Dobar je pixel kec. Pogotovo za dzMarsal je napisao/la:Ja bio navro na ovaj Xiaomii eto ne kupim ga, umjesto njega ispadne mi prilika da se strpim još mjesec-dva i dobit ću Google Pixel prve generacije besplatno. Sad, pojma nemam kakvisu mobiteli, ali eto. džaba je
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderator/ica: insider
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
naprijed rejal
Pixel kec da košta koliko Xiaomi opet je bolji a kamoli džabe.
Kamera puno bolja to bi ti trebalo biti važno.
Flagship je flagship!
A što se tiče S7 Edge dovoljno je ovo pogledati!
Kamera puno bolja to bi ti trebalo biti važno.
Flagship je flagship!
A što se tiče S7 Edge dovoljno je ovo pogledati!
Joj yebo li te Samsung ubi bolan

@miki @quaresma
Za honor 9 ovaj open kirin stock rom nekakav, isplati li se sa tim zezati ili da ne diram?
@miki @quaresma
Za honor 9 ovaj open kirin stock rom nekakav, isplati li se sa tim zezati ili da ne diram?
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
ako ti smeta EMUI i hoces stock Android onda da
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ipak možda ne.Aerials je napisao/la:Ferdo da te nema trebalo bi te izmisliti.
@Ferdo aktiviraj se na lj&s, ta tema mi je najbolja bila dok si ti pisao.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Zašto me ponižavaš?harden je napisao/la:Ipak možda ne.Aerials je napisao/la:Ferdo da te nema trebalo bi te izmisliti.![]()
@Ferdo aktiviraj se na lj&s, ta tema mi je najbolja bila dok si ti pisao.
Nikad!Ferdo je napisao/la: Zašto me ponižavaš?
Ovoe bila šala pošto malo smaraš Samsungom opet
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Slažem se da ste stručni, znači opanak je u top 4?Rosicky je napisao/la:Isto da se ja i quaresma složimo da je opanak bolji od s7..a neko treci potvrdi da smo strucni.Toliko je to relevantno.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- MisterGuardiola
- Kontakt:
Alcatel Idol 3 5,5 inča...dugme za otključavanje ne radi.Može li se kako zamijeniti?
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pozuri vidi otkljucaj bootloader prvo preko huaweia, mislim da su najavili da nece vise nuditi otkljucavanje bootloaderaAzpi je napisao/la:Joj yebo li te Samsung ubi bolan![]()
@miki @quaresma
a sto se tice stock roma, go for it ako znas sta radis, i uvijek ocekuj neke mušice.
Poceli mi Google ADs iskakat random na home screenu, kad saltam instagram il nebitno. Bilo sta da radim, samo mi iskoci na po ekrana veliki Google logo i poslije njega neka reklama preko citavog ekrana. Nema nista u notification bar.. Instalirao sam par aplikacija u zadnje vrijeme ali nista ono glupo s reklama i to..
U notification bar nema nista, ali kad otvorim ono ko task manager ima neka Google aplikacija u pozadini. Cim je zatvorim samo se otvori u roku 5 sekundi i opet izbaci reklamu.
U notification bar nema nista, ali kad otvorim ono ko task manager ima neka Google aplikacija u pozadini. Cim je zatvorim samo se otvori u roku 5 sekundi i opet izbaci reklamu.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Zamoli me sef da mu vidim neki telefon u BHT kod mene u komsiluku al da nije preko nekih 15 mjesecno, i svedem od dostupnih na ovo:
Huawei P9 Lite Mini DS
Sony Xperia L1
Sony Xperia XA2
Nokia 3
Nokia 6
Samsung j3 2017
Jel ima neko iskustva s nekim da zaobiđe?
Huawei P9 Lite Mini DS
Sony Xperia L1
Sony Xperia XA2
Nokia 3
Nokia 6
Samsung j3 2017
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Nokia 6 defintivno najbolji izbor.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
XA2Penaltiky je napisao/la:Zamoli me sef da mu vidim neki telefon u BHT kod mene u komsiluku al da nije preko nekih 15 mjesecno, i svedem od dostupnih na ovo:
Huawei P9 Lite Mini DS
Sony Xperia L1
Sony Xperia XA2
Nokia 3
Nokia 6
Samsung j3 2017
kakav komad cigle je ta L jedinica, kolega ima, kad stavi na sto nema gdje kafe stavitiPenaltiky je napisao/la:Zamoli me sef da mu vidim neki telefon u BHT kod mene u komsiluku al da nije preko nekih 15 mjesecno, i svedem od dostupnih na ovo:
Huawei P9 Lite Mini DS
Sony Xperia L1
Sony Xperia XA2
Nokia 3
Nokia 6
Samsung j3 2017
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Da li znate imali netko da vrši dekodiranje mobitela sa američkog tržišta nije bitno koji je grad u BIH
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Koji je telefon i je li GSM ili CDMA? Ako je CDMA ne može ti to niko dekodirati, mislim može ali ovdje ga opet nećeš moći koristiti, a GSM možeš i sam, naručiš kod na eBayu i pratiš upute, ne moraš nikome nositi to 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Neznam tačno sta je u pitanju jer ne radi se o jednom telefonu već o stotine telefona ( kamion pun telefona )
Trebao bi stići za dvadesetak dana
Trebao bi stići za dvadesetak dana
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek