https://www.facebook.com/foxsoccer/phot ... 46/?type=3
Osmina finala- sve utakmice
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Osmina finala- sve utakmice
Zadnja izmjena: soccerfan, dana/u 01 jul 2018, 19:14, ukupno mijenjano 2 puta.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Francuska je trenutno najjaca reprezentacija koja ce naslijediti Nijemce na svjetskom tronu.Pantarei79 je napisao/la:Koja prepotenciju?? A Hrvatska nije nadigrala Argentinu? Ti si na nekim teškim opijatimaAlemC85 je napisao/la:Prepotencija ce Hrvate kostati jer su Danci hladni kao spricer. Erikssen je strasan igrac. Izbacit ce ih Danci.delinjo je napisao/la:na indexu naslov...Rusija ceka Hrvatsku u cetvrtfinalu !!!
pa kako su ljudi sebi najveci dusmani jebote....citam i ne vjerujem...
Previse su se digli kao da Danci ne postoje. A ti isti Danci odigrase u grupi odlicno protiv Francuske koja je jucer nadigrala Argentinu.
Jeste nadigrala Argentinu, ali veoma lošu Argentinu, dugo Argentina nije bila ovako loša, ne po igračima nego po igri. Naravno, Hrvatska kao favorit ulazi u utakmicu, što za sve Balkance nije dobro, ali mislim da ipak dobija...Pantarei79 je napisao/la: Koja prepotenciju?? A Hrvatska nije nadigrala Argentinu? Ti si na nekim teškim opijatima
- ASD
- Kontakt:
Nemoj zaboravljati 2 Argentinca.Fikret1946 je napisao/la:De gea uz onog senegalca ubjedljivo najgori golman prvenetva![]()
Ova strana zrijeba gdje su rusi je najgora u povijesti svjetskih prvenstava
- Pantarei79
- Kontakt:
Bolje bi bilo da Kalinić brani. Subašić mi je nesiguran. Pogotovo ona njegova ispucavanjaLillard je napisao/la:
Danci 3-4-3 ili 3-5-2
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
Fudbal je mrtav. **** te ljudi u svojih 20m proveli 100 minuta i igraju kvoter.. Bas je nepravedan nekad.. Lijepa košarka 
Ljudi pričaju o nekim bunkerima, a nikad više golova nije palo

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Eriksen će riješiti napuhane Rvate.
- CROtorious
- Kontakt:
Strinic danas dvije asistencije i cao.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
- BoixosNois1899
- Kontakt:
A bio bi pravedan da su Španci, koji nisu poštene prilike stvorili u 120 minuta, prošli dalje.SPY je napisao/la:Fudbal je mrtav. **** te ljudi u svojih 20m proveli 100 minuta i igraju kvoter.. Bas je nepravedan nekad.. Lijepa košarka
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Pantarei79
- Kontakt:
A ta francuska igrala na kontre protiv Argentine koju je Hrvatska nadigrala i od iste te Argentine primila 3 gola. Obrana im je najlošiji dio momčadiAlemC85 je napisao/la:
Francuska je trenutno najjaca reprezentacija koja ce naslijediti Nijemce na svjetskom tronu.
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
- Fikret1946
- Kontakt:
Spanija dala gol,a nije sansu stvorila i ovaj bilmez govori da je fudbal mrtav jer je Rusija prosla
Koliko se pljuju Englezi a za ove spance izgledaju kao spanija 2008 e
Koliko se pljuju Englezi a za ove spance izgledaju kao spanija 2008 e
Nek i tebe vidim ovdje. Ko je tvoj favorit živo me zanimaDex je napisao/la:Svjetsko prvenstvo kao March Madness
Trenutno niko sa sigurnošću ne može reći ko osvaja ovo. Ona tako da kažem "lijeva" strana žrijeba je jača i iz nje će neko osvojiti vjerovatno. Usudio bih se reći i Belgija. Tu su i Francuzi i Brazilci!
ovo SP je od ovoga trenutka vrhunsko. ispale su sve reprezentacije koje su pokušale ubiti fudbal, od sada pa nadalje i ubuduće gledamo FUDBAL koji je preživio! fudbalu samo FIFA može dohakati!
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 01 jul 2018, 19:21, ukupno mijenjano 1 put.
- GoskGabela
- Kontakt:
ajde ko je slobodan nek naleti u čapljinu na pivu.
Ima je,ne može se popit.gori
Je.ble vas svadje
Pozz
Ima je,ne može se popit.gori
Je.ble vas svadje
Pozz
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
- Evolution87
- Kontakt:
Idemo Danci 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- SamoTravnik
- Kontakt:
Nije ovo mrtav fudbal, nego realan fudbal, prolaze oni koji vise zasluze, nema foliranja, gratis penala, golova rukama itd.
Hrvatima veceras sretn, zasluzili su da prodju dalje i mislim da ce to i opravdati veceras.
Hrvatima veceras sretn, zasluzili su da prodju dalje i mislim da ce to i opravdati veceras.
Spavas li mirno Rubialese
Pa realno stvorili su ih više nego ovi. Ne znam da su presli centra sa veznim redom otkad su gol dali. Bolje bi bilo za fudbal da su makar ovakvi mlohavi Španci prošli nego Rusi sa 200 dodavanja u 120 minuta. Nevjerovatno.BoixosNois1899 je napisao/la:A bio bi pravedan da su Španci, koji nisu poštene prilike stvorili u 120 minuta, prošli dalje.SPY je napisao/la:Fudbal je mrtav. **** te ljudi u svojih 20m proveli 100 minuta i igraju kvoter.. Bas je nepravedan nekad.. Lijepa košarka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.