Ajmo Boze!!!! Samo svoju igru, negledat druge!MortemHz je napisao/la:Naprijed susjedi!
Osmina finala- sve utakmice
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- Evolve
- Kontakt:
Re: Osmina finala- sve utakmice
NK Široki Brijeg
Sad umjesto Vatrenih recimo stavimo u istu poziciju naše Zmajeve, i krenemo čitati ovdje pojedine komentare. Kakva država - takvo sve. Zavist, ljubomora, ratne teme, diskreditiranje... Pa skoro sve osim sportkskih argumenata na sportskom forumu.
Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog.
(Alergije): licemjerje, nacionalizam i nepravda.
" Tih 206 koraka dužinom tog sokaka, nikad', ja nisam brojao . . . "
(Alergije): licemjerje, nacionalizam i nepravda.
" Tih 206 koraka dužinom tog sokaka, nikad', ja nisam brojao . . . "
- Fikret1946
- Kontakt:
Erikseeeeeeen, what a screamer 
Don Flo u mislima 24/7, sta vam pocinilet3 je napisao/la:
![]()
Pero se smije levatima![]()
otme im selektora dan uoci prvenstva i pusti ih da se raspadnu sa onim klaunom Hierom
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- Pantarei79
- Kontakt:
LeSa1892 je napisao/la:Sad umjesto Vatrenih recimo stavimo u istu poziciju naše Zmajeve, i krenemo čitati ovdje pojedine komentare. Kakva država - takvo sve. Zavist, ljubomora, ratne teme, diskreditiranje... Pa skoro sve osim sportkskih argumenata na sportskom forumu.
Svaka čast na komentaru.
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
Kako se Pero i Julen smiju negdje u cosku sad 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Baci bonbu goni bandu preko Flensbuuuuuuuuuuuuuuuuuuurga
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ideeeemo susjedi 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Hoćemo l' na Husino ako Hrvatska pobijedi?Penaltiky je napisao/la:Baci bonbu goni bandu preko Flensbuuuuuuuuuuuuuuuuuuurga
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Pa šta su trebali, otvorit se s tri klase slabijom ekipom i primit 3 komada da bi neko tamo bio zadovoljan?SPY je napisao/la:Pa realno stvorili su ih više nego ovi. Ne znam da su presli centra sa veznim redom otkad su gol dali. Bolje bi bilo za fudbal da su makar ovakvi mlohavi Španci prošli nego Rusi sa 200 dodavanja u 120 minuta. Nevjerovatno.
Normalno da će igrat kako znaju. Španci su sami sebi krivi za ispadanje, jer su igrali mlohavo, bezidejno, dodavali se do besvijesti i šta su kontali da će se go pojavit eto niotkud.
Urugvaj je pokazao da se može igrati i protiv Rusa tvrdih i protiv Portugala, samo je bitno stvari posložiti kako treba.
It's coming hometruts je napisao/la:Nek i tebe vidim ovdje. Ko je tvoj favorit živo me zanimaDex je napisao/la:Svjetsko prvenstvo kao March Madness
Ionako ćemo gledat finale u nekoj kafani
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Otvara se polufinale ali u fokusu treba biti samo Danska sada.Evolve je napisao/la:Ajmo Boze!!!! Samo svoju igru, negledat druge!MortemHz je napisao/la:Naprijed susjedi!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jednima krilo igra Rebić a drugima Poulsen. Fali im samo Nigerijac Moses, više djeluju kao ljudi koji harpunima love kitove nego klasični suhonjavi tip krila Jesus Navas.
Zadnja izmjena: Drape, dana/u 01 jul 2018, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.
treba picic trazit na husinu imaju putovniceLjumanM95 je napisao/la:Hoćemo l' na Husino ako Hrvatska pobijedi?Penaltiky je napisao/la:Baci bonbu goni bandu preko Flensbuuuuuuuuuuuuuuuuuuurga
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
belgija osvaja 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Sretno Danska.
"Sa prkosne Majevice, legenda se Bosnom širi, Teočanska prva gazi na slobodu zemlja miri. Sa prkosne Majevice, vjetrovi mu ime zbore, gdje njegova noga kroči slobodarske sviću zore..."
Hajmo Danci!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Jesus Navas odavno nije kriloDrape je napisao/la:Jednima krilo igra Rebić a drugima Poulsen. Fali im samo Nigerijac Moses, više djeluju kao ljudi koji harpunima love kitove nego klasični suhonjavi tip krila Jesus Navas.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Dex je napisao/la: It's coming home![]()
Ionako ćemo gledat finale u nekoj kafani
Nisam sumnjao u tebe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.