FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Esii TM87
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Esii TM87 » 29 sep 2010, 19:51

Phill Jackson je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la:Ocekujem sutra neku tvrdocu,po meni najrealnije 1-1...a kad bi vas klepili :?
ne nasmijavaj nas,zar je tolko tesko priznat da ljudi imaju ubjedljivo najjaci tim u ligi i prejakog trenera,il opet mozda racunas na dobijanje penala,prosle sezone dvocifren broj penala,a ove vec 5,6..mislim da ste oborili slavijin rekord
ko je rek'o? zeko rek'o :mrgreen:
e nek si ti danas vidio da je borac jaci od nas za klasu,dokazali su na terenu :roll:
vidim vi se sikirate...samo opusteno i bez srkleta vas ceka porcija u subotu. ;)
1921-2011

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 29 sep 2010, 19:59

tipicna kup utakmica na rezultt sa prvenstvenom namjerom da se ne primi gol.

borac bolji imao sanse (dva zicera najmanje) koje nije iskoristio i to je to.

Zeljo pokazo da igra tvrdo i cvrsto na momente pregrubo, ali u svakom slucaju zasluzio remi.

jedna pogresna odluka sudije kad nije svirao faul na igracu zelje a onda igrac zelje na igracu borca pravi bezobrazan start uzburkala je do tad sasvim pristojnu atmosferu. Nepotrebno potpuno.

Sudija dopustio prevrdu igru koja je vise legla zelji

revans ce biti neizvjestan .

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 29 sep 2010, 20:22

Većih mesara od ovih danas igrača ja nisam odavno vidio, pa ste stekli sve preduslove da titulu "MESARA" preuzmete od Travnika... Nije ni čudo što vam ove manje ekipe lome noge igračima na terenu, jer prihvate stil igre koji vi forsirate,na nekim prijateljskim utakmicama, pa onda kada NOGE NOSITE U DŽEPOVIMA KKUĆI, onda se žalite... jadan fudbal vi igrate...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 29 sep 2010, 20:32

RBA 1987 je napisao/la:Većih mesara od ovih danas igrača ja nisam odavno vidio, pa ste stekli sve preduslove da titulu "MESARA" preuzmete od Travnika... Nije ni čudo što vam ove manje ekipe lome noge igračima na terenu, jer prihvate stil igre koji vi forsirate,na nekim prijateljskim utakmicama, pa onda kada NOGE NOSITE U DŽEPOVIMA KKUĆI, onda se žalite... jadan fudbal vi igrate...
Hajd' ne rise.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 29 sep 2010, 22:18

Zamisli onda šta vas tek čeka na Grbavici, "objektivna,fudbalska" banjalučka publiko :mrgreen:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 29 sep 2010, 22:28

kod kuće & na strani je napisao/la:
tanzla je napisao/la:Zamisli onda šta vas tek čeka na Grbavici, "objektivna,fudbalska" banjalučka publiko :mrgreen:
Čeka nas ista krađa kao i uvijek ali nešto ne znam šta se desilo 19.05.2009 toliko o tome :twisted:

Prpa, a ? :lol:
Al' ste se raskukali, valjda što nismo skinuli gaće ko svi ostali, nego malo pokazali zube.:mrgreen: :mrgreen:

Idi bolan zatvori se i pjevaj o ubijanju. Hrani dušu. :mrgreen:

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 29 sep 2010, 22:32

Kao ona dva izbacivanja u niži rang :lol:

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 29 sep 2010, 22:36

hahahahahahahahahahaha odavno se nisam ljepše nasmijao. Još boli a? :D :D :D
Naravno da ne boli, to je sastavni dio sporta. Mi smo i tad bili gospoda pa smo ustali (cijeli stadion) i ispratili vas aplauzom, čestitali vam na osvojenom peharu. A vi? Vama cijeli stadion navija samo i isključivo kad se poziva na ubijanje. Inače navija onih 300 momaka. :mrgreen: Velika razlika, priznaćeš. :lol:

jos bolji
Kontakt:

Post Postao/la jos bolji » 29 sep 2010, 22:39

tanzla je napisao/la:
Naravno da ne boli, to je sastavni dio sporta. Mi smo i tad bili gospoda pa smo ustali (cijeli stadion) i ispratili vas aplauzom, čestitali vam na osvojenom peharu. A vi? Vama cijeli stadion navija samo i isključivo kad se poziva na ubijanje. Inače navija onih 300 momaka. :mrgreen: Velika razlika, priznaćeš. :lol:
kasno je bato idi spavaj.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 29 sep 2010, 22:45

jos bolji je napisao/la:
tanzla je napisao/la:
kasno je bato idi spavaj.
Evo odmah. :roll: :lol:

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 29 sep 2010, 23:01

tanzla je napisao/la:Zamisli onda šta vas tek čeka na Grbavici, "objektivna,fudbalska" banjalučka publiko :mrgreen:
Čeka nas ista krađa kao i uvijek ali nešto ne znam šta se desilo 19.05.2009 toliko o tome :twisted:

Hoce li mi neko reci sta je bilo tog 19.05 2009 koji pominjete?

Cisto da ne budem glup i da se ukljucim u raspravu :D

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 29 sep 2010, 23:01

Ma pokrali ih mi, trojici slomili noge i jednom izvadili bubreg na sred centra. :mrgreen:

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 29 sep 2010, 23:03

Molim ozbiljan odgovor,a ne kreTenski.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 29 sep 2010, 23:03

tanzla je napisao/la:Ma pokrali ih mi, trojici slomili noge i jednom izvadili bubreg na sred centra. :mrgreen:
Čovjek i dalje osta glup...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 29 sep 2010, 23:09

Neprilagodjen je napisao/la:Molim ozbiljan odgovor,a ne kreTenski.

Bilo je finale kupa! Nije da je bilo preteško shvatiti na osnovu postova iznad. :mrgreen: Ovaj moj odgovor gore je mala šala, kad već kukaju da smo im noge polomili danas i slično. :mrgreen:

RBA 1987 je napisao/la:
tanzla je napisao/la:Ma pokrali ih mi, trojici slomili noge i jednom izvadili bubreg na sred centra. :mrgreen:
Čovjek i dalje osta glup...
Aj ti nama zapjevaj. :mrgreen:

edit: u pravu si, lapsus 19.5.2010.
Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 29 sep 2010, 23:13, ukupno mijenjano 2 puta.

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 29 sep 2010, 23:10

Sve se meni cini da ste onda vi svi gluplji od mene!

Zar nije to ove godine bilo?

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 29 sep 2010, 23:18

Iako to ovdje nije čest slučaj, stvarno se moram zahvaliti svima koji imaju veze sa FK Borcem. Sve što sam mislio o ovom dijelu naše zemlje ispostavilo se predrasudama. Bio sam danas na utakmici, sjedio na zapadnoj tribini s drugom, i bilo je više nego očigledno da nismo domaći i da ne navijamo za isti klub. Vjerujte mi na riječ, nijedan jedini put nas niko nije krivo ni pogledao. Osim toga, grad je super i nije pošaran ovim silnim plakatima kao naš...Jedina nekorektna situacija je ono sa Savićem ali Bože moj, mora malo :D Eto tako, treba otići i vidjeti, nije sve tako crno kao što nam pokazuju na televizoru : )

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 29 sep 2010, 23:25

Raspudić početkom utakmice ulijeće klizećim startom Čoliću u noge koji je probio desnu stranu. Ispravno - žuti karton, stvarnost - usmena opomena. Raspudić dobija žuti karton nakon sljedećeg vrlo grubog starta. Raspudić rukom udara Savića koji nema loptu. Ispravno - crveni karton, stvarnost - ništa. Nakon 3 sekunde Raspudić namjerno udara laktom u glavu Stanića i još ga vuče za dres na zemlji. Ispravno - crveni karton, realnost - ništa! Prošle godine u kupu je Žarić zaslužio 3 crvena, a nije dobio nijedan. Ove ista priča. I još čist penal na Čoliću nije sviran.(bodycheck+odgurivanje rukom)

I kad se već spomenu gruba igra. Vrijedi istaći i dva majgerija Stajića Zebi u butine, koji je danas 20 puta udaren. Ono kao nevino skoči za loptom i onda nespretno sleti u Zebu koljenima. A 6-ica vam je klasični debil. I uz još par igrača Borca pokazatelj mentaliteta malih. Nemate tu veličinu da idete da nadigrate Želju kući, bez poganih startova i nasilništva. Kao što Željo radi gostima na Grbavici. Čisto nadigravanje.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

sandokan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la sandokan_TM87 » 29 sep 2010, 23:42

jeli vas klub danas igrao neku utakmicu protiv ekipe iz turskog sampionata????????
26.05.2010-TITULA

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 29 sep 2010, 23:51

sandokan_TM87 je napisao/la:jeli vas klub danas igrao neku utakmicu protiv ekipe iz turskog sampionata????????
Vidim,mnogi su pogodjeni skandiranjem "Ubij Turcina",a koliko znam ovdje nema Turaka,pa me zbunjuje zasto su toliko to primili k srcu?

Na Grbavici se skandiralo "Ubij Srbina" i "Ubij Cetnika",svojim usima sam to cuo protiv Slavije,pa se nije digla tolika hampa,a sad frka oko skandiranja tamo nekim Turcima :D

Zeljovci su skloni da vide trunku u tudjem oku,a ne vide BALVAN u svom,mogu misliti kako su se njihovi Srbi na terenu osjecali dok im "vjerni" navijaci skandiraju to :(
Zadnja izmjena: Neprilagodjen, dana/u 30 sep 2010, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.