NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
nebeskasila
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Pise da je ovaj Ismet odustao od ulaganja jel istina ili lazne informacije
-
bihacusrcu1
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
Znaci sve po starom? 
-
nebeskasila
- Kontakt:
bihacusrcu1 je napisao/la:Istina
Zasto zbog cega?
-
nebeskasila
- Kontakt:
Definitivno je odustao. Zalosno svaki put nam se isto desava. Zbog koga je ovi sad nikad necemo saznati jer uvijek se upetlja neko deseti. Zalosno klub treba skroz ugasiti. Sad tek pocinje rasip igraca sad ce tek da kasne pripreme ma fuj
- ASD
- Kontakt:
Znaci, definitivno je bilo bolje za vas da ste ispali.
Ovako jos jedna sezona u rangu prethodnih.
P.s potencijalno pojacanje Cizmic potpisao za Rudar.
Ovako jos jedna sezona u rangu prethodnih.
P.s potencijalno pojacanje Cizmic potpisao za Rudar.
Ovo ide na obraz gradu koji nije mogao obezbijediti ciste papire za stadion i ostale terene i objekte te isplatiti dug. Nista vise se nije trazilo, ni marka dodatna, ovo je sramota.
Sacekat ce on do ponedjeljka, Hamdo gs je zvao i zamolio da saceka da on pokusa sta rijesiti.
Sacekat ce on do ponedjeljka, Hamdo gs je zvao i zamolio da saceka da on pokusa sta rijesiti.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
nebeskasila
- Kontakt:
harden je napisao/la:Ovo ide na obraz gradu koji nije mogao obezbijediti ciste papire za stadion i ostale terene i objekte te isplatiti dug. Nista vise se nije trazilo, ni marka dodatna, ovo je sramota.
Uvijek su u gradu bili nesposobni i treba covjek ovako uraditi fuj kakva je to bagra ne treba u jedinstvo niko doci ko god dodje budala je
- BIHfAnatiC86
- Kontakt:
Meni je ovo malo konfuzno, mislim razumijem da ovdje niko ne pise ispred kluba, ali sve informacije su rekla kazala, prvo je receno da ce grad platiti dugovanja kluba u iznosu 225k ako se ne varama i da je sve vec dogovoreno, sad odjednom kao grad nista nije rijesio?
Mislim ako nece biti nista od investitora onda je bolje kao poklon klubu dati gasenje nego da se vucara opet na ledjima grada koji realno nema para, a i nisu vise ta vremena kad je grad bio glavni finansijer klubova...
Mislim ako nece biti nista od investitora onda je bolje kao poklon klubu dati gasenje nego da se vucara opet na ledjima grada koji realno nema para, a i nisu vise ta vremena kad je grad bio glavni finansijer klubova...
Ovo je konfuzno samo ako ne razmisljas ni sekunde 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ismare ljubavi jesi li li živ. Zašto trčiš pred rudo
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
-
nebeskasila
- Kontakt:
Jos nisu odustali ovo su sad vise politicke igre
- BIHfAnatiC86
- Kontakt:
Mislim da je Suhretu u cilju da Jedinstvo ima sponzora i da ih skine s budzeta grada vec jednom, znaci mogu samo bakirovci praviti problem i ako sad bude otjeran covjek ugasi klub i gotovo...
Nadam se ipak da ce preovladati razum i da ce politika biti izbacena iz kluba za sva vremena...
Nadam se ipak da ce preovladati razum i da ce politika biti izbacena iz kluba za sva vremena...
- ASD
- Kontakt:
Jazvin napustio klub.
-
nebeskasila
- Kontakt:
Do utorka imaju sansu da rijese sve potrebno. Zainteresovan je covjek za ulaganja sve dogovoreno ali lopovi se uvijek umijesaju i sve pokvare nadam se ovaj put da ce ispasti kako treba
- BIHfAnatiC86
- Kontakt:
Valjda ce izdobriti, ovakva se prilika ne smije propustiti, raja se sad zainteresovala za klub i desavanja oko kluba, dobar dio publike bi se vratio na tribinu, bilo bi stvarno pogubno vratiti se na staro...
Postojimo li jos? 
Postojat ćemo ako Emir Mujadžić, Šuhret i još par njih dozvoli to.tropic je napisao/la:Postojimo li jos?
-
nebeskasila
- Kontakt:
Suhret se pokazuje kao dobar a izgleda i on kurccina
O čemu se konkretno radi? Gdje je zapelo?harden je napisao/la:Postojat ćemo ako Emir Mujadžić, Šuhret i još par njih dozvoli to.tropic je napisao/la:Postojimo li jos?
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.