nije,nego vozdra titulevozdra je napisao/la:Sieg HeilGoosman je napisao/la:
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ovaj lijevi bek Urugvaja dobar, sta mislite moze li Beslija nesto izmajmunisati?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ne moze njega, ali moze Ronalda. Bolje ista nego nista.Rokoko87 je napisao/la:Ovaj lijevi bek Urugvaja dobar, sta mislite moze li Beslija nesto izmajmunisati?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Miske:irfo je napisao/la: Mogo je i @braco s ovog foruma al samo ako zna radit u powerpointu, bez toga ne ide

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
honiljoze1921
- Kontakt:
Biće ovo još bolje, siguran sam.
Lijepo izgleda bolan,al ovaj trener nije za ove ljepote.Kako uvaljuje Misketu neke anonimuse za ne povjerovat.honiljoze1921 je napisao/la:Biće ovo još bolje, siguran sam.
Uvjek neko kriv,trener miske igraci ko eto ovaj
toliko naivan da mu ovaj uvaljuje svoje igrace.Zeljo vam je prolazna stanica za one bez
kluba bez ugovora koji bi mozda mogli i proigrat
kod nas ,ma mi smo cudo.Nas najbolji igrac Zaimovic kojeg smo tjerali iz Zelje, i sad ko fol
mi nismo znali nevidimo a svake godine gori i gori,nema vise povratka jer je previse kasno.Terapija nije urodila plodom ona sportska.
toliko naivan da mu ovaj uvaljuje svoje igrace.Zeljo vam je prolazna stanica za one bez
kluba bez ugovora koji bi mozda mogli i proigrat
kod nas ,ma mi smo cudo.Nas najbolji igrac Zaimovic kojeg smo tjerali iz Zelje, i sad ko fol
mi nismo znali nevidimo a svake godine gori i gori,nema vise povratka jer je previse kasno.Terapija nije urodila plodom ona sportska.
- plavousrcu
- Kontakt:
Kad nas pozitivno iznenade na pocetku. Uvezemo 15 bodova iz prbih pet utakmica. Cini se da smo slabiji nego proslu sezonu, ali i drugi su. Opet cemo se boriti za titulu.
Bicemo u konkurenciji za titulu,osvojiti necemo.Realno imamo ekipu za trece mjesto.plavousrcu je napisao/la:Kad nas pozitivno iznenade na pocetku. Uvezemo 15 bodova iz prbih pet utakmica. Cini se da smo slabiji nego proslu sezonu, ali i drugi su. Opet cemo se boriti za titulu.
💩💩
Ma samo nek' se Europa igra 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nisu drugi slabiji vec samo mi sto se tice vrha. Lafo Siroki slab odvojili nas ljudi od zivota. Drugi timovi bar lice na fudbalsku ekipu, a ne skup amatera.
To je to.LjoZee je napisao/la:Nisu drugi slabiji vec samo mi sto se tice vrha. Lafo Siroki slab odvojili nas ljudi od zivota. Drugi timovi bar lice na fudbalsku ekipu, a ne skup amatera.
💩💩
Nama su još nepoznanice i Krčmar i novopridošli igrači, osim pojedinih koje smo gledali u našoj ligi ali i to je upitno hoće li se Veseli vratiti u onu formu iz Slobode, hoće li Arežina opet belaje pravit i slično.
braco je napisao/la:Nama su još nepoznanice i Krčmar i novopridošli igrači, osim pojedinih koje smo gledali u našoj ligi ali i to je upitno hoće li se Veseli vratiti u onu formu iz Slobode, hoće li Arežina opet belaje pravit i slično.
Sve je kod nas upitno kao i inace. Veselinovic igrao malo protiv GOSK-a i nema ga nigdje vise.
Nema kod nas nista upitno jednostavno je . Trener koji veze nema + los igracki kadar = mucenje tokom citave sezone
Pretpostavljam da je povreda, nema šta drugo biti.LjoZee je napisao/la:braco je napisao/la:Nama su još nepoznanice i Krčmar i novopridošli igrači, osim pojedinih koje smo gledali u našoj ligi ali i to je upitno hoće li se Veseli vratiti u onu formu iz Slobode, hoće li Arežina opet belaje pravit i slično.
Sve je kod nas upitno kao i inace. Veselinovic igrao malo protiv GOSK-a i nema ga nigdje vise.
- predsjednik
- Kontakt:
Eto drugi imaju sve zvijezdu do zvijezde , cak bih mogao reci da po imenima imamo najbolju ekipu u ligi ...
ima posla ko hoce da radi
Pretjerujes brate ...predsjednik je napisao/la:Eto drugi imaju sve zvijezdu do zvijezde , cak bih mogao reci da po imenima imamo najbolju ekipu u ligi ...
Bio je i Zahirovic "ime" pa klinac ili sad Vranjes. Ono sto je bas bas valjalo je otislo (Graovac i Zakaric).
Gdje je to zaka otisaoLjoZee je napisao/la:Pretjerujes brate ...predsjednik je napisao/la:Eto drugi imaju sve zvijezdu do zvijezde , cak bih mogao reci da po imenima imamo najbolju ekipu u ligi ...
Bio je i Zahirovic "ime" pa klinac ili sad Vranjes. Ono sto je bas bas valjalo je otislo (Graovac i Zakaric).
Trenutno korisnika/ca: istokzeljo, Kajkutenjoyer, Paromlinac i 28 gostiju.