sam našao, a sad koliko je pouzdano ne znam. Navodno kompanija mu godišnje neto zaradi preko 500M dolara.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

LeSa1892
Kontakt:

Post Postao/la LeSa1892 » 29 jun 2018, 00:19

Ne bih se složio da se od početka znalo jer nije.
Nakon svih transfera i kada smo imali lošu sezonu se počelo pričati o sumnjivcima iz Kine.
Nebitno, gore od ovoga i onih zadnjih nekoliko godina sa Berlom na čelu teško da može.
Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog.
(Alergije): licemjerje, nacionalizam i nepravda.

" Tih 206 koraka dužinom tog sokaka, nikad', ja nisam brojao . . . "

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 29 jun 2018, 00:21

The Mediacom Communications Corporation is a telecommunications company US manufacturer and distributor of services cable television , internet , phone plans. The company, founded by Rocco Commisso in June 1995 , is currently [ when? ] the eighth US company in the cable TV industry. It has 4500 employees and around 1.5 million customers in 23 states, counting the United States alone. The company offers digital and analogue products, video on demand , high definition televisions , digital recorders, Internet accesshigh speed and telephone services. The company also offers its client a high amount of video services with HSD. In 2009, Mediacom had a turnover of € 1.196 billion. The company is listed on NASDAQ under the MCCC code.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 29 jun 2018, 00:23

Kinezu hvala što je skrsio 250M i postavio dobre temelje za narednog ulagača. Ovaj novi već je navodno obećao 150M za merkato+ novac od prodaje igrača. To je opet onda preko 200M.Sasvim dovoljno za 3-4 ciljanja pojačanja visoke klase.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 29 jun 2018, 00:34

ma jest se za kineza od početka pričalo da je prevara, kako je vrijeme prolazilo tako se sve više stvari izvlačilo iz latice samo što smo se mi možda malo pravili ludi i ćoravi :mrgreen:
ma ustvari nije čovjek ništa strašno uradio nego eto, očigledno nije za ovog posla i da se precijenio.

pa ne znam baš da ćeš moći trošiti neke velike novce radi uefe, ali realno ako dovedeš cebalosa, depaya i ciru već si riješio sve probleme, nema se tu puno šta izmišljati i prepravljati.
jest da bi koštali oko 100 miliona, ali prodajom igrača možeš zaraditi pola od toga tako da valjda neće praviti probleme :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 29 jun 2018, 00:35

Za nove vlasnike važe drugačija pravila, i plus nemas Evrope u prvoj sezoni, tako da može trošiti koliko želi. Samo da plan ima stabilan za ravnanje računa u narednom periodu.

LeSa1892
Kontakt:

Post Postao/la LeSa1892 » 29 jun 2018, 00:45

Ma jok bola, kasnije su izlazile špekulacije o njima kao prevarantima a navijači Milana nisu obraćali previše pozornosti, niti sam ja sam. Yebi ga. Treba se sad pošto-poto izvući iz ove situacije.
Ono što priželjkujem je ostanak Gattusa i dolazak Maldinija pa ko god da nas preuzme.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 29 jun 2018, 07:05

Ne radi se o tome da je lik prevarant. Od početka se znalo da je uzeo kredit da plati Berlusconiju, samo sto lik nije računao sa ograničenjima koja je nametnula kineska vlada, tako da mu je to poremetilo planove
Il Club più titolato al mondo!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 29 jun 2018, 07:57

Imal kakve vijesti, jesmo prodani :)

LeSa1892
Kontakt:

Post Postao/la LeSa1892 » 29 jun 2018, 08:36

Čije smo sad raveku ?

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 29 jun 2018, 08:55

Wilshere ode u Tursku za dzabe :(
Il Club più titolato al mondo!

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 29 jun 2018, 09:37

Izgleda da je dogovor blizu. Li će prodati 70% dionica, a ostatak ostaje njemu. Te će biti zadužen za jačanje brenda na Azijskom tržištu. Dogovor koji je dobar za sve strane očito. Samo se nadao da će uskoro sve to ozvaniciti, i da merkato konačno krene.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 29 jun 2018, 10:58

problem je što će se sad opet ići na sud i što će se vjerovatno merkato opet stopirati na neko vrijeme :mrgreen:

ne vidim sad poentu toga, dok se to riješi otići će opet minimalno petnaestak dana, a prva utakmica u LE se igra za dvije hefte, znači fiorentina džabe okupila igrače ranije i džabe će igrati.
možda i imaju šanse dobiti na sudu jer idu sa najboljim timovima advokata i novim finansijskim planom sa novim vlasnikom, ali ne znam kako će regulisati sve ovo sa fiorentinom i atalantom.

sad sve više počinjem misliti da je uefa namjerno odugovlačila, baš radi ovoga :problem:

FORZA MILAN !

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 29 jun 2018, 14:44

Pozdrav omladino :D kako ne radi app vise i ne dolazim, ali intenzivno pratim sta se dogadja u klubu....ako se ovo dogodi i proda 70% kluba, treba odmah pomjenitii cijelu strukuturu kluba, od MIrabellia i Fassonea do Gattusa, da se ne napravi greska ko lani, kad su doveli 99% novih igraca a ostavili Montellu kojem su dali otkaz kad je unitstio sezonu....znaci novi vlasnik nova uprava i treneri.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 29 jun 2018, 15:37

Za ciru sw sve vise pise da je pristao preci kod nas sad se treba nagoditi za Lotiom, a to je bas lako :)

Nqdqm a da ce sve sto prije rijesiti, pa da ce onda recimo ozvaniciti Depaya, Ciru, Martinsa i Mayera i dosta nam

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 29 jun 2018, 16:46

ma ja dosta, baš skromno :rol:

ne znam baš da li ste upratili ali mirabeli je rekao da nema ništa od mayera (osim ako nije blefirao) jer kao slobodni igrač navodno traži pare na ruke sebi i agentu tako da ga se zasad odbilo.
ma meni ciro, depay, cebalos i badelj bi bili dovoljni ali ko zna koga sve imaju u planu, eto halila dovedoše da niko živ nije znao ni da pregovaraju, a kamo li šta više.

reina bi mogao dobiti tromjesečni ban igranja jer se nešto spetljao sa mafijom, pa jarane moj ima li išta normalno i pozitivno sa ovim klubom da se čuje :rol:

ustvari ima, felaini produžio sa mančesterom.

FORZA MILAN !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 29 jun 2018, 17:41

Halilovic ako se sad ne uozbilji i ne dolaze svima koliko moze, neka se odmah ubije jer je protratio onoliki talenat i mogucnosti.
Drago mi je sto se ne spominje prodaja Silve, mislio sam da Gatuzo blefira kako ga zeli u timu i da naredne sezone racuna na njega ponajvise. Zbog posla nisam pratio Portugal i kako je on odigrao?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 29 jun 2018, 20:20

@Beduin
Nije puno ni igrao

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 29 jun 2018, 22:33

ma igrao je onu zadnju utakmicu i bio bezvezan.
doduše ne znam ni šta očekivati od njega s obzirom da je čitavu sezonu presjedio na klupi i da je van svake forme, ali više ne možeš odlučiti je li flopina ili je posljedica neigranja.

rocco se javio i sad zasad su pregovori prekinuti, ništa čudno :mrgreen: ali kaže da ne odustaje i da se nada da će kinez popustiti.

ma kinezi su teški kao crna zemlja kad su u pitanju pregovori, ali ajde kontam da čovjek hoće da profitira od svega toga, svako bi od nas isti bio.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 30 jun 2018, 16:56

Počele su priče o tome da bi Milan mogla uzeti porodica koja drži PSG, ali Milan bi bio u vlasništvu Nasserovog brata. To kad bi se desilo, već ovo ljeto bi sigurno bilo potrošeno 300M na nekoliko vrhunskih igrača.

Kad se sjetim da je pedofil odbio prodati Milan ovoj porodici još prije nego što su preuzeli PSG. Ne mogu ni zamisliti kakav bi tim sad Milan imao. I možda 10ak trofeja više.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.