Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.
Valjda bude u egalu prvih 5 minuta 
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Ma samo trebamo igrati opušteno i pokušati protivniku staviti na znanje da je nama ova utakmica revijalnog karaktera. Tada će se i oni opustiti, neće toliko zapinjati da se ne povrijede. Kad je revijalnog karaktera, onda rezultat nije u prvom planu, pa je onda i 10-15 razlike izvjesno, što je bolje nego izgubiti 40. Ogromna je razlika u kvaliteti, ne treba ništa očekivati. Treba uživati u košarci, dobrim potezima i nadati se manjoj koš razlici, a kad igraš opušteno onda sve ide lakše, u grču samo može biti cirkus.
Zasto se trebamo bojati Francuske?gazijabih je napisao/la:Ma samo trebamo igrati opušteno i pokušati protivniku staviti na znanje da je nama ova utakmica revijalnog karaktera. Tada će se i oni opustiti, neće toliko zapinjati da se ne povrijede. Kad je revijalnog karaktera, onda rezultat nije u prvom planu, pa je onda i 10-15 razlike izvjesno, što je bolje nego izgubiti 40. Ogromna je razlika u kvaliteti, ne treba ništa očekivati. Treba uživati u košarci, dobrim potezima i nadati se manjoj koš razlici, a kad igraš opušteno onda sve ide lakše, u grču samo može biti cirkus.
I mi igramo kosarku!
Naprijed, Zmajevi!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Gdje sam napisao da se trebamo bojati?Rokoko87 je napisao/la:Zasto se trebamo bojati Francuske?gazijabih je napisao/la:Ma samo trebamo igrati opušteno i pokušati protivniku staviti na znanje da je nama ova utakmica revijalnog karaktera. Tada će se i oni opustiti, neće toliko zapinjati da se ne povrijede. Kad je revijalnog karaktera, onda rezultat nije u prvom planu, pa je onda i 10-15 razlike izvjesno, što je bolje nego izgubiti 40. Ogromna je razlika u kvaliteti, ne treba ništa očekivati. Treba uživati u košarci, dobrim potezima i nadati se manjoj koš razlici, a kad igraš opušteno onda sve ide lakše, u grču samo može biti cirkus.
I mi igramo kosarku!
Naprijed, Zmajevi!
Jedno je bojati se, a drugo je biti realan.
Jedno je igrati košarku, a drugo je imati neosnovana velika očekivanja.
Mi realno mozemo pruziti jak otpor Francuzima!gazijabih je napisao/la:Gdje sam napisao da se trebamo bojati?Rokoko87 je napisao/la:Zasto se trebamo bojati Francuske?gazijabih je napisao/la:Ma samo trebamo igrati opušteno i pokušati protivniku staviti na znanje da je nama ova utakmica revijalnog karaktera. Tada će se i oni opustiti, neće toliko zapinjati da se ne povrijede. Kad je revijalnog karaktera, onda rezultat nije u prvom planu, pa je onda i 10-15 razlike izvjesno, što je bolje nego izgubiti 40. Ogromna je razlika u kvaliteti, ne treba ništa očekivati. Treba uživati u košarci, dobrim potezima i nadati se manjoj koš razlici, a kad igraš opušteno onda sve ide lakše, u grču samo može biti cirkus.
I mi igramo kosarku!
Naprijed, Zmajevi!
Jedno je bojati se, a drugo je biti realan.
Jedno je igrati košarku, a drugo je imati neosnovana velika očekivanja.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Je li neko fakat realan kad priča o otporu Francuzima?
Ja bih sad potpisao -30.
Ja bih sad potpisao -30.
Nije ni cudo sto nas gaze kako stignu kad se unaprijed predajemo u vecini slucajeva.
Sta to Batum ima sto Durmo nema?
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- invincible1921
- Kontakt:
nerminh74 je napisao/la:Opstina zenica nije htjela finansirati dok tuzla jesteBernardBarnjak je napisao/la:invincible1921 je napisao/la:jedno pitanje bez imalo hejta...zbog cega ne igramo u Zenici u dvorani? Mislim stvarno,,,skenderija, mejdan, ko da gledas olimpijadu 80tih godina
U pravu si. Treba da se igra u Ze. Ali i Tz je OK.
Takodjer zamjerka nevjerovatno losa reklma za utakmicu...mislim gubimo minimalno 20 rzalike, ali opet da ne udjoh neki dan na forum tacno ne bi ni znao da igramo uopste
=\_1921_/=
Kako ba loša reklama, pa cijela država je čula da Gordić neće igrati za reprezentaciju jer mu nisu izganjali sredstva da mu se obnovi kućainvincible1921 je napisao/la:![]()
Takodjer zamjerka nevjerovatno losa reklma za utakmicu...mislim gubimo minimalno 20 rzalike, ali opet da ne udjoh neki dan na forum tacno ne bi ni znao da igramo uopste
Možda je to neki marketinški trik da se privuče raja na tekmu
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Rokoko87 je napisao/la:Nije ni cudo sto nas gaze kako stignu kad se unaprijed predajemo u vecini slucajeva.
igranje u nba,i to prilično kvalitetno igranje,ali **** to,kao da je to nesto,durmo je bolji
Stvarno mislis da je to neka prednost?filip13 je napisao/la:Rokoko87 je napisao/la:Nije ni cudo sto nas gaze kako stignu kad se unaprijed predajemo u vecini slucajeva.
igranje u nba,i to prilično kvalitetno igranje,ali **** to,kao da je to nesto,durmo je bolji
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Rokoko87 je napisao/la:Stvarno mislis da je to neka prednost?filip13 je napisao/la:Rokoko87 je napisao/la:Nije ni cudo sto nas gaze kako stignu kad se unaprijed predajemo u vecini slucajeva.
ma jok,kažem,durmo je bolji,kompletniji,svestraniji od batuma
20 KM za skupinu rekreativaca kojima je neko odjenuo dresove i lažno ih predstavlja za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, iako je to najmanje njihova krivica što je to tako i nisu oni ti na koje treba biti sa razlogom ljut i razočaran
Organizacioni odbor sportskog događaja godine u gradu soli obavijestio je navijače da će ulazi u dvoranu biti otvoreni od 18.30 sati, te apelovao na sve one sa kupljenim ulaznicama da u dvoranu dođu ranije te da koriste ulaze koji su im naznačeni na ulaznicama.
Također, organizatori su demantovali informacije koje su se pojavile u javnosti da su ulaznice već rasprodate. U prodaji se nalazi još nekoliko stotina ulaznica koje će se po jedinstvenoj cijeni od 20 KM moći kupiti na biletarnici SKPC Mejdan sve do početka utakmice.
Francuzi snimali svoj dolazak u BiH, vožnja kroz Tuzlu, trening u Mejdanu i te stvari. Gledaj nam aerodroma

Zadnja izmjena: Drape, dana/u 29 jun 2018, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Ko ce prenositi?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
SK1BernardBarnjak je napisao/la:Ko ce prenositi?
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Kad vidim ovog Goberta i kad skontam kakve strasne sutere imamo u ekipi, ne mogu se oteti dojmu da cemo ih posteno namuciti.
Bit ce tu sigurno nekoliko rupa kad po pola cetvrtine necemo uspjeti pogledati na kos. 
Sto se tice ulaznica, ja ne pamtim kad sam zadnji put propustio mec u Mejdanu, ali sad nisam ni pomislio da odem. Pare su najmanji problem, samo jednostavno necu da pravim budalu od sebe. Sve njih boli ona stvar za ovom reprezentacijom, a ja sad trebam otici i izigravati budalu na tribinama na mecu u kojem je samo pitanje da li gubimo 30 ili 50 razlike. Savez je zavalio visoku cijenu jer znaju da Tuzla i TK nikad nisu zakazali, a jasno je bilo da cemo igrati mec sa kosarkasima kojima je i ABA liga zivotni san i zbog toga nisu smjeli staviti vise od 15 KM. Protivnik jeste kvalitetan, ali mene licno ne zanima ni Batum, ni Gobert, ni ostali Francuzi. Radije bih uzivo gledao Gegica ili Atica, ali u okolnostima gdje je sve nekako zdravije i gdje svi oni zive za ovu reprezentaciju, a sumnjam da cemo to ikad dozivjeti...
Sto se tice ulaznica, ja ne pamtim kad sam zadnji put propustio mec u Mejdanu, ali sad nisam ni pomislio da odem. Pare su najmanji problem, samo jednostavno necu da pravim budalu od sebe. Sve njih boli ona stvar za ovom reprezentacijom, a ja sad trebam otici i izigravati budalu na tribinama na mecu u kojem je samo pitanje da li gubimo 30 ili 50 razlike. Savez je zavalio visoku cijenu jer znaju da Tuzla i TK nikad nisu zakazali, a jasno je bilo da cemo igrati mec sa kosarkasima kojima je i ABA liga zivotni san i zbog toga nisu smjeli staviti vise od 15 KM. Protivnik jeste kvalitetan, ali mene licno ne zanima ni Batum, ni Gobert, ni ostali Francuzi. Radije bih uzivo gledao Gegica ili Atica, ali u okolnostima gdje je sve nekako zdravije i gdje svi oni zive za ovu reprezentaciju, a sumnjam da cemo to ikad dozivjeti...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Alminjo99 je napisao/la:SK1BernardBarnjak je napisao/la:Ko ce prenositi?
Hvala.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dobar jedan prijedlog na klixu bio, da predamo meč, bolje ćemo proći, samo 20 razlike a ovako može biti 50. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.