Francuzi bolji, ali ovaj gol je probudio Argentince, ne bi me iznenadilo da ih dobiju.
Pokloni sudija penal Francuskoj? **** te život ko sve piše na ovom forumu.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Pa eto koliko ga ozbiljno shvataju.Mig_Mig je napisao/la:Nemoguce da nije bilo bloka, nemoguceee. Pa gdje su ova trojica panjeva stajala kad je Di Maria primio loptu?
apsolutno se slazem...komentar na mjesturio_Ferdy88 je napisao/la:Smeće su i jedni i drugi, Francuzi su trebali zabiti na početku još koji iz onih kontri, sad će se namučiti na postavljenu odbranudelinjo je napisao/la:ma ljudi dizu Francusku a i oni su smece realno...Pogba je mrtav igrac odavno ...ljudi nemaju beka...
nisi nimada doživio argentinske navijače uživo, ne znaš šta pričaš.rio_Ferdy88 je napisao/la:Cigani kao i navijači im, iz ničega
Pa, tačno je neki dojam da se po njemu ovdje mora pljunut onako po defaultu, šta god da uradi, kako god da odigra. Interesantna pojava.Pogba je napisao/la:Pogba sasvim ok, klasično spinovanje istih likova.
ja pišem! za mene ono penala nije vidjelo, na prvi pogled čist penal, kad pogledaš usporeni snimak ni blizu!anonymousHD je napisao/la:Brutalna utakmica.
Francuzi bolji, ali ovaj gol je probudio Argentince, ne bi me iznenadilo da ih dobiju.
Pokloni sudija penal Francuskoj? **** te život ko sve piše na ovom forumu.
Čist penal, sapleo ga po nogama, pogledaj još koji put. Nemaju timske igre a ni sistema ni jedni ni drugi, sve na individualni talent i bljesak pojedinaca, očekujem da i Messi nešto napokon uradi po tom pitanju.delinjo je napisao/la:i da penal nije bio !!
sapleo ga je naravno ,ali uvijek se svira prvi kontakt a on je bio van 16 metara...rio_Ferdy88 je napisao/la:Čist penal, sapleo ga po nogama, pogledaj još koji put. Nemaju timske igre a ni sistema ni jedni ni drugi, sve na individualni talent i bljesak pojedinaca, očekujem da i Messi nešto napokon uradi po tom pitanju.delinjo je napisao/la:i da penal nije bio !!
Pa nije pao nakon prvog kontakta koji je bio rukama nego nakon toga saplitanja nogom a ono je bilo duboko u šesnaestercu, ne bi ni pao da nije bilo toga dodira nogom.delinjo je napisao/la:sapleo ga je naravno ,ali uvijek se svira prvi kontakt a on je bio van 16 metara...rio_Ferdy88 je napisao/la:Čist penal, sapleo ga po nogama, pogledaj još koji put. Nemaju timske igre a ni sistema ni jedni ni drugi, sve na individualni talent i bljesak pojedinaca, očekujem da i Messi nešto napokon uradi po tom pitanju.delinjo je napisao/la:i da penal nije bio !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.