Više vjerujem u klinca Dizdarevića nego u Tucakoviča, volio bih da griješim, ali sam skeptičan u vezi tog momkamuhamedhulk je napisao/la:Jeste vi zabrinuti za povredu ili 'povredu' Pavlovica, koji se vratio u Sa? Kovacevic/Tucakovic u Europa ligi?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
I ono sto mi je zapalo za oko kod Resica taj njegov karakter i kad je promasio penal nije grohnuo ,vec je vrlo sretan bio sto je Radovac u nastavku dao gol i bas proslavio kao i on da je dao,bukvalno nit se ufatio za glavu nakon promasaja nit imao neku gestikulaciju da je razocaran,kao da se nista nije desilo.I iskusniji igraci a ne djete od 17 kad fule penal pa im ono nije svejedno.Momak bas suprotno,fulio pa sta idemo dalje. 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- muhamedhulk
- Kontakt:
Cuo sam skauta u prijenosu. Pitam onako, momci bez haman ijednog nastupa za Klub (sluzbenog) da igraju u Europi.. Nadam se da ce Pavlovic biti 100% fit za Bananu.MortemHz je napisao/la:Leđa ga bole ali bi trebao biti spreman za Banants.
PS. Joj skauta i price; 'produkt Akademije', 'novopeceni U-21 reprezentativac', itd.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ove prijateljske nista ne pokazuju niti ce i jedna ekipa igrat u Pl na ovakav nacin. Al dobro je sto je ovo ce omladincima dobro valjat i nadam se da ce neko od omladinaca istjerat tetovazu i dusana. Treba nam spic tip kao sto je higuan
- StariGrad071
- Kontakt:
Pa sta fali? Odma u vatru, ja se ponadao da ce prodati pavlovica.
Pa ovi danas su igrali dosta tvrdo i iza lopte.
Pa ovi danas su igrali dosta tvrdo i iza lopte.
Tucakovica treba otjerat kovacevic i pavlovic i dizdarevic su dovoljno
Ja da sam na tvom mjestu napravio bih novi acc, stid bi me bilo da se pojavim ovde poslije ovoga..bihuzur je napisao/la:
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
si mi dobar?simidobar je napisao/la:Ja da sam na tvom mjestu napravio bih novi acc, stid bi me bilo da se pojavim ovde poslije ovoga..bihuzur je napisao/la:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ima on vec 6 drugihsimidobar je napisao/la:Ja da sam na tvom mjestu napravio bih novi acc, stid bi me bilo da se pojavim ovde poslije ovoga..bihuzur je napisao/la:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ne trebaju nam dušmani mi imamo vlastite "navijače"MortemHz je napisao/la:Ima on vec 6 drugihsimidobar je napisao/la:Ja da sam na tvom mjestu napravio bih novi acc, stid bi me bilo da se pojavim ovde poslije ovoga..bihuzur je napisao/la:
Tobe korak ispred svih. Razmišlja unaprijed.MortemHz je napisao/la: Ima on vec 6 drugih
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Husrefa bar poznajemo ima nesto iza sebe za razliku od tebe. Covjek ne da te je demantovao nego ono sto se kaze "on te je i p*sro i p*piso", kad vec znas kritikovat red je da kazes i koju finu, nije valjda da si nezadovoljan ovim pripremnim utakmicama.bihuzur je napisao/la:si mi dobar?simidobar je napisao/la:Ja da sam na tvom mjestu napravio bih novi acc, stid bi me bilo da se pojavim ovde poslije ovoga..bihuzur je napisao/la:
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
vec sam napisao sta mislim o ovim prijateljskim tzv utakmicama sa kojima nam mazu oci. sve je isto kao i u proslim prelaznim rokovima. igraju se prijateljske utakmice i slave se pobjede protiv nekih levatskih ekipa a svi zaboravili sta se pricalo/pisalo prije samo nekoliko mjeseci. glupi husref i dalje radi isto ono sto je radio i u prosloj sezoni zbog cega su mu svi zamjerali ali mi to ne vidimo jer pobjedjujemo neke troglave i vozdovce u prijateljskim utakmicama. kad krene prvenstvo bice kasno!simidobar je napisao/la: Husrefa bar poznajemo ima nesto iza sebe za razliku od tebe. Covjek ne da te je demantovao nego ono sto se kaze "on te je i p*sro i p*piso", kad vec znas kritikovat red je da kazes i koju finu, nije valjda da si nezadovoljan ovim pripremnim utakmicama.
Kada je danas igrala ona startna postava mogle su se primjetiti greške koje se se pravile cijelu prošlu sezonu. Skoro se ništa nije promjenilo, recimo da je ovaj Aladin osvježenje u ekipi.
Još da danci prođu
Još da danci prođu
ali smo pobjedili i najbolji smo na svijetu. husref je mag!hilmo je napisao/la:Kada je danas igrala ona startna postava mogle su se primjetiti greške koje se se pravile cijelu prošlu sezonu. Skoro se ništa nije promjenilo, recimo da je ovaj Aladin osvježenje u ekipi.
Još da danci prođu
- StariGrad071
- Kontakt:
Ti si mag i najpametniji. Aferim. Sigurno si milijarder.
Ima Husref svojih grešaka, ali nije to toliko strašno, ne sviđa se ni meni izmišljanje pozicija kada ima igrače za te pozicije, mada razumijem da to radi u ovim kontrolnim utakmicama, ne razumijem ga da to radi u takmičarskim a da za to mena razloga.bihuzur je napisao/la: ali smo pobjedili i najbolji smo na svijetu. husref je mag!
Ako je Šabanović u boljoj formi od Hodžića stavi ga na desnog beka, Dušana ostavi na klupi. Ako je Bekić povrijeđen bolje je da, u lakšoj utakmici, Pidro igra lijevog pa ako ne bude išlo onda se može kombinovati. Nemoj Hebiba gurati na beka kada svi znamo kakav je dole.
Kada nije dobro, treba kritikovati. Isto tako bi trebalo pohvaliti, kada je dobro. Mislim da je ovo danas za pohvaliti. 
- StariGrad071
- Kontakt:
Husref je ledeta vratio iz spica na beka i napravio mu karijeru. Nije to ni toliko lose kad se pogodi
.