Svejedno, gazi pijetlove
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Bolno je gledati kako su Francuzi na svih 11 pozicija ili minimalno ili za klasu jači od svojih protivnikaTonySosa je napisao/la:Fali ovdje jedan Benzema pa da imaju neke šanse za titulu.
u principu i jeste tako, FIFA je na najboljem putu da totalno sahrani i SP i sam fudbal!S-Y-L-A-R je napisao/la:Fudbalska kultura je historijski pojam koji više ne postoji, ubijena je već odavno sa raznoraznim inovacijama i samim prepuštanjem sporta u globalu u ruke raznoraznih organizacija, korporacija i ostalih moćnika. Postoji sasvim dovoljno vremena da se pored samih utakmica organizuju i uslovi za fanove koji se tamo nađu, svakako se radi na tome. Uostalom, ne pitamo se ni ti, ni ja, a ni ostali fanovi. Kao i sa svime ostalim, biti će kako "oni" odluče, a ako to nije ubistvo kulture samo po sebi, onda nije ništa.jestamaji je napisao/la: a apropo te gluposti sa izvlačenjem poslije grupne faze, to sam već na nekoliko mjesta čuo, to je najimbecilniji prijedlog poslije onoga sa 16 grupa po 3 tima na SP2026, i bojim se da će kao i ta maloumnost postati stvarnost!
to je ubistvo fudbalske kulture, teško ranjavanje svakog navijača i fudbalskog fan-a koji ide na svjetsko prvenstvo...... po principu ko je.be navijače kad su glupi i bacaju pare na fudbal, kad su do sada rezervisali 1-2 opcije neka u budućnosti rezervišu 8 ili 16 ..... užas! grozomorna ideja!!
svako ko i 0,1% podržava tu maloumnost nema blage veze šta je SP!
logika kaže ubiće francuzi brašno u njima, iskustvo kaže ovo će biti bolno do 120-te minute ako ne i daljebranimir85 je napisao/la:idemo gaučosi,valjda je i papa nešto urigirao
Ne, Perez je pozvan naknadno i ustalio seTristan je napisao/la:Je li ovaj Pavon naknadno pozvan umjesto nekog koji se povrijedio, pa sad postade starter?
Na to i mislim. Nije iznenadio, ocekivano ziheraski.Monolog je napisao/la:Pa i protiv Perua je igrao na toj poziciji.
Hvala.JohnCleese je napisao/la:Ne, Perez je pozvan naknadno i ustalio seTristan je napisao/la:Je li ovaj Pavon naknadno pozvan umjesto nekog koji se povrijedio, pa sad postade starter?![]()
Pavon je odlican igrac i ne bi trebalo biti zamjerki sto igra
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.