Osmina finala- sve utakmice
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Osmina finala- sve utakmice
Ne znam za vas ali svaki put kad čujem Čosića i njegovo deranje kroz nos momentalno dobijrm osip. Ima isti efekt na mene kao onaj Marijanov serački glas.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Drape je napisao/la:Sad će Džanković: "Iz svlačionice izlaze Danci prvi, a evo i naših".

- muhamedhulk
- Kontakt:
Znaci Akinfeev je danas branio penale skolski, ali bukvalno. Kako ih odvede u 1/4 finala. 
Kroati su bolji ali su Danci borbeni i skupo ce prodati kozu.

Kroati su bolji ali su Danci borbeni i skupo ce prodati kozu.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Fikret1946
- Kontakt:
Ali kad rece da je Strinic prosle godine igrao u Atalanti,ali ono tiho da se ne primjeti jer nije siguran 

hrvati imaju u principu dvijeAlucard je napisao/la:Al' ljudi imaju prehebene navijačke pjesme
a znaju i “ustanite ustaše“ početi (nećeš vjerovati koliko ih ustane)
ja sam jednom otišao na hrvatsku (2006 protiv brazila) i neću nikad više
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 01 jul 2018, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
E čuj Englezi20le je napisao/la:Ovo ce engleska sve ko plitak potok prec, citirajte me kad izgube.

Najdraže će mi biti kad oni ispadnu. Uzdiže ih se kao da su u grupi razbili Brazil, Francusku i Španiju. A u stvarnosti nabili jadnu Panamu, jedva dobili Tunis i popušili od Belgije.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Vjerovatno ih je poljuljao onaj glupi gol na početku utakmice, razumljivo. Nadam se da će Dalić odraditi razgovor na poluvremenu kao onda sa Argentinom, da izađu u drugom i postignu koji gol.delinjo je napisao/la:ma za klasu bolji....samo su malo "pickasti" ...Raonffa je napisao/la:Trebaju Hrvati ovo riješiti u 90 minuta, baš bi bezveze bilo da odu na produžetke, tu onda može svašta biti, vjerovatno bi došlo i do penala, a to im nikako ne treba, dosta su bolja ekipa.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Jeli Brozović uopšte igra ja ga nisam vidio s loptom 

pare nisu problem para NEMA
- akisarajevo92
- Kontakt:
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ni ja bgm. Nevjerovatno kako lik može biti nevidljiv.guber je napisao/la:Jeli Brozović uopšte igra ja ga nisam vidio s loptom
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Sve mogu shvatiti ali nikako mi ne ide u glavu zašto Ana Brnabić vodi Hrvate na prvenstvu?
Ali mora joj se priznati da su dobro spremljeni. Dolazi ovdje X/1.
Ali mora joj se priznati da su dobro spremljeni. Dolazi ovdje X/1.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Rebic je medjed

Ubacuj Pavelića da ovo napadne 

Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ti si recimo ovisan o komentarima i misljenjima ljudi koji se ne slazu sa tobom pa tako samo volis izdvojiti te komentare koji su u manjini i koji uopste nisu nuzno losi. Ako ti navijas za nekoga to ne znaci da te svi moraju pratiti, nametljiv si. Ovdje se spominje komentator u saljivom smislu jer bukvalno vristi kada Hrvatska ima sansu a ne iz nekih drugih razloga.LeSa1892 je napisao/la:Nije, ovo je još jedan B-H Danac.Fikret1946 je napisao/la:Dzankovic is that youLeSa1892 je napisao/la:Ma ja bolji je Šuko sa svojim provalama, pričama o II Svjetskom ratu ili Spaho sa dvije rečenice tokom cijelog prijenosa. "Evo gola" - "nema gola".
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- muhamedhulk
- Kontakt:
Prije tri godine se ovako osisam (sam), dosao na faks i svi se smiju.akisarajevo92 je napisao/la:

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Raonffa je napisao/la:Vjerovatno ih je poljuljao onaj glupi gol na početku utakmice, razumljivo. Nadam se da će Dalić odraditi razgovor na poluvremenu kao onda sa Argentinom, da izađu u drugom i postignu koji gol.delinjo je napisao/la:ma za klasu bolji....samo su malo "pickasti" ...Raonffa je napisao/la:Trebaju Hrvati ovo riješiti u 90 minuta, baš bi bezveze bilo da odu na produžetke, tu onda može svašta biti, vjerovatno bi došlo i do penala, a to im nikako ne treba, dosta su bolja ekipa.
cini mi se igraju tacno onako kako dancima odgovara ..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
covjek transfer u milan jos uvijek smatra kao nesto veliko, do sad ai bio jadan sad si i glup
Zarathustra
Rebić zvani Zid. Igrajte ****. 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
kao da malo radi balkanski mentalitet....

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.