Osmina finala- sve utakmice
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Osmina finala- sve utakmice
Ova utakmica moze u onaj PDF ljepotice prvenstva. Glavne uloge Ramos I Pique, te nogometna lopta 9 mjeseci stara.
Zadnja izmjena: LeSa1892, dana/u 01 jul 2018, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog.
(Alergije): licemjerje, nacionalizam i nepravda.
" Tih 206 koraka dužinom tog sokaka, nikad', ja nisam brojao . . . "
Pa i mi smo isti. Prije osiguravanja baraza gledamo ko je najbolji protivnik. Eno i za evropska takmicenja ove godine vec se razradjuje ko bi mogao biti protivnik nasim timovima u 3. pretkolu.harden je napisao/la:Zbog toga ih i ne volim.delinjo je napisao/la:na indexu naslov...Rusija ceka Hrvatsku u cetvrtfinalu !!!
pa kako su ljudi sebi najveci dusmani jebote....citam i ne vjerujem...
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Rusija, Hrvatska, Švicarska, Švedska, Kolumbija, Engleska, Danska
Neka od navedenih reprezentacija će igrati finale svjetskog prvenstva, nek se zabilježi.
Španci se nikako nisu mogli izvući iz one afere sa selektorom, očekivao sam da su jači od toga mentalno. No, nije čudo što država sa tolikim talentom ima samo jednu titulu.
Neka od navedenih reprezentacija će igrati finale svjetskog prvenstva, nek se zabilježi.
Španci se nikako nisu mogli izvući iz one afere sa selektorom, očekivao sam da su jači od toga mentalno. No, nije čudo što država sa tolikim talentom ima samo jednu titulu.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
tobejarabi20le je napisao/la:Engleska osvaja ovo nebitno takmicenje...
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
sjajno prvenstvo, jedino iznenađenje zasad je pobjeda srbije nad kosta rikom
Zarathustra
Kroos osvaja.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Barbarossa
- Kontakt:
Brazilu se otvorilo sad sve.Poslije njih HrvatimaMElloo je napisao/la:Sad je sigurno.Neko od bunker ekipa osvaja SP. Isto Grcka 2004
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Ma Hrvati su najkvalitetniji tu, ali opet Francuska ili Brazil osvajaju.S-Y-L-A-R je napisao/la:Rusija, Hrvatska, Švicarska, Švedska, Kolumbija, Engleska, Danska
Neka od navedenih reprezentacija će igrati finale svjetskog prvenstva, nek se zabilježi.![]()
![]()
"We need to suffer. And we need to fight."

Danci 3-4-3 ili 3-5-2
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Centre forward
- Kontakt:
A daj.Moggi je napisao/la:sjajno prvenstvo, jedino iznenađenje zasad je pobjeda srbije nad kosta rikom
Ne znam ko se usudio da te banuje. Bruka i sramota bejha novinarstva i moderatorstva.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Doduse ovo jeste zanimljivo. Favorita vise gotovo da i nema.Svako svakog pobjediti moze. Muski, do kraja pa sta bude bude.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- tuzlak1987
- Kontakt:
Svedska je sa ove strane najposlozenija, Hrvatska igra najbolje, a Rusija ce sigurno imati najbolji nalet.
Englezi se ni oznojit nece a uzet ce svjetskozigzag je napisao/la:Do nedavno je bilo "**** takmicenje"?! Koja crna Engleska20le je napisao/la:Engleska osvaja ovo nebitno takmicenje...
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
- Fikret1946
- Kontakt:
De gea uz onog senegalca ubjedljivo najgori golman prvenetva
Ova strana zrijeba gdje su rusi je najgora u povijesti svjetskih prvenstava
Ova strana zrijeba gdje su rusi je najgora u povijesti svjetskih prvenstava
- Pantarei79
- Kontakt:
Koja prepotenciju?? A Hrvatska nije nadigrala Argentinu? Ti si na nekim teškim opijatimaAlemC85 je napisao/la:Prepotencija ce Hrvate kostati jer su Danci hladni kao spricer. Erikssen je strasan igrac. Izbacit ce ih Danci.delinjo je napisao/la:na indexu naslov...Rusija ceka Hrvatsku u cetvrtfinalu !!!
pa kako su ljudi sebi najveci dusmani jebote....citam i ne vjerujem...
Previse su se digli kao da Danci ne postoje. A ti isti Danci odigrase u grupi odlicno protiv Francuske koja je jucer nadigrala Argentinu.
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
Uvijek realni Balkanci.
Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog.
SP dosad: tempiranje forme na 0, kurcobolja na MAX.
Ne lupetaj. Koga su nadigrali? 90 minuta proteklo u dodavanju na centru igralista. Najdosadniji mec u istoriji SP....AlemC85 je napisao/la:
Previse su se digli kao da Danci ne postoje. A ti isti Danci odigrase u grupi odlicno protiv Francuske koja je jucer nadigrala Argentinu.
- anonymousHD
- Kontakt:
Legendarna odbrana

Svjetsko prvenstvo kao March Madness
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.