mislio sam na BiHRaz_ba je napisao/la:E pa ako je kod vas sasvim normalno da sudije pomažu domaćinima, kod nas to nije slučaj. Kod nas je normalno da sudija dijeli PRAVDU.
NK Omladinac Mionica
Re: NK Omladinac Mionica
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
sony, u koliko je tekma sa širokim pošto je karta i hoće li biti dovoljno mjesta na tribinama ili se mora karta prije kupiti ili rezervirati
Utakmica sa Širokim Brijegom se igra sa početkom u 15:30h, karte su i ranije bile puštene u prodaju i do juče je prodano oko 400 ulaznica, a i danas će se moći kupiti na ulazu na stadion, a što se tiče kapaciteta imamo blizu 700 stolica, a sad hoćeli biti mjesta vidjeti ćemoseven je napisao/la:sony, u koliko je tekma sa širokim pošto je karta i hoće li biti dovoljno mjesta na tribinama ili se mora karta prije kupiti ili rezervirati
sony_91 je napisao/la:Utakmica sa Širokim Brijegom se igra sa početkom u 15:30h, karte su i ranije bile puštene u prodaju i do juče je prodano oko 400 ulaznica, a i danas će se moći kupiti na ulazu na stadion, a što se tiče kapaciteta imamo blizu 700 stolica, a sad hoćeli biti mjesta vidjeti ćemoseven je napisao/la:sony, u koliko je tekma sa širokim pošto je karta i hoće li biti dovoljno mjesta na tribinama ili se mora karta prije kupiti ili rezervirati
cijena uobičajna ili... ?
5KMseven je napisao/la:sony_91 je napisao/la:Utakmica sa Širokim Brijegom se igra sa početkom u 15:30h, karte su i ranije bile puštene u prodaju i do juče je prodano oko 400 ulaznica, a i danas će se moći kupiti na ulazu na stadion, a što se tiče kapaciteta imamo blizu 700 stolica, a sad hoćeli biti mjesta vidjeti ćemoseven je napisao/la:sony, u koliko je tekma sa širokim pošto je karta i hoće li biti dovoljno mjesta na tribinama ili se mora karta prije kupiti ili rezervirati
cijena uobičajna ili... ?
Sta ovo niko nista ne prica, a Omladinac vodi 
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
-
necko_gradacac
- Kontakt:
Čestitke Omladincu. Još da sačuvate na Pecari tu prednost, uh...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
čestitke na pobjedi...
ako ovo Ištuka ne otjera..nadam se da ćete onda izdržat i proć dalje, a to će ga otjerat...
sony daj nam malo izvještaja, malo više..
ako ovo Ištuka ne otjera..nadam se da ćete onda izdržat i proć dalje, a to će ga otjerat...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Hvala. A izvještaj i slike sa susreta uskoro na http://www.nkomladinacmionica.baKevin je napisao/la:čestitke na pobjedi...
NK "Omladinac" Mionica 2-0 NK "Široki Brijeg" Široki Brijeg
više na: http://www.nkomladinacmionica.ba/index. ... c&Itemid=2
više na: http://www.nkomladinacmionica.ba/index. ... c&Itemid=2
RED DRAGONS navijaci zvjezde cestitaju na pobjedi igracima OMLADINCA
naj bolji igrac utakmice za nas bio je golma tj BILI a u stvari svi su zasluzili cestitke
nadamo se da ce ovakva igra biti i u sirokom a i publika je bila na svom
NAVIJACI ZVJEZDE POZIVAJU SVE ONE KOI SU ZAINTERESOVANI ZA UTAKMICE
IZMEDU ZVJEZDE-I SARAJEVA PA DA SA NASIM NAVIJANJEM NOSIMO ZVJEZDINE IGRACE DO POBJEDE
naj bolji igrac utakmice za nas bio je golma tj BILI a u stvari svi su zasluzili cestitke
nadamo se da ce ovakva igra biti i u sirokom a i publika je bila na svom
NAVIJACI ZVJEZDE POZIVAJU SVE ONE KOI SU ZAINTERESOVANI ZA UTAKMICE
IZMEDU ZVJEZDE-I SARAJEVA PA DA SA NASIM NAVIJANJEM NOSIMO ZVJEZDINE IGRACE DO POBJEDE
Kako mi je drago za ovu pobjedu u Kupu, nemam riječi da opišem. Ne očekujem puno od uzvratne utakmice, ali mi je drago bar da smo kod kuće odigrali dobro.
A đe da znam?!
Soni postavi koju vijest ili sliku na blog, stranica ne radi, nešto ti nije u redu sa serverom.
A đe da znam?!
Srusio vam se server od preopterecenosti!Raz_ba je napisao/la:Soni postavi koju vijest ili sliku na blog, stranica ne radi, nešto ti nije u redu sa serverom.
drHti nam server!drH je napisao/la:Srusio vam se server od preopterecenosti!Raz_ba je napisao/la:Soni postavi koju vijest ili sliku na blog, stranica ne radi, nešto ti nije u redu sa serverom.
A đe da znam?!
drH je napisao/la:Srusio vam se server od preopterecenosti!Raz_ba je napisao/la:Soni postavi koju vijest ili sliku na blog, stranica ne radi, nešto ti nije u redu sa serverom.
hahaha navalili ljudi da vide to čudo mioničko, sony trebaš zakupiti više prostora ipak ste sad poznat klub eto šta zanači Kup takmičenje
Mislio sam da je dovoljno 10.000 mb Bandwidth-a mjesečno, ali izgleda da sam se prevarioseven je napisao/la:drH je napisao/la:Srusio vam se server od preopterecenosti!Raz_ba je napisao/la:Soni postavi koju vijest ili sliku na blog, stranica ne radi, nešto ti nije u redu sa serverom.
hahaha navalili ljudi da vide to čudo mioničko, sony trebaš zakupiti više prostora ipak ste sad poznat klub eto šta zanači Kup takmičenje
Izvještaj sa utakmice možete naći ovdje , a što se tiče oficijalne klubske stranice ona će biti u pogonu ponovo večeras u 24:00h
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.