Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.
Ma na veze i da izgubimo 100 razlike ali na sta je spala ova reprenzetacija.Nekad se zivjelo za urskmice repke a danas se takmice ko ce nac jaci razlog za izostanak.I reprenzetacije propadaju ko i drzava
Mene stid nesto.
Ovaj Rikalo ce nekog ubit, jos da je onaj Sejfic (mislim da se tako zvao)pa da se potuce sa Diawom.
Durmo izgleda novi Vrabac kakve cigle sa slobodnih 
Ako nije stid mirzu, dzanana, jusufa i nihada sto bi tebe?!exampLe. je napisao/la:Mene stid nesto.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Zbog čega? Zbog tog što ti kao moderator navijaš za Belgiju?nerminh74 je napisao/la:Mogu se opisati kao i onaj koji te je banovobombaysaphire je napisao/la:Dobro si se opisao...nerminh74 je napisao/la:Glupan poletio pred rudu rusi poveli
Hajmoooooo Belgijaaaaaa
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dušku treba uručiti otkaz, blamiramo čovjeka pod stare dane i trošimo nečiji trenerski potencijal.exampLe. je napisao/la:Mene stid nesto.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nikad razumjeti neću da se slobodna bacanja ne mogu popraviti, a pritom nisi neka mrcina od 150 kila...guillermo je napisao/la:Durmo izgleda novi Vrabac kakve cigle sa slobodnih
nema potpisa
- Fikret1946
- Kontakt:
Izbaci s te liste Nihada i sve je ok, on je dao pare ima pravo da vise nikad ne zaigra, sve je krenulo u raspad kad se mali isprdak Dzanan digao na Teletovica
boli jbg....
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Slika i prilika države, saveza i odnosa prema reprezentaciji. Nakon što budemo naguženi kod kuće sa 50+ neko će imati obraza i doli u septembru i reći evo mene, ja volim ovu državu i reprezentaciju. Mrš, sikter!
Durmo naj bolji danas.
Više minuta prošlo nego što smo poena dali jbt. 
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Zao mi Duleta...
joj al brat nece da zabije nego vrati loptu prepao se 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Ponos Torina
- Kontakt:

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Jok ne navijam ja za Belgiju, nego navijam da sebi skratim muke i prestanem gledati ovu zadnju reprezentaciju jer ovo ne zasluzuje vise toliko trosenje zivacabombaysaphire je napisao/la:Zbog čega? Zbog tog što ti kao moderator navijaš za Belgiju?nerminh74 je napisao/la: Mogu se opisati kao i onaj koji te je banovo
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- Bazinga12345
- Kontakt:
Hasandiću tetovaže kao u JNA
Tako je, Nihad je heroj ove drzave!!Fikret1946 je napisao/la:Izbaci s te liste Nihada i sve je ok, on je dao pare ima pravo da vise nikad ne zaigra, sve je krenulo u raspad kad se mali isprdak Dzanan digao na Teletovica
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.