bez stipana i gordica koji mogu zabit 30 poena zbirno,mislim da ce nas i nemotivisana belgija uzet u nedelju....njihov drugi tim je bolji od naseg treceg
Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.
gledaj patriote avde avdica ko najveci jadnik se gura za selfi
treba im ga jos popusit u svlacionici
bez stipana i gordica koji mogu zabit 30 poena zbirno,mislim da ce nas i nemotivisana belgija uzet u nedelju....njihov drugi tim je bolji od naseg treceg
- invincible1921
- Kontakt:
Ma vala objektivno i razumijem Nurkica ....hejto sam ga vazda radi njegovog mentaliteta, ali sta je trebo doci da igra sa ovim amaterima ustvari i to je puno da im kazem.
Jel realno da rikalo, alibegovic, i ostali zive od kosarke
Jel realno da rikalo, alibegovic, i ostali zive od kosarke
=\_1921_/=
Konto sam ako si već u reprezentaciji da znaš nešto igrati + domaći teren, atmosfera...bla bla. Reprezentativac neke zemlje a nakon pet minuta igre iznose te sa terena jer ne možeš više hodati.Bazinga12345 je napisao/la:Ni 50 nije loše.
poznajem talentovanijih ljudi za kosarku koji rade u magacinu za 5 glava!!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ljudi kako god, onaj Harun je ljiga od covjeka ,to mu se vidi kad prica ali bila je neka atmosfera i naboj kad je bh kosarka u pitanju dok je on bio u savezu!
Ovo sada je zesci amaterizam...
Ovo sada je zesci amaterizam...
Dok je u Sparsima igro, svaki petak Sloga. Koliko znam nije tako u Bayernu izgleda je problem sto samo igra tu poluamatersku liguL-Train je napisao/la:Gegicu nakon 4,5 minuta igre dusa u nosu.Mogu misliti kakav sportski zivot vodi
On jedino šišu može povući...Bassha je napisao/la:Atic me razocarao totalno veceras
Ocekivao sam da bar on povuce, a njega nema nigdje ....
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
- invincible1921
- Kontakt:
Nije da hvalim sebe, ali protiv jednog sadasnjeg i jednog bivseg reprezntativca sam na basketu 3x3 bio itekako ravnopravan....kako ja tako i moja ekipadelinjo je napisao/la:poznajem talentovanijih ljudi za kosarku koji rade u magacinu za 5 glava!!
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 29 jun 2018, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Sa našom najboljom reprezentacijom protiv ovih francuza bi bilo +20...
Publici u Mejdanu svaka čast, još jednom su pokazali šta im znači košarka!!!
Idemo dobiti Belgiju, pa kasnije kad se ovi priključe bit će to drastično bolje.
Publici u Mejdanu svaka čast, još jednom su pokazali šta im znači košarka!!!
Idemo dobiti Belgiju, pa kasnije kad se ovi priključe bit će to drastično bolje.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Oni iz prijasnjeg saveza su krali i ponesto radili svoj posao. Ovi sad samo kradu
vjerujem ti !!!invincible1921 je napisao/la:Nije da hvalim sebe, ali protiv jednog sadasnjeg i jednog bivseg reprezntativca sam na basketu 3x3 bio itekako ravnopravan....kako ja tako i moja ekipadelinjo je napisao/la:poznajem talentovanijih ljudi za kosarku koji rade u magacinu za 5 glava!!
mada imam osjecaj i ja koji asm samo na fizickom u skoli nekad davno igrao kosarku,da bi bar nekad ubacio ovu loptu u obruc
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Bravo braco Rusi, idemo dalje u Septembru okupiti jacu ekipu. Musa, Jusuf, Gorda, Stipe i neko od sutera Mitrovic ili Kapelan.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
i sta nam je donijela pobjeda Rusije jos par tekmi brukanja i to je to...prvenstvo svakako ne mozemo vidjeti niti se mozemo na isto plasirati...bolje da je agonija prestala ali et..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- invincible1921
- Kontakt:
Ma meni je najgore bilo spoznaja da evo recimo ja koji pije pusi ne trenira nista zivo godinama parira frajeru koji trenira 5 dana sedmicnodelinjo je napisao/la:vjerujem ti !!!invincible1921 je napisao/la:Nije da hvalim sebe, ali protiv jednog sadasnjeg i jednog bivseg reprezntativca sam na basketu 3x3 bio itekako ravnopravan....kako ja tako i moja ekipadelinjo je napisao/la:poznajem talentovanijih ljudi za kosarku koji rade u magacinu za 5 glava!!
mada imam osjecaj i ja koji asm samo na fizickom u skoli nekad davno igrao kosarku,da bi bar nekad ubacio ovu loptu u obruc![]()
=\_1921_/=
Rusija pobijedila Belgiju.
66:84
66:84
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Nije da hvalim sebe, ali protiv jednog sadasnjeg i jednog bivseg reprezntativca sam na basketu 3x3 bio itekako ravnopravan....kako ja tako i moja ekipa
[/quote]
vjerujem ti !!!
mada imam osjecaj i ja koji asm samo na fizickom u skoli nekad davno igrao kosarku,da bi bar nekad ubacio ovu loptu u obruc
[/quote]
Ma meni je najgore bilo spoznaja da evo recimo ja koji pije pusi ne trenira nista zivo godinama parira frajeru koji trenira 5 dana sedmicno
pa mislim buraz ako ti to nije dokaz da se ostavis kosarke onda ne znam....al ustvari sto bi se ostavio kad ga takvog pozovu za repku
[/quote]
pola njih pojma nema kako zivi od kosarke....mada haj repka ne mogu da shvatim da neki klub angazuje igraca tipa Vrabac,Gegic Durmo...mislim kakve su to levatine u tim klubovima dan te ****

vjerujem ti !!!
Ma meni je najgore bilo spoznaja da evo recimo ja koji pije pusi ne trenira nista zivo godinama parira frajeru koji trenira 5 dana sedmicno
pola njih pojma nema kako zivi od kosarke....mada haj repka ne mogu da shvatim da neki klub angazuje igraca tipa Vrabac,Gegic Durmo...mislim kakve su to levatine u tim klubovima dan te ****
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
bombaysaphire
- Kontakt:
invincible1921 je napisao/la:Nije da hvalim sebe, ali protiv jednog sadasnjeg i jednog bivseg reprezntativca sam na basketu 3x3 bio itekako ravnopravan....kako ja tako i moja ekipadelinjo je napisao/la:poznajem talentovanijih ljudi za kosarku koji rade u magacinu za 5 glava!!
Buraz basket i košarka nebo i zemlja, niđe veze...
Srbija je prvak svijeta u basketu 3x3, a njihov najbolji igrač Bulut, da se napravi spisak od 50 igrača za reprezentaciju košarkašku Srbije taj ne bi imao mjesta...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Gegic je dobio ugovor na strašne fizikalije i ogroman potencijal. Al zali bože svega toga kad je glup. U Bayernu se garant dugo neće zadržati. Vrabac zbog odbrane može živjeti od košarke, neka osrednja liga kao bavcic što je. Ovaj durmo još i nije toliko propao i za njega ima nade još
nema potpisa
- invincible1921
- Kontakt:
bombaysaphire je napisao/la:invincible1921 je napisao/la:Nije da hvalim sebe, ali protiv jednog sadasnjeg i jednog bivseg reprezntativca sam na basketu 3x3 bio itekako ravnopravan....kako ja tako i moja ekipadelinjo je napisao/la:poznajem talentovanijih ljudi za kosarku koji rade u magacinu za 5 glava!!
Buraz basket i košarka nebo i zemlja, niđe veze...
Srbija je prvak svijeta u basketu 3x3, a njihov najbolji igrač Bulut, da se napravi spisak od 50 igrača za reprezentaciju košarkašku Srbije taj ne bi imao mjesta...
Pa nismo imali sat za napad 12sek, slobodna, ciscenje lopte nego obicni hrkljus igrali
=\_1921_/=
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Pip je napisao/la:gledaj patriote avde avdica ko najveci jadnik se gura za selfitreba im ga jos popusit u svlacionici
Hoće l' biti slika te uplate na Belgiju kuća ili slično?