Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.
Ovog Adina sam uvijek branio i opravdavao, ali covjek jednostavno ne zna. U svega 40-ak sekundi je uspio promasiti dva mrtva zicera na polaganju, i to na jacu lijevu ruku. Radije bih uvijek gledao Durmu nego njega.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Mozda medju ovim migrantima ima kakvih kosarkasa 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Glupan poletio pred rudu rusi poveli
Hajmoooooo Belgijaaaaaa
Hajmoooooo Belgijaaaaaa
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Slazem se, ako se kojim slucajem prodjemo u drugi krug bilo bi bolje da ne igra ma koliko god igro dobru odbranu kad je u napadu taraba ziva.kobe24 je napisao/la:Ovog Adina sam uvijek branio i opravdavao, ali covjek jednostavno ne zna. U svega 40-ak sekundi je uspio promasiti dva mrtva zicera na polaganju, i to na jacu lijevu ruku. Radije bih uvijek gledao Durmu nego njega.
Ovdje atic gegic i kikanovic mogu igrat kosarku.Ostali nek upisu fakultet dok bije kasno.al ko ih dovede u repku nije mi jasno.Ne mogu se prodat ovako samo se sraote
Većini igrača najveći uspjeh na ovoj utakmici će biti ako ih neko uslika kada su u duelu sa nekom Francuskom zvijezdom, pa da oni to kasnije objave na Instagramu. Naravno, u opis ide ono "100" i zastave BiH i FRA.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Dobro si se opisao...nerminh74 je napisao/la:Glupan poletio pred rudu rusi poveli
Hajmoooooo Belgijaaaaaa
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Atic igracina
stali je on sebi umislio, da ga hoce Gober spucat jednom!
Naj zalosnije je to sto nema razlike izmedu ovih koji se vec duze vrijeme vrte oko repke i ovih novih!
Kikanovicu svaka cast sto je došao,ali on Gegic i Atic bi trebali da su 9, 10 i 11igrac repke!
Durmo bolji od Loncara
Naj zalosnije je to sto nema razlike izmedu ovih koji se vec duze vrijeme vrte oko repke i ovih novih!
Kikanovicu svaka cast sto je došao,ali on Gegic i Atic bi trebali da su 9, 10 i 11igrac repke!
Durmo bolji od Loncara
Mene ovdje ne voli što gubimo 22 razlike bez 7-8 igrača u rosteru, boli što igramo relativno solidnu odbranu obzirom na protivnika, imamo više skokova i opet promašujemo zicere za koje se cijela ekipa oznoji dok izbaci odbranu, onda one trojke što izlaze iz obruča, poluvrijeme za zaborav, nije ovo smjelo biti preko 10 razlike, sami se sahranismo šutem.
Vrabac i Lazić izgubili tonu lopti, Kikanović mi premalo igra i još loše koristi te minute, ne može postaviti šut, ali kao kapiten mora forsirati svoje poluhoroge kad ne ide ekipi, naravno da je Lončar viši pa je možda lakše izbjeći mismatch sa Gobertom i Mustafom, ali opet mi nije jasno. Durmo maksimalno iskoristio minute, Atić nekako toplo-hladno, možda bi trebali manje rotirati, a više forsirati ove igrače kojima idu utrčavanja i probijanja danas.
Vrabac i Lazić izgubili tonu lopti, Kikanović mi premalo igra i još loše koristi te minute, ne može postaviti šut, ali kao kapiten mora forsirati svoje poluhoroge kad ne ide ekipi, naravno da je Lončar viši pa je možda lakše izbjeći mismatch sa Gobertom i Mustafom, ali opet mi nije jasno. Durmo maksimalno iskoristio minute, Atić nekako toplo-hladno, možda bi trebali manje rotirati, a više forsirati ove igrače kojima idu utrčavanja i probijanja danas.
Eto imamo puno boljih baš . Isto kao gordic nije pozvan, a pozvan rikalo....MElloo je napisao/la:Ovdje atic gegic i kikanovic mogu igrat kosarku.Ostali nek upisu fakultet dok bije kasno.al ko ih dovede u repku nije mi jasno.Ne mogu se prodat ovako samo se sraote
nema potpisa
Valjda će Rusi odraditi posao u Belgiji,ovdje očekivanih +40.
Mitrovic Kapelan Knezevic i jos par igracaAdmir_Sa je napisao/la:Eto imamo puno boljih baš . Isto kao gordic nije pozvan, a pozvan rikalo....MElloo je napisao/la:Ovdje atic gegic i kikanovic mogu igrat kosarku.Ostali nek upisu fakultet dok bije kasno.al ko ih dovede u repku nije mi jasno.Ne mogu se prodat ovako samo se sraote
Mogla se ovdje sastavit ekipica koja zna igrat kosarku
Pola ovih ljudi nema.brojke ni u bosanskoj ligi
- Fikret1946
- Kontakt:
k'o da gledam treci srednje protiv petog osnovne 
22 poena za poluvrijeme jbt, pa da su Draska Knezevica zvali on bi ispucavanjem nabio 10 poena.
Alibegovic

ideeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ideeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Zadnja izmjena: delinjo, dana/u 29 jun 2018, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Mogu se opisati kao i onaj koji te je banovobombaysaphire je napisao/la:Dobro si se opisao...nerminh74 je napisao/la:Glupan poletio pred rudu rusi poveli
Hajmoooooo Belgijaaaaaa
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ide ovdje minimalno 40 razlike.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Mora da postoji neka android aplikacija za prijavu u reprezentaciju. Drugačije ne mogu objasniti za ove neke igrače kako su tu.
Al možda i ti pobrojani nemaju želju da igraju...to ne znamoMElloo je napisao/la:Mitrovic Kapelan Knezevic i jos par igracaAdmir_Sa je napisao/la:Eto imamo puno boljih baš . Isto kao gordic nije pozvan, a pozvan rikalo....MElloo je napisao/la:Ovdje atic gegic i kikanovic mogu igrat kosarku.Ostali nek upisu fakultet dok bije kasno.al ko ih dovede u repku nije mi jasno.Ne mogu se prodat ovako samo se sraote
Mogla se ovdje sastavit ekipica koja zna igrat kosarku
Pola ovih ljudi nema.brojke ni u bosanskoj ligi
nema potpisa
Soon, back, topTheChief je napisao/la:Većini igrača najveći uspjeh na ovoj utakmici će biti ako ih neko uslika kada su u duelu sa nekom Francuskom zvijezdom, pa da oni to kasnije objave na Instagramu. Naravno, u opis ide ono "100" i zastave BiH i FRA.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.