Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.
Sa 23 godine sam bio (zajedno sa meni sličnim budalama
) na prvoj liniji sa 10 metaka protiv artiljerije, tenkova, u početku i aviona dok im nisu zabranili letove, a ovima je teško odigrati dvije utakmice godišnje za istu ovu zemlju
ali neću nikoga osuđivati, neka ide sve do vraga, uglavnom nakon ovoga mi faktički više i nemamo košarkašku reprezentaciju.
Moze li neko upucen napisati sta treba da se u ove dvije utakmice da mi prodemo u sljedeci krug a sta treba da se desi da Belgija prode
Jedna pobjeda nas vodi dalje, a isto tako da Begija izgubi od Rusije..onda smo prosli bez obzira na sve..znaci mozemo i izgubit obe ☺Jiestifo je napisao/la:Moze li neko upucen napisati sta treba da se u ove dvije utakmice da mi prodemo u sljedeci krug a sta treba da se desi da Belgija prode
Vidi ovog Goberta majku **** ni na treningu neda da polozis pored njega.Drape je napisao/la:Francuzi snimali svoj dolazak u BiH, vožnja kroz Tuzlu, trening u Mejdanu i te stvari. Gledaj nam aerodroma![]()
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Nisam u toku, hoce li bit negdje prenos?
-
Huseinagic
- Kontakt:
Realno, ako budu Francuzi na 50% svojoh mogucnosti mi necemo ubaciti ni 30 poena..
na sportklub 1klasik je napisao/la:Nisam u toku, hoce li bit negdje prenos?
Na mladima svijet ostaje.Sebulba je napisao/la:Sa 23 godine sam bio (zajedno sa meni sličnim budalama) na prvoj liniji sa 10 metaka protiv artiljerije, tenkova, u početku i aviona dok im nisu zabranili letove, a ovima je teško odigrati dvije utakmice godišnje za istu ovu zemlju
ali neću nikoga osuđivati, neka ide sve do vraga, uglavnom nakon ovoga mi faktički više i nemamo košarkašku reprezentaciju.
Meni se lično sere od sličnih komentara, šta im fali, jedna utakmica, ha hu, ja u ratovo, ja ovo ja ono.
opravdano ?? ko je opravdao,kome kako i zbog cega ?....Doncic koji je za klasu bolji igrac od Muse takodjer ne igra za Sloveniju ali se udostojio i pojavio sinco u Sloveniji....ovaj se nije usudio doci makar podrsku tako pruziti ....skupi letovi **** gaSPY je napisao/la:Na mladima svijet ostaje.Sebulba je napisao/la:Sa 23 godine sam bio (zajedno sa meni sličnim budalama) na prvoj liniji sa 10 metaka protiv artiljerije, tenkova, u početku i aviona dok im nisu zabranili letove, a ovima je teško odigrati dvije utakmice godišnje za istu ovu zemlju
![]()
Meni se lično sere od sličnih komentara, šta im fali, jedna utakmica, ha hu, ja u ratovo, ja ovo ja ono.Popustite sa tim ljudi božiji više, ljudi imaju opravdano odsustvo i ne treba pravit dramu oko toga. Skupit muda i odigrat kako god. Mi u ovom slučaju imamo i šanse da prođemo iako izgubimo obe tekme ako nam se poklopi par stvari. Otkaza igrača će uvijek biti i **** ti tu repku ako će propast zbog par igrača sve. Nama treba SISTEM da se uhoda par godina i uvijek ćemo imati solide igrače koji mogu nekad odigrati i preko svojih mogućnosti. Prođite se patetike i kukanja više. kuknjava
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Jel igra Shved veceras ?
Nemirzatele je napisao/la:Jel igra Shved veceras ?
Ko ce pobijedit ?Bassha je napisao/la:Nemirzatele je napisao/la:Jel igra Shved veceras ?
Zeljomirzatele je napisao/la:Ko ce pobijedit ?Bassha je napisao/la:Nemirzatele je napisao/la:Jel igra Shved veceras ?
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Sa Džananovog FB profila statusdelinjo je napisao/la:opravdano ?? ko je opravdao,kome kako i zbog cega ?....Doncic koji je za klasu bolji igrac od Muse takodjer ne igra za Sloveniju ali se udostojio i pojavio sinco u Sloveniji....ovaj se nije usudio doci makar podrsku tako pruziti ....skupi letovi **** ga
-
hercegovina
- Kontakt:
nakupise cesi bodova u onoj tamo grupi, jbg
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Lijepo od Muse, svaka podrška znači.
Samo u šta se pretvorio onaj Sejo Bukva, kao da ga je Miško napravio...
Onda je Nihad Đedović bio zlatna koka, sad je Musa...
Elmedine povedi nas, samo hrabro!!!
Samo u šta se pretvorio onaj Sejo Bukva, kao da ga je Miško napravio...
Onda je Nihad Đedović bio zlatna koka, sad je Musa...
Elmedine povedi nas, samo hrabro!!!
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
ee ako je preko fb pruzio podrsku svaka mu cast....velika zrtva !!!
Elmedin Kikanovic...ustati pa spomenuti ...ma kolika god taraba bio dok igra za repku....sve ostalo je smijesno ...
Elmedin Kikanovic...ustati pa spomenuti ...ma kolika god taraba bio dok igra za repku....sve ostalo je smijesno ...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Jesi napaćen djetetam'. 
-
gigglessmoke
- Kontakt:
Prenosi li iko na satelitu osim SK?
Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik, Google Adsense [Bot], haklamas, legendarnadruga, Vaya i 16 gostiju.