Ja im nebi popustio, tko ih J**+, oni su nama izasli u susret
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano
https://www.fedenerazzurra.net/news/201 ... 40-million
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- IlCapitano
- Kontakt:
Juventus Cancela plaća u tri godine, tako da svakako neće dobiti 40 miliona. Mislim da je to #fejknjuz
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Fora je sta je on "nas" igrac do 30.06, tako pise na Inter.it i na transfermarktu, a ovima trebaju pare do 01.07.
Koliko ce dobit? Iznos je 40.4 mil ako je vjerovati TMu
Koliko ce dobit? Iznos je 40.4 mil ako je vjerovati TMu
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- IlCapitano
- Kontakt:
Pa dobiće od nas sad bar 15 miliona. Ne znam kako to ide, ali svih 40 neće sigurno.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Ovo je uzasno PREVIŠE para ako je istina.Di Marzio - Inter have reached agreement with Sassuolo for Matteo Politano: 7 million loan, option to buy at 20, Jens Odgaard and Andrea Adorante, both will go outright (valued at 7 million).
Medical for Politano is planned for Saturday.
SKY - Inter agree a deal for 16-year old Genoa striker Eddy Salcedo. Loan with €15m option to buy.
#Ausilio OUT
Gledam sad golove i asistencije Radje i ovog Malcoma u prosloj sezoni...Kakav bi to bio dobitak za ovu ekipu u odnosu na Candrevu i Borju i ostale...da se konačno moze osloniti na jos koga osim Icardia i Perisica...Jos DeVrij i Skrinar strasni...prvi da 6 a drugi 4 gola prosle sezone...
- zamorano1plus8
- Kontakt:
ma za ovog politana je preko 5mil sve previse, lik je ispod prosjeka, karamoh je sad bolji igrac od njeg. al mora inter pravit glupe transfere i dovodit talijanstinu
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Politano kao back-up za oba krila bi bio odličan, al za prvih 11 očekujem kupovinu Malcoma.
#Ausilio OUT
Mislim da se u njihovim knjigama pise ovo kao prihod od 40 mil, iako ga vi placate u ratamaIlCapitano je napisao/la:Pa dobiće od nas sad bar 15 miliona. Ne znam kako to ide, ali svih 40 neće sigurno.
Reka sam svoje misljenje o Politanu, po meni je to novi Candreva. Malcom bi bio zvijerka ovaj ce biti promasaj.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Besplatna posudba (Odgaard i jos jedan mladić idu u Sassuolo da se kale i imamo bb klauzule, ovaj posao se vrijednuje na 7miliona) iako se kroz knjige piše da je 7 miliona i na kraju sezone opcija da se otkupi Politano za 20miliona. Momak koji je u prosječnom tal klubu dao 10 golova i podijelio 5 asistencija i može igrati sve pozicije u navalnoj liniji...mislim da je ovo realna cijena..
Dok ne odigra 5 utakmica neću davati sud o Politanu. Nadam se da ovo ne znači nedolazak Malcoma.
"We need to suffer. And we need to fight."
Za rezervu je odlican. Opcija je u pitanju, ako bude dobar kupimo ga, ako ne hajd nazad u Sassuolo
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Misliš ako ne bude dobar vratimo ga a ako bude dobar ne kupimo ga?arminz je napisao/la:Za rezervu je odlican. Opcija je u pitanju, ako bude dobar kupimo ga, ako ne hajd nazad u Sassuolo
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Nije ni tako. Ako bude dobar ode u Juve a ako ne valja vraca se u Sassuolo
Dobar je Politano igrac. Neka ga. Nece smetat...
Dobar je Politano igrac. Neka ga. Nece smetat...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
-
RollsRoyce
- Kontakt:
Politano je extra igrač, prava kupovina, biti će bolji od Candreve, a i ako ne bude, dobar za rotaciju.
Odličan posao napokon.
Odličan posao napokon.

Evo i Politana, nadam se da cu se posuti pepelom i da ce me iznenaditi.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Šta očekujete vi od iduće sezone?
Za mene je uspjeh 3. mjesto, sve ostalo je overachievement. Drago mi je što se planski kupuje - De Vrij, Lautaro + Malcom ako dođe, znači ove sezone to uštimati polahko. Najviše me strah da nakon ove sezone nas napusti Icardi ili Škriniar zbog bitnosti ove sezone. Ova sezona je prelomna u vidu budućnosti, ako tu postavimo dobre temelje dogodine smo ravnopravan kandidat za titulu. Zato polahko, liga prvaka osigurana bez neke muke i svi sretni za 18/19.
Liga prvaka, sve zavisi od grupe kakvu dobijemo. Ako nas sreća pogleda naravno da će se očekivati prolazak skupine što dolikuje ovakvom velikanu, ali treba biti realan i očekivati 3. mjesto i put za EL. Postoji mogućnost grupe Real, Liverpool, Dortmund i mi. Finalisti prošlogodišnje LP u istoj grupi s nama.
Nadati se da će nas sreća posrati i da prođemo grupu.
Kup finale/titula.
Do polufinala sa B ekipom, poslije toga potegnuti i osvojiti i uzeti trofej Juventusu.
Summary : meni je bitnije da ovu sezonu izdominira Lautaro Martinez nego da prođemo grupu u LP, iako je to dvoje poprilično proporcionalno. Ako spojimo Lautara i Maura i da obojica odu na 50+ golova skupa za nas će ovo biti uspješna sezona. Previše očekujem od njega, nadam se da me neće iznevjeriti.
Forza!
#interishere
Za mene je uspjeh 3. mjesto, sve ostalo je overachievement. Drago mi je što se planski kupuje - De Vrij, Lautaro + Malcom ako dođe, znači ove sezone to uštimati polahko. Najviše me strah da nakon ove sezone nas napusti Icardi ili Škriniar zbog bitnosti ove sezone. Ova sezona je prelomna u vidu budućnosti, ako tu postavimo dobre temelje dogodine smo ravnopravan kandidat za titulu. Zato polahko, liga prvaka osigurana bez neke muke i svi sretni za 18/19.
Liga prvaka, sve zavisi od grupe kakvu dobijemo. Ako nas sreća pogleda naravno da će se očekivati prolazak skupine što dolikuje ovakvom velikanu, ali treba biti realan i očekivati 3. mjesto i put za EL. Postoji mogućnost grupe Real, Liverpool, Dortmund i mi. Finalisti prošlogodišnje LP u istoj grupi s nama.
Kup finale/titula.
Summary : meni je bitnije da ovu sezonu izdominira Lautaro Martinez nego da prođemo grupu u LP, iako je to dvoje poprilično proporcionalno. Ako spojimo Lautara i Maura i da obojica odu na 50+ golova skupa za nas će ovo biti uspješna sezona. Previše očekujem od njega, nadam se da me neće iznevjeriti.
Forza!
#interishere
"We need to suffer. And we need to fight."
Svi ocekujemo da Lautaro bude zvjerka.
Cak se dvoumim dal da uzmem njegov dres ili Radjin kad budem uzimao
Od sezone ocekujem stabilnost. Bez nenormalnih serija ko ove sezone i da budemo pri vrhu cijelo vrijeme.
Cak se dvoumim dal da uzmem njegov dres ili Radjin kad budem uzimao
Od sezone ocekujem stabilnost. Bez nenormalnih serija ko ove sezone i da budemo pri vrhu cijelo vrijeme.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Od sezone očekujem borbu za Scudetto sa Juveom i Napolijem te rutinski plasman u TOP3. U Ligi Prvaka ne očekujem nešto previše. Nadam se da prođemo grupu i ne osramotimo se protiv nekog jačeg u 1/8; 1/4 finalu 
Za savrseni Mercato treba nam još dolazak Malcoma, Florenzija i jednog od Dembele/Rafinha te prodaja Candreve, Edera i mozda Vecina
Za savrseni Mercato treba nam još dolazak Malcoma, Florenzija i jednog od Dembele/Rafinha te prodaja Candreve, Edera i mozda Vecina
#Ausilio OUT
..............Handa
Florenzi..Skrinar...DeVrij...Danilo
...........Dembele....Broz
Malcom.....Radja.......Perisic
...................Icardi
Eventualno Vrsaljko umjesto Florenzia...

Florenzi..Skrinar...DeVrij...Danilo
...........Dembele....Broz
Malcom.....Radja.......Perisic
...................Icardi
Eventualno Vrsaljko umjesto Florenzia...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.