BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Re: BiH tenis
- Bazinga12345
- Kontakt:
-
celikmilan
- Kontakt:
Bravo Džumi.
23DeeWa je napisao/la:ovo mu donosi najbolji ranking karijere koliko sam shvatio. Bice 23-24. na svijetu
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Ko bi rekao prije 5-6 godina da ce Damir osvojit turnir a da to bude na travi a ne na sljaci![]()
Cestitke majstore
![]()
Odavno on nije najjači na zemlji, sjećam se početka 2016. i onih turnira vani na tvrdoj po SAD-u nauštrb onih na zemlji u Južnoj Americi, već tada je se vidjela promjena u forhendu i dalo je se naslutit da bi mu to mogla bit glavna podloga, zar ne @UnoNakon dvije titule u Rusiji na tvrdoj podlozi (vani i u dvorani, opaska Galiona), Damir je do treće titule stigao na travi, a zanimljivo da još nije osvajao titulu tamo gdje je najjači - na zemlji.
Osim sljake fali i otvoreni hardSantiCazorla08 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Jos umag osvojiti i da kompletiras atp titule na svim podlogama.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Sad je odbranio SF i F u Los Cabosu, odnosno Winston Salemu, vjerujem i u pobjedu protiv Marterera, drugo bi kolo onda bilo lagano za njega, a onda protiv Zvereva ponovo borba prsa u prsa. Mada korak po korak.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
U pravu si @esprit, oba u Rusiji su bila u dvorani, vani je igrao protiv Bautiste i izgubio.
Pobjeda uz poene i 76 tisuca evra

Bravo doktore! Wo-ho! 
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Bravo majstore naš. Idemo još jače, sretno! 
juhu.
nisam mogao gledati, ali ovo je genijalno! da mi je neko prije 2 godine rekao da će damir uzeti turnir na travi i time doći na 23. mjesto atp rankinga ja mu čak ne bi ni rekao da je lud jer za tako nešto nikakav komentar nije potreban ... a vidi sad
ludilo! i to bez dejane !!

nisam mogao gledati, ali ovo je genijalno! da mi je neko prije 2 godine rekao da će damir uzeti turnir na travi i time doći na 23. mjesto atp rankinga ja mu čak ne bi ni rekao da je lud jer za tako nešto nikakav komentar nije potreban ... a vidi sad
ludilo! i to bez dejane !!
Damir je do 2016 daleko najvise meceva igrao na zemlji, tako da je i najvise vremena provodio na zemlji, i na treningu i na turnirima. Dolazak u top100 mu je omogucio da se vise fokusira na tvrdu podlogu, jer je i najveci broj atp turnira na tvrdom. To je vjerovatno samo stvar treninga!Galion je napisao/la:Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Ko bi rekao prije 5-6 godina da ce Damir osvojit turnir a da to bude na travi a ne na sljaci![]()
Cestitke majstore
Odavno on nije najjači na zemlji, sjećam se početka 2016. i onih turnira vani na tvrdoj po SAD-u nauštrb onih na zemlji u Južnoj Americi, već tada je se vidjela promjena u forhendu i dalo je se naslutit da bi mu to mogla bit glavna podloga, zar ne @UnoNakon dvije titule u Rusiji na tvrdoj podlozi (vani i u dvorani, opaska Galiona), Damir je do treće titule stigao na travi, a zanimljivo da još nije osvajao titulu tamo gdje je najjači - na zemlji.
Bravo lutkooo!

Pare su sporedne, poeni su ono sto je bitno, oni proizvode pare.BosnaSTL je napisao/la:Pobjeda uz poene i 76 tisuca evra![]()
Sada abd idem da oderemo zver u trecem kolu
Treba ove sve poene odbraniti ako bog da
-
oldtown1990
- Kontakt:
Dejana na aparatima
Prezaljena.oldtown1990 je napisao/la:Dejana na aparatima
Žuta je dama za butoks usnejestamaji je napisao/la:juhu.![]()
nisam mogao gledati, ali ovo je genijalno! da mi je neko prije 2 godine rekao da će damir uzeti turnir na travi i time doći na 23. mjesto atp rankinga ja mu čak ne bi ni rekao da je lud jer za tako nešto nikakav komentar nije potreban ... a vidi sad![]()
ludilo! i to bez dejane !!![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.