NK Zvijezda Gradačac

combe80
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la combe80 » 30 jun 2018, 12:46

Ako bude tako gledat ce mo tekme pred 50 ljudi i cijela carsija ce se ismijavat Zvijezdi...

Sto mene cudi u nasem klubu nigdje nikog covjece sem Salde koji nesto i radi, zar netrebaju bit tu stalno neki da rade posebno sad kad treba sve pripremit...

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 30 jun 2018, 12:49

Jos jednom yebem pleme i njima i njemu ako ga dovedu. On ako ima obraza doc nakon sto su ga navijaci onoliko prozivali svaka mu cast.
A ako ga vec dovedu mi se trebamo potrudit da sam napusti carsiju u roku od najvise mjesec dana.

Pricu pustaju po carsiji o extra pojacanjima i borbi za PL a ostave Sapku, smecari jedni.

Lako je moguce da su ovo ciljano uradili. Sute do zadnjeg dana pa onda kontaju koga god da im dovedemo ima da sute.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 30 jun 2018, 13:00

Mozda nisu mogli naci nista drugo i ostavice Sapku... budul tekme pustali i prodavali uzorat sve dole i cao...

Sapko je bio trener kod sramote u gostima onda i Travnika i Iskre sto dalje od nase voljene Zvijezde
Zadnja izmjena: combe80, dana/u 30 jun 2018, 13:01, ukupno mijenjano 1 put.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 30 jun 2018, 13:00

combe je napisao/la:Jos jednom yebem pleme i njima i njemu ako ga dovedu. On ako ima obraza doc nakon sto su ga navijaci onoliko prozivali svaka mu cast.
A ako ga vec dovedu mi se trebamo potrudit da sam napusti carsiju u roku od najvise mjesec dana.

Pricu pustaju po carsiji o extra pojacanjima i borbi za PL a ostave Sapku, smecari jedni.

Lako je moguce da su ovo ciljano uradili. Sute do zadnjeg dana pa onda kontaju koga god da im dovedemo ima da sute.
Kaka bolan pl

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 30 jun 2018, 13:06

zmajevac je napisao/la:
combe je napisao/la:Jos jednom yebem pleme i njima i njemu ako ga dovedu. On ako ima obraza doc nakon sto su ga navijaci onoliko prozivali svaka mu cast.

Kaka bolan pl
Lijepa bosanska(ona o kojoj su trojicu igraca koji su prvi potpisali rekli da govore da je to cilj kluba). Nisam to ja govorio nego ljudi iz uprave. Hoces da ti pisem ovdje sa kojim su igracima i trenerima pregovarali. To nije iz mojih usta nego iz njihovih. Prodavali ljudima par dana muda pod bubrege. Zaljuljala se stolica SDP ovcima pa onda hajmo narodu pricat bajke.
Pun mi ih vise ku rac, jednom i mi trebamo biti slozni i ako vrate Sapinu napravit im dole sranje da valja pa pod cijenu nek je i ugase. Dosta se sutilo vise mi njima trebamo ko glasacko tijelo vec oni nama.
Zadnja izmjena: combe, dana/u 30 jun 2018, 13:17, ukupno mijenjano 1 put.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 30 jun 2018, 13:08

Stvarno ljudi ako Sapinu dovedu znajte da ce se trgovatbi postat ce mo Orasje2... Tu ti fudbala na mapi nema... bolje ugasit nego obraz gubit koji je godinama bio uzor nama i nasoj djeci...

Sapko je po meni totalni idiot ako dodje... jer navijaci ce ga na stadionu omalozavati stalno psovat nema sta nece...

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 30 jun 2018, 13:15

Dzenis u Gorazdu.

Mirso13
Kontakt:

Post Postao/la Mirso13 » 30 jun 2018, 13:22

Ove sezone ispada 5 klubova iz Prve lige FBIH.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 30 jun 2018, 13:31

Ma sa Sapkom neces ispast fino ces igrat tri za tri ovo ono... prodaja kad treba al tu nema fudbala nista...

Orhan
Kontakt:

Post Postao/la Orhan » 30 jun 2018, 13:40

SDP lopovi, sto se tice premier lige mante se ljudi lovacke price...dobre pare kao i organizacija pa da se krene na tako nesto.nazalost mi trenutno nista od toga nemamo.
Treba se nadat solidnom igrackom kadru i da nam ne umaste obraz kao prosle sezone.
Husein-kapetan Gradaščević

Ivan Mijačević

Stjepan Šiber

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 30 jun 2018, 14:49

I Kapetan nas napusti o cemu mi pricamo. A i za njega su pricali da je dogovoreno da ostane. Koga oni vise yebu krv im yebem. Sutra Sapina nastavlja zapoceto.
Jos objave sutra prozivka pa ko i koga ce prozivati yebem vam pleme???
Spiska sta je ovo sve otislo u pm? I ti si haman vidio da fulas inform.pa se vise ne javljas.
Zadnja izmjena: combe, dana/u 30 jun 2018, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 30 jun 2018, 14:52

Evo sutra prozivka u 15:00... spremaju nam iznenadjenje izgleda... sve blize je prica ovog bezbrige...

[OBAVJEŠTENJE] Sutra 01.07.2018.godine u 15:00h biti će obavljena prozivka igrača!

#MiSmoZvijezda #MiSmoTim

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 30 jun 2018, 14:59

Polako combicu matori vidit ce mo sutra sta i kako je... Nemora znacit da je lose, dutra bi trebali eto u 15:00 doci igraci na probu valjda pa da se vidi ko sta kako. Valjda ce i taj novi famozni trener dovest desetak igraca

Piska jaro pomagaj daj koju informaciju... Sta nas ocekuje sutra???

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 30 jun 2018, 15:57

Ovakvu sramotu ja ne pamtim da dan pred pocetak priprema neznamo trenera i imamo 2 golmana i 4 igraca.
Kako god pogledas to je vrijeme za uzorat ono dole. Ja bi bio sretan da me demantuju sutra ali po prici koju mi covjek maloprije isprica izgleda da je sve ovo zadnjih dana bila suplja i tralalajka i da je velika vjerovatnoca da ce Sapko sutra prozvat.

Mirso13
Kontakt:

Post Postao/la Mirso13 » 30 jun 2018, 15:57

combe80 je napisao/la:Polako combicu matori vidit ce mo sutra sta i kako je... Nemora znacit da je lose, dutra bi trebali eto u 15:00 doci igraci na probu valjda pa da se vidi ko sta kako. Valjda ce i taj novi famozni trener dovest desetak igraca

Piska jaro pomagaj daj koju informaciju... Sta nas ocekuje sutra???
Šta ćemo gledat.Šapina će najvjerovatnije ostat.Gotovo 100% da je to sigurno da ostaje.Ovo širenje priča je vjerovatno samo da zataškaju svoja srqnja koja su napravili.Kakva PL?Da smo htjeli u PL dosad bi trebali imat vrhunskog trenera i 18 TOP igrača minimum.Al to nije cilj mi ćemo igrat 3 za 3.Poput Orašja prodavat itd.Molim boga da nisam upravu ali eto sutra ćemo znat.Spiska zna svašta samo šuti zna vjerovatno i trenera! :stop:

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 30 jun 2018, 16:20

Nerazumijem ja ni delegate skupstine ba da opet iste ljude biraju.... piska je stio nesto promijenit al nemozes protiv delegata...

Budel Sapina dole sutra neidem vise na stadion...nisam budala da budem saucesnik u stimaljkama...

Zvijezda ostaje naravno u srcu zauvijek....

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 30 jun 2018, 16:39

Ljudi ćeko je se na potpis Muslimovic, medjutim zašto nije dogovoren ne znam on je izgleda odbio. Sve je moguće da će ovaj iz etno sela preuzet klupu. Romeo Sapina mi je se javio da se oglasim da napišem da on ima druge planove da nije u kombinaciji za trenera Zvijezde ali da će svojim savjetima i poznanstvom oko dovođenja igrača pomoći upravi i da naravno želi sve najbolje klubu. Sto se tiče igrača ima i bit će sutra još jedan dolazi iz komsiluka brazilaca ima i previše ali su oni skupi javio je se menadžer koji će sve financirati samo da uzmemo 1-2 igrača njegove karte put sve od njega. Ali naši se okreću igračima koji su provjereni u prvoj ligi

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 30 jun 2018, 16:40

Dobro je u pm... idu izgleda bolji dani... dobar je ovaj iz Etno sela

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 30 jun 2018, 16:53

spiska je napisao/la:Ljudi ćeko je se na potpis Muslimovic, medjutim zašto nije dogovoren ne znam on je izgleda odbio. Sve je moguće da će ovaj iz etno sela preuzet klupu. Romeo Sapina mi je se javio da se oglasim da napišem da on ima druge planove da nije u kombinaciji za trenera Zvijezde ali da će svojim savjetima i poznanstvom oko dovođenja igrača pomoći upravi i da naravno želi sve najbolje klubu. Sto se tiče igrača ima i bit će sutra još jedan dolazi iz komsiluka brazilaca ima i previše ali su oni skupi javio je se menadžer koji će sve financirati samo da uzmemo 1-2 igrača njegove karte put sve od njega. Ali naši se okreću igračima koji su provjereni u prvoj ligi
Sta je Spiska provjereno jel Todorovic iz Slavena i sl. oyebine? Sta je drug sa onim pojacanjima o kojima su oni govorili znas o kojih par igraca mislim? Jel iz komsiluka onaj iz Orasja? A sto se tice Muslimovica sami je on gore rjesenje od Sapine( godinama radio i vracao se kod Dase najveceg taldzije prve federalne). Ja sam ti vec pisao u pp za tog iz Stanisica.Pisi drug u pp o kojim igracima je rijec.

bezbrige
Kontakt:

Post Postao/la bezbrige » 30 jun 2018, 17:18

Evo ljudi uprava nam je u pivnici sjedi mozda cekaju trenera ili igraca kakvog

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.