Nisam ja to rekaoRigoletto je napisao/la: velež = **** ?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Na prepucavanja da se izjasnimoPenaltiky je napisao/la:Nisam ja to rekaoRigoletto je napisao/la: velež = **** ?
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ovo ce da bude najkvalitetnija i najinteresantnija sezona od rata misljenja sam
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Sta mislis o Azmiru HusicuKonzerva je napisao/la:Ovo ce da bude najkvalitetnija i najinteresantnija sezona od rata misljenja sam
sve najboljenagibBeg je napisao/la:Sta mislis o Azmiru HusicuKonzerva je napisao/la:Ovo ce da bude najkvalitetnija i najinteresantnija sezona od rata misljenja sam
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Jel bila neka info od saveza za TV prenose iduće sezone ili nastavljamo sa nakaradnim Moja TV sistemom gdje utakmice snimaju digitronom?
Pravda za flash-a!!!
nastavljamo...macak_ je napisao/la:Jel bila neka info od saveza za TV prenose iduće sezone ili nastavljamo sa nakaradnim Moja TV sistemom gdje utakmice snimaju digitronom?
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Mi imamo sigurnih 9 bodeva.
Ove godine uzimamo cup, a more bit i titulu....
Zrinjskog cemo demolirat u prvom kolu pred 6000 gledalaca.
Ove godine uzimamo cup, a more bit i titulu....
Zrinjskog cemo demolirat u prvom kolu pred 6000 gledalaca.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Koliko je Jusufi uplatio u kasu Želješčara za raskid?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
Pitaristok
- Kontakt:
26mjeseci x 500km = 13.000kmPenaltiky je napisao/la:Koliko je Jusufi uplatio u kasu Želješčara za raskid?
Dosta su dobili.
- prisonbreak
- Kontakt:
Sarajevo na pripremama Real Madrid, a kad treba nula bodova, corak.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Uvijek je tako, ekipe koje igraju grupne faze lige prvaka izgube od nas ali u nasem prvenstvu..prisonbreak je napisao/la:Sarajevo na pripremama Real Madrid, a kad treba nula bodova, corak.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- prisonbreak
- Kontakt:
To je evo zadnje 2-3 sezoneMortemHz je napisao/la:Uvijek je tako, ekipe koje igraju grupne faze lige prvaka izgube od nas ali u nasem prvenstvu..prisonbreak je napisao/la:Sarajevo na pripremama Real Madrid, a kad treba nula bodova, corak.![]()
Izgleda ne znaju se nositi sa pritiskom nikako
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Sta je s Mladosti pa im odoše svi glavni igrači ? Zna li itko vise o tome,Musija zatvorio pipu?
Samo jedno ime
Remont kao i prosle godinepenke je napisao/la:Sta je s Mladosti pa im odoše svi glavni igrači ? Zna li itko vise o tome,Musija zatvorio pipu?
Realno Zaha vise po bolnici nego sto je igrao. Regoje, Dila i ekipa nisu neki gubitak.
Arezinu ce biti tesko nadoknaditi.
Dosle su korektne zamjene Andjusic, Bojo, Guzina igraci koji nisu imali nista goru statistiku od ovih koji su otisli cak neki i bolju.
Najvjerovartnije dolazi i Misic iz GOSK-a tako da opet soldina ekipa za mrcvarenje na sredini tabele.
Treba napraviti neku aplikaciju za ostale timove lige , poput "pokemon go" da im je lakše pronaći bivše igrače Sarajeva... 
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
još 21 dan do početka lige i ja mislim sigurno najneizvjesnije sezone do sada
jedva čekam da vidim Tuzla City, Zvjezdu 09 i Čelika šta mogu. Mladost i Krupa skroz tanki, Sloboda isto tako. GOŠK jači od prethodno nabrojanih timova.
U gornjem dijelu Zrinja zadržao skoro sve igrače tako da je dobar, Željo loše mi ovo za sada izgleda, Bordo divovi povuci-potegni, ne izgledaju loše ali vidjećemo. Široki više loše nego dobro, Radnik BN standardno....
jedva čekam da vidim Tuzla City, Zvjezdu 09 i Čelika šta mogu. Mladost i Krupa skroz tanki, Sloboda isto tako. GOŠK jači od prethodno nabrojanih timova.
U gornjem dijelu Zrinja zadržao skoro sve igrače tako da je dobar, Željo loše mi ovo za sada izgleda, Bordo divovi povuci-potegni, ne izgledaju loše ali vidjećemo. Široki više loše nego dobro, Radnik BN standardno....
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Doveli najzvucnija pojacanja i tanki....FoSte95 je napisao/la:još 21 dan do početka lige i ja mislim sigurno najneizvjesnije sezone do sada![]()
Znam da je teren mjerilo svega ali odvadi malo..
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
- svrakino1921
- Kontakt:
Zeljo placa porez,pravi stadion i ponekad osvoji kup najdraze drzaveFoSte95 je napisao/la:još 21 dan do početka lige i ja mislim sigurno najneizvjesnije sezone do sada![]()
Dok vi navodno tako, drugi ce da vam gule kozu, slave titule i slade se neuspjehu dinastije Misimovic!svrakino1921 je napisao/la:Zeljo placa porez,pravi stadion i ponekad osvoji kup najdraze drzaveFoSte95 je napisao/la:još 21 dan do početka lige i ja mislim sigurno najneizvjesnije sezone do sada![]()
Budi mi pozdravljen!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.