FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Hitman22
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Hitman22 » 29 jun 2018, 19:28

Hary je ljubomoran na našeg pravnika , priznaj. :oops:
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 jun 2018, 23:20

Hitman22 je napisao/la:Hary je ljubomoran na našeg pravnika , priznaj. :oops:
Nego sta,makar bi kontra tuzbu do sad sastavio uz neciju pomoc :kafa:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 29 jun 2018, 23:56

harry_90 je napisao/la:
Priznaj da se lozis na momka :kafa:
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 30 jun 2018, 00:19

MakabiTuzla je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
Priznaj da se lozis na momka :kafa:
Od tebe nikad pametno nesto :kafa:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 30 jun 2018, 00:24

Dečko se bolje oblaci pa je ljubomoran, a i s premijerom je dobar
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 30 jun 2018, 09:24

Dobro jutro Slobodasi. Hoce li biti danas kakvih pojačanja? Ima li sta za prodaju Todora i Smajića? Produženje ugovora sa mladim igračima?
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 30 jun 2018, 12:28

Macak jos malo pa ces biti jedan od nas. Cuo sam sta planiras. Samo naprijed i harbro, lavovski. :salut:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 30 jun 2018, 12:50

Probisvjet je napisao/la:Macak jos malo pa ces biti jedan od nas. Cuo sam sta planiras. Samo naprijed i harbro, lavovski. :salut:
Pa dobro kad si vec to rek'o, bar nesto gukni. Nije ti valja rek'o da ne pricas nikom. .

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 30 jun 2018, 13:20

Tuzlaci su jedva našli teren Tuzlaci su jedva našli teren
Prvobitno je dogovoreno da domaćin utakmice bude Krupa, pa su u opticaju bili tereni u Doboju, Derventi ili Bosanskoj Gradišci, ali je potom uloga domaćina povjerena Tuzlacima.
Najprije je odlučeno da se pripremni susret odigra u Mramoru, ali je otkazano zbog kiše i raskvašenog terena.
Iz istih razloda odustalo se i od stadiona Rudara u Bukinju, gdje Sloboda duže trenira da bi sačuvala teren Tušnja.
Naposljetku je dobru volju pokazao “kantonalac“ Radnik iz Lipnice ustupivši Slobodi i Krupi teren za odigravanje prijateljske utakmice.
Slobodi je ovo druga pripremna utakmica, nakon što su u Visokom poraženi od ekipe Mladosti (0:3).
Susret Sloboda - Krupa igra se danas od 18 sati.

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 30 jun 2018, 13:23

Amer Osmanagić, nakon što mu je istekao ugovor sa Slobodom, pronašao je novi klub u Premijer ligi BiH.
Osmanagić je danas potpisao dvogodišnji ugovor sa Zvijezdom 09, novim premijerligašom iz Etno sela “Stanišić” nadomak Bijeljine. On je čak treći igrač koji je dres Slobode zamijenio dresom Zvijezde 09, a prethodno su u ovaj klub prešli Anel Husić i Ibrahim Škahić.Ranije je i Filip Erić iz Slobode prešao u ovaj klub.
Amer Osmanagić u protekloj sezoni odigrao je 21. utakmicu za Slobodu u Premijer ligi BiH, a sa čelnicima Slobode nije pronašao zajednički jezik oko novog ugovora.

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 30 jun 2018, 13:28

hondas je napisao/la:Amer Osmanagić, nakon što mu je istekao ugovor sa Slobodom, pronašao je novi klub u Premijer ligi BiH.
Osmanagić je danas potpisao dvogodišnji ugovor sa Zvijezdom 09, novim premijerligašom iz Etno sela “Stanišić” nadomak Bijeljine. On je čak treći igrač koji je dres Slobode zamijenio dresom Zvijezde 09, a prethodno su u ovaj klub prešli Anel Husić i Ibrahim Škahić.Ranije je i Filip Erić iz Slobode prešao u ovaj klub.
Amer Osmanagić u protekloj sezoni odigrao je 21. utakmicu za Slobodu u Premijer ligi BiH, a sa čelnicima Slobode nije pronašao zajednički jezik oko novog ugovora.
Ma sretno mu bilo, da ce sad nesto puno nedostajati i nece, da je nesto posebno pokazao pa i nije, tako da jos jedan u nizu.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 jun 2018, 13:31

nakon zrinje, postali smo filijala i zvijezdi 09 :kafa:

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 30 jun 2018, 13:45

Pola Zvijezde igrači iz Slobode. Budu li imali bolji rezultat od našeg prošle sezone, ne znam eto stvarno.. trebamo se zapitati šta je problem.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 30 jun 2018, 13:53

Aerials je napisao/la:Pola Zvijezde igrači iz Slobode. Budu li imali bolji rezultat od našeg prošle sezone, ne znam eto stvarno.. trebamo se zapitati šta je problem.
Njih trojica će vjerovatno u Zvijezdi pokazati vise nego kod nas, nema pritiska tamo su udarne igle bez grijanja klupe sto je bio slučaj kod nas za svu trojicu.
Zvijezda je po meni kandidat za ispadanje odmah, nema tu materijala ni blizu za nešto vise od borbe za opstanak.
Barem smo po meni od njih za klasu bolji.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 30 jun 2018, 14:08

Danas u 18:00 h protiv Krupe u Lipnici.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 30 jun 2018, 14:48

hondas je napisao/la:Amer Osmanagić, nakon što mu je istekao ugovor sa Slobodom, pronašao je novi klub u Premijer ligi BiH.
Ja sam za ovog Osmanagića čuo priču da je on bio najveći talenat u Partizanu, srbi se borili da uzme njihovo drzavljanstvo i da igra za Srbiju. Šta mu se desilo da je propao pojma nema,ako je priča uopšte istinita. :?
it's football day

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 30 jun 2018, 14:52

Rođen je u Loznici.

Osmanagić je sa 14-15 godina otišao iz Slobode u Partizan ko ogroman talenat
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 30 jun 2018, 14:56

Baboon je napisao/la:
Ja sam za ovog Osmanagića čuo priču da je on bio najveći talenat u Partizanu, srbi se borili da uzme njihovo drzavljanstvo i da igra za Srbiju. Šta mu se desilo da je propao pojma nema,ako je priča uopšte istinita. :?
bio kapiten kadeta i juniora partizana u generaciji u kojo je i jovetic bio
tz tz tz tz tz tz

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 30 jun 2018, 15:06

Hitman22 je napisao/la:
Aerials je napisao/la:Pola Zvijezde igrači iz Slobode. Budu li imali bolji rezultat od našeg prošle sezone, ne znam eto stvarno.. trebamo se zapitati šta je problem.
Njih trojica će vjerovatno u Zvijezdi pokazati vise nego kod nas, nema pritiska tamo su udarne igle bez grijanja klupe sto je bio slučaj kod nas za svu trojicu.
Zvijezda je po meni kandidat za ispadanje odmah, nema tu materijala ni blizu za nešto vise od borbe za opstanak.
kao i onaj omladinac Uros Djukic sto je prosle sezone napustio Slobodu (odnosno nije htio potpisati za prvi tim jer je zelio osigurano mjesto u momcadi) pa presao u Zvijezdu. ovdje napadali upravu sto je pustila "dragulja" a decko nakon polusezone u Zvijezdi zavrsio u Tojsicima :clap:
Sloboda Tuzla

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 30 jun 2018, 15:28

fukaratz je napisao/la:
Hitman22 je napisao/la:
kao i onaj omladinac Uros Djukic sto je prosle sezone napustio Slobodu (odnosno nije htio potpisati za prvi tim jer je zelio osigurano mjesto u momcadi) pa presao u Zvijezdu. ovdje napadali upravu sto je pustila "dragulja" a decko nakon polusezone u Zvijezdi zavrsio u Tojsicima :clap:
Bas sam ga neku noc trazio na transfermarktu i pravo se iznenadio da je tako propao, ali eto te igrice menadzera i svega u tim godinama ti ne mogu nista dobro donijeti.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.