FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nego sta,makar bi kontra tuzbu do sad sastavio uz neciju pomocHitman22 je napisao/la:Hary je ljubomoran na našeg pravnika , priznaj.

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Priznaj da se lozis na momkaharry_90 je napisao/la:Nego sta,makar bi kontra tuzbu do sad sastavio uz neciju pomocHitman22 je napisao/la:Hary je ljubomoran na našeg pravnika , priznaj.

#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
Od tebe nikad pametno nestoMakabiTuzla je napisao/la:Priznaj da se lozis na momkaharry_90 je napisao/la:Nego sta,makar bi kontra tuzbu do sad sastavio uz neciju pomocHitman22 je napisao/la:Hary je ljubomoran na našeg pravnika , priznaj.

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Dečko se bolje oblaci pa je ljubomoran, a i s premijerom je dobar
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
Dobro jutro Slobodasi. Hoce li biti danas kakvih pojačanja? Ima li sta za prodaju Todora i Smajića? Produženje ugovora sa mladim igračima?
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- Probisvjet
- Kontakt:
Macak jos malo pa ces biti jedan od nas. Cuo sam sta planiras. Samo naprijed i harbro, lavovski. 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Pa dobro kad si vec to rek'o, bar nesto gukni. Nije ti valja rek'o da ne pricas nikom. .Probisvjet je napisao/la:Macak jos malo pa ces biti jedan od nas. Cuo sam sta planiras. Samo naprijed i harbro, lavovski.
Tuzlaci su jedva našli teren Tuzlaci su jedva našli teren
Prvobitno je dogovoreno da domaćin utakmice bude Krupa, pa su u opticaju bili tereni u Doboju, Derventi ili Bosanskoj Gradišci, ali je potom uloga domaćina povjerena Tuzlacima.
Najprije je odlučeno da se pripremni susret odigra u Mramoru, ali je otkazano zbog kiše i raskvašenog terena.
Iz istih razloda odustalo se i od stadiona Rudara u Bukinju, gdje Sloboda duže trenira da bi sačuvala teren Tušnja.
Naposljetku je dobru volju pokazao “kantonalac“ Radnik iz Lipnice ustupivši Slobodi i Krupi teren za odigravanje prijateljske utakmice.
Slobodi je ovo druga pripremna utakmica, nakon što su u Visokom poraženi od ekipe Mladosti (0:3).
Susret Sloboda - Krupa igra se danas od 18 sati.
Prvobitno je dogovoreno da domaćin utakmice bude Krupa, pa su u opticaju bili tereni u Doboju, Derventi ili Bosanskoj Gradišci, ali je potom uloga domaćina povjerena Tuzlacima.
Najprije je odlučeno da se pripremni susret odigra u Mramoru, ali je otkazano zbog kiše i raskvašenog terena.
Iz istih razloda odustalo se i od stadiona Rudara u Bukinju, gdje Sloboda duže trenira da bi sačuvala teren Tušnja.
Naposljetku je dobru volju pokazao “kantonalac“ Radnik iz Lipnice ustupivši Slobodi i Krupi teren za odigravanje prijateljske utakmice.
Slobodi je ovo druga pripremna utakmica, nakon što su u Visokom poraženi od ekipe Mladosti (0:3).
Susret Sloboda - Krupa igra se danas od 18 sati.
Amer Osmanagić, nakon što mu je istekao ugovor sa Slobodom, pronašao je novi klub u Premijer ligi BiH.
Osmanagić je danas potpisao dvogodišnji ugovor sa Zvijezdom 09, novim premijerligašom iz Etno sela “Stanišić” nadomak Bijeljine. On je čak treći igrač koji je dres Slobode zamijenio dresom Zvijezde 09, a prethodno su u ovaj klub prešli Anel Husić i Ibrahim Škahić.Ranije je i Filip Erić iz Slobode prešao u ovaj klub.
Amer Osmanagić u protekloj sezoni odigrao je 21. utakmicu za Slobodu u Premijer ligi BiH, a sa čelnicima Slobode nije pronašao zajednički jezik oko novog ugovora.
Osmanagić je danas potpisao dvogodišnji ugovor sa Zvijezdom 09, novim premijerligašom iz Etno sela “Stanišić” nadomak Bijeljine. On je čak treći igrač koji je dres Slobode zamijenio dresom Zvijezde 09, a prethodno su u ovaj klub prešli Anel Husić i Ibrahim Škahić.Ranije je i Filip Erić iz Slobode prešao u ovaj klub.
Amer Osmanagić u protekloj sezoni odigrao je 21. utakmicu za Slobodu u Premijer ligi BiH, a sa čelnicima Slobode nije pronašao zajednički jezik oko novog ugovora.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ma sretno mu bilo, da ce sad nesto puno nedostajati i nece, da je nesto posebno pokazao pa i nije, tako da jos jedan u nizu.hondas je napisao/la:Amer Osmanagić, nakon što mu je istekao ugovor sa Slobodom, pronašao je novi klub u Premijer ligi BiH.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
nakon zrinje, postali smo filijala i zvijezdi 09 :kafa:
Pola Zvijezde igrači iz Slobode. Budu li imali bolji rezultat od našeg prošle sezone, ne znam eto stvarno.. trebamo se zapitati šta je problem.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Njih trojica će vjerovatno u Zvijezdi pokazati vise nego kod nas, nema pritiska tamo su udarne igle bez grijanja klupe sto je bio slučaj kod nas za svu trojicu.Aerials je napisao/la:Pola Zvijezde igrači iz Slobode. Budu li imali bolji rezultat od našeg prošle sezone, ne znam eto stvarno.. trebamo se zapitati šta je problem.
Zvijezda je po meni kandidat za ispadanje odmah, nema tu materijala ni blizu za nešto vise od borbe za opstanak.
Barem smo po meni od njih za klasu bolji.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Danas u 18:00 h protiv Krupe u Lipnici.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Ja sam za ovog Osmanagića čuo priču da je on bio najveći talenat u Partizanu, srbi se borili da uzme njihovo drzavljanstvo i da igra za Srbiju. Šta mu se desilo da je propao pojma nema,ako je priča uopšte istinita.hondas je napisao/la:Amer Osmanagić, nakon što mu je istekao ugovor sa Slobodom, pronašao je novi klub u Premijer ligi BiH.

it's football day
Rođen je u Loznici.
Osmanagić je sa 14-15 godina otišao iz Slobode u Partizan ko ogroman talenat
Osmanagić je sa 14-15 godina otišao iz Slobode u Partizan ko ogroman talenat
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
bio kapiten kadeta i juniora partizana u generaciji u kojo je i jovetic bioBaboon je napisao/la:Ja sam za ovog Osmanagića čuo priču da je on bio najveći talenat u Partizanu, srbi se borili da uzme njihovo drzavljanstvo i da igra za Srbiju. Šta mu se desilo da je propao pojma nema,ako je priča uopšte istinita.hondas je napisao/la:Amer Osmanagić, nakon što mu je istekao ugovor sa Slobodom, pronašao je novi klub u Premijer ligi BiH.
tz tz tz tz tz tz
kao i onaj omladinac Uros Djukic sto je prosle sezone napustio Slobodu (odnosno nije htio potpisati za prvi tim jer je zelio osigurano mjesto u momcadi) pa presao u Zvijezdu. ovdje napadali upravu sto je pustila "dragulja" a decko nakon polusezone u Zvijezdi zavrsio u TojsicimaHitman22 je napisao/la:Njih trojica će vjerovatno u Zvijezdi pokazati vise nego kod nas, nema pritiska tamo su udarne igle bez grijanja klupe sto je bio slučaj kod nas za svu trojicu.Aerials je napisao/la:Pola Zvijezde igrači iz Slobode. Budu li imali bolji rezultat od našeg prošle sezone, ne znam eto stvarno.. trebamo se zapitati šta je problem.
Zvijezda je po meni kandidat za ispadanje odmah, nema tu materijala ni blizu za nešto vise od borbe za opstanak.

Sloboda Tuzla
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Bas sam ga neku noc trazio na transfermarktu i pravo se iznenadio da je tako propao, ali eto te igrice menadzera i svega u tim godinama ti ne mogu nista dobro donijeti.fukaratz je napisao/la:kao i onaj omladinac Uros Djukic sto je prosle sezone napustio Slobodu (odnosno nije htio potpisati za prvi tim jer je zelio osigurano mjesto u momcadi) pa presao u Zvijezdu. ovdje napadali upravu sto je pustila "dragulja" a decko nakon polusezone u Zvijezdi zavrsio u TojsicimaHitman22 je napisao/la:Njih trojica će vjerovatno u Zvijezdi pokazati vise nego kod nas, nema pritiska tamo su udarne igle bez grijanja klupe sto je bio slučaj kod nas za svu trojicu.Aerials je napisao/la:Pola Zvijezde igrači iz Slobode. Budu li imali bolji rezultat od našeg prošle sezone, ne znam eto stvarno.. trebamo se zapitati šta je problem.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.