NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Znal ko ime tog napadača iz Varaždina?
S ekipom trenira Armin Kadić iz DS
S ekipom trenira Armin Kadić iz DS
Sta ce napadac na probi ako vec kazu da dovode Jusufbasica, Jacimovica, Beganovica. Koga oni yebu u možđane. Prave nekog budalom.
Nek su i malog Kadiju doveli, trebali su i Jovicu nek Kadija povede sa sobom. To Mustafa na komsijskoj osnovi. Trebo je vidjet imal sta i u Sibovcu. Muše jos kojeg iz M.Mahale + ovo sto imamo i eto top ekipa.
Usput ce i ovaj strucnjak nac sta iz 1 lige RS. Ma bicemo NATO. Ima Velezu i Olimppiku da se tresu gace od nas.
Nek su i malog Kadiju doveli, trebali su i Jovicu nek Kadija povede sa sobom. To Mustafa na komsijskoj osnovi. Trebo je vidjet imal sta i u Sibovcu. Muše jos kojeg iz M.Mahale + ovo sto imamo i eto top ekipa.
Usput ce i ovaj strucnjak nac sta iz 1 lige RS. Ma bicemo NATO. Ima Velezu i Olimppiku da se tresu gace od nas.
-
- Kontakt:
picuka stub odbrane 

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Tresce se nama pravo mreze moj combe sa ovim matorim ako se neufati sad posla i dovede dvanest-petnest igraca... ono juce je teska smijurija... Ostrakovic doso na prvi trening i zaboravio opremu... hahahaha gdje to ima ba??? Nepotpisel danas ovaj nato napadac nista od prvi pet mjesta patkica i to onda jer je jos par mladih u opciji napadaca...
Ovaj matori nije jos ni dosao a galame ljudi po fejsu i zale se sta ce bit nakon par poraza... i mi smo skroz zeznut narod covjeve...
Ovaj matori nije jos ni dosao a galame ljudi po fejsu i zale se sta ce bit nakon par poraza... i mi smo skroz zeznut narod covjeve...
Za trenera je bilo definitivno boljih opcija sa kojima se pregovaralo. Opet ponavljam ovaj je za mene samo bolji od Šapka i Muslimovića.
Pleme im yebem postavili slike jutarnji trening a ono nit trenera nit igrača. Sabrali nekakve dječurlije na probu ko na Popovači. Kako ih nije stid.
Evo 10 dana dolaze igrači NATO a ono prva 2 dana priprema mi imamo igrače "blato". Samo mi smo čudan narod, volimo klub a pošto nam je u čaršiji sve uništeno što se sporta tiče mi slušamo samo što našem uhu paše. Pa tako i ovo o extra treneru, super pojačanjima, amerikancu, krovu na tribini itd.
A na kraju dobijemo njonju Marijanovog. Dole se ne zna ni ko pije ni ko plaća, fol Prljaču-profesora postavili za sportskog direktora frajera nigdje ni na mapi.
Igrače dovode građevinari, šverceri, propali bankari koji svi zajedno sem Divljana nemaju 3 utakmice u nogama.
Dokleeeeeeeeeeeeeeeeee višeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ovakooooooooooooooooooo???????????????????????????????????????????
Pleme im yebem postavili slike jutarnji trening a ono nit trenera nit igrača. Sabrali nekakve dječurlije na probu ko na Popovači. Kako ih nije stid.
Evo 10 dana dolaze igrači NATO a ono prva 2 dana priprema mi imamo igrače "blato". Samo mi smo čudan narod, volimo klub a pošto nam je u čaršiji sve uništeno što se sporta tiče mi slušamo samo što našem uhu paše. Pa tako i ovo o extra treneru, super pojačanjima, amerikancu, krovu na tribini itd.
A na kraju dobijemo njonju Marijanovog. Dole se ne zna ni ko pije ni ko plaća, fol Prljaču-profesora postavili za sportskog direktora frajera nigdje ni na mapi.
Igrače dovode građevinari, šverceri, propali bankari koji svi zajedno sem Divljana nemaju 3 utakmice u nogama.
Dokleeeeeeeeeeeeeeeeee višeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ovakooooooooooooooooooo???????????????????????????????????????????
To su nasa djeca Combe vecinom iz juniora i kadeta nemoj tako sva sreca pa imamo tu djecu i sto dolaze na te treninge seniora.Svaka im cast. Da nema njih te nase djece dole bi sad imo tih pet igraca bez trenera e to bi tek bila sramota, ovako treba pustit djecu da se nametnu i ipak je to extra za djecu kad cuju pozvani da treniraju za prvi tim...
Za djecu možda jest extra ali za klub koji je do prije 4-5 dana igračima koji su potpisali guro u usta premier ligu sigurno nije extra. Oštrak haman i jutros zaboravio opremu, vidio frajer gdje je došo pa ko veli brže bolje kupi prnje.
Miletu matorom je najteze combicu moj jer bit trener Zvijezde je skroz zahebano nek izgubi prvi par tekmi gotov je od navijaca ide onda psovanje ovo ono... ako sad neurade pravi posao i nedovede do desetog jula sve igrace donji je... ima mjesec i deset dana da pripremi ekipu pocnel gubit na pocetku sezone nece bit trener ni sedam kola...
-
- Kontakt:
Kako je Šegrt izhubio 7 kola a raja mi pljesce s tribina nosmo mi ba tako grozni i jos neki danas kazu kako ke on bio trenercina hahahahahha.
Ovo kod nas me podsjeca na ono kad je covjek psovao sudiji mqjku a nije utakmica pocela , pitali ga sto to radi kaze da imam nahebano.i kod nas niko nista nezna al pljuje se odma dok nije pocelo. Polako pustite ljude da rade da vidimo sta ce napravit a ne odma pljuvanje.
Ovo kod nas me podsjeca na ono kad je covjek psovao sudiji mqjku a nije utakmica pocela , pitali ga sto to radi kaze da imam nahebano.i kod nas niko nista nezna al pljuje se odma dok nije pocelo. Polako pustite ljude da rade da vidimo sta ce napravit a ne odma pljuvanje.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Za tu djecu prvenstveno juniore daje trenera profesionalca koji pi sklopio jaku ekipu i izborit juniorsku pl.Igrat juniorsku premijer ligu i seniorsku federalnu bi bilo idealno za nas.combe80 je napisao/la:To su nasa djeca Combe vecinom iz juniora i kadeta nemoj tako sva sreca pa imamo tu djecu i sto dolaze na te treninge seniora.Svaka im cast. Da nema njih te nase djece dole bi sad imo tih pet igraca bez trenera e to bi tek bila sramota, ovako treba pustit djecu da se nametnu i ipak je to extra za djecu kad cuju pozvani da treniraju za prvi tim...
yebemo doru, yebemo sabica, yebemo sapinu, yebemo mileta. Pa daj nam ensare contea nek nas uvede u tu yebenu premijer ligu vise
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Zmajevac kralju Teletovic ti je nato trener on ti zna fudbal i taktiku u bocu. Covjek zivi za fudbal. Problem prosle godine sto nismo usli je nedostatak izlazne generacije juniora protivnik Srebrenik dosta stariji bio tako da ove godine nema samo cetri juniora (pobro,piragic,Osmic i jos jedan)od prosle godine. U slucaju da jos dva tri juniora nam dobra dodju ocekujem borbu za premijer juniorsku ligu. Gdje fali jos trenera je u pionirima/predpionirima gdje covjek sam mora radit. Tu treba jos jedan trener da se djeca kale i eventualno kod najmladjih.
Nasa sreca je sto se Srebrenik nije plasirao u premijer ligu inace bi izgubili par dobrih igraca sigurno koji bi otisli igrat tamo. Realno gledano na trideset juniora ako dva tri mognu u Zvijezdi igrat je puna kapa... Mora se dosta vise ulagat u omladinske pogone ako hocemo veci kvalitet igraca... puna kapa je ovo dobro ista i proizvedemo kolko ulazemo u djecu...
Imamo 2003 generaciju oko sest igraca za pamcenje sad prva godina kadeta i ako od te djece nijedan nenapravi pravu karieru zakazali smo kao klub...
Nasa sreca je sto se Srebrenik nije plasirao u premijer ligu inace bi izgubili par dobrih igraca sigurno koji bi otisli igrat tamo. Realno gledano na trideset juniora ako dva tri mognu u Zvijezdi igrat je puna kapa... Mora se dosta vise ulagat u omladinske pogone ako hocemo veci kvalitet igraca... puna kapa je ovo dobro ista i proizvedemo kolko ulazemo u djecu...
Imamo 2003 generaciju oko sest igraca za pamcenje sad prva godina kadeta i ako od te djece nijedan nenapravi pravu karieru zakazali smo kao klub...
Od onih sto su igrali protiv Gradine dvije utakmice samo Piragic i golman mogu na klupu u prvi tim ono ostalo hamelj teski . Par one djece nezna osnove fudbalske igre, postavit se neznaju. Tu neracunam malog Osmica on je vec bio sa prvim timom.
Ubise nas i danas pojacanja, redaju ih ko na traci, sve jednog po jednog predstavljaju.
Ubise nas i danas pojacanja, redaju ih ko na traci, sve jednog po jednog predstavljaju.
Ti combe stvarno imas problema nekih. Ne mogu da vjerujem da imas toliko negativne energije u sebi, da ti jednostavno nista nije dobro.
Hajdi ti reci drug sta je dobro. 4 igraca, 2 golmana od toga jedan drugi dan zaboravlja opremu, bez trenera.
Jusufbasuc koji je trebao danas doc pretpostavljam zapeo u prometu.
Reci jednu stvar koja je dobra. Al ne onu koju obecaju nego onu koju su ispunili.
Reci jednu stvar koja je dobra. Al ne onu koju obecaju nego onu koju su ispunili.
-
- Kontakt:
Konacno usjalo sunce, nece pripreme bit u blatu.....combe je napisao/la:Hajdi ti reci drug sta je dobro. 4 igraca, 2 golmana od toga jedan drugi dan zaboravlja opremu, bez trenera.
Sad na fejzbuku ugleda stori od zvijezde.Objavljen dres sa brojem 10 i piše na engleskom soon tj.(uskoro).Da li je Jusufbašić ili je neko novi,bolji il je možda Lazarević
Ipak je Jusufbašić
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.