mislim da je problem Mujadzic koji sigurno jos uvijek zeli vratiti pare koje je izgubio u onoj sezoni kad smo se borili sa Slobodom za ulazak...nebeskasila je napisao/la:Suhret se pokazuje kao dobar a izgleda i on kurccina
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
- BIHfAnatiC86
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Jednima ne pase sto nece vise moci uzimati pare i raditi sta hoce te davati funkcije svojim ljudima, a majstor Suki nije uspio ni papire srediti za stadion.xxh2o je napisao/la: O čemu se konkretno radi? Gdje je zapelo?
Ima tu jos problema al ovo je glavni.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BIHfAnatiC86
- Kontakt:
Ima li naznaka da ce biti rijeseno sta u ova dva dana ili mozemo potpisati kapitulaciju i gasenje kluba?
Ko je tad Emiru potpisao pozajmicu? Koliko se sjecam u reviziji je i to pisalo? Obnasas funkciju predsjednika, kupujes zajedno sa bivsim nacelnikom utakmice i jos ima obraza traziti te pare nazad. Sad je dao neopozivu ostavku neka sto dalje od Jedinstva ide kao i ostala garnitura sto je svaki fening godinama izvlacila iz kluba. A sve polupismeni ljudi.
Sto se tice stadiona i ostalog mislim da ce problem biti ako se to bude izglasavalo u opcinskom vijecu. Valjda ce Hamdo uspjeti sta rijesiti sutra.
Sto se tice stadiona i ostalog mislim da ce problem biti ako se to bude izglasavalo u opcinskom vijecu. Valjda ce Hamdo uspjeti sta rijesiti sutra.
Za ovo sto cu sad napisati ne znam jel' sto posto tacno pa mi nemoj vjerovati, al' ne bi me cudilo da jeste s obzirom na sve sto se desavalo.tropic je napisao/la: Sto se tice stadiona i ostalog mislim da ce problem biti ako se to bude izglasavalo u opcinskom vijecu. Valjda ce Hamdo uspjeti sta rijesiti sutra.
Ima jedan problem i vezan za stadion, prostor ispod velike tribine je vlasnistvo jednog covjeka koji za to trazi 50 hiljada, a to se mora rijesiti da bi papiri bili cisti.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BIHfAnatiC86
- Kontakt:
Stadion gradski, a prostor na stadionu privatni... samo kod nas
-
nebeskasila
- Kontakt:
harden je napisao/la:Za ovo sto cu sad napisati ne znam jel' sto posto tacno pa mi nemoj vjerovati, al' ne bi me cudilo da jeste s obzirom na sve sto se desavalo.tropic je napisao/la: Sto se tice stadiona i ostalog mislim da ce problem biti ako se to bude izglasavalo u opcinskom vijecu. Valjda ce Hamdo uspjeti sta rijesiti sutra.
Ima jedan problem i vezan za stadion, prostor ispod velike tribine je vlasnistvo jednog covjeka koji za to trazi 50 hiljada, a to se mora rijesiti da bi papiri bili cisti.
To sam i ja cuo da se prica problem je diskoteka. Kad god je u jedinstvu nesto krenulo kako treba umijesaju se gradski lopovi da sve ti sjebu i ovaj put se nista nece rijesiti jer im nije u cilju
- ASD
- Kontakt:
Da li je prolongiran pocetak priprema?
-
nebeskasila
- Kontakt:
Rijeseno je sve bio sastanak nadam se prozivci sto prije
Rijeseno je, idemo dalje. 
-
nebeskasila
- Kontakt:
Kad je prozivka
- BIHfAnatiC86
- Kontakt:
Jel sutra prozivka onda?
-
nebeskasila
- Kontakt:
Znal ko sta novo od juce desava li se ista
Koga zanima sta o investitoru i planovima, danas u Restoran, 18h.
Bilo bi dobro da dodje ko god moze danas u 18 u restoran
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Momci napisite nakon sastanka sta se pricalo i kakvi su planovi
-
nebeskasila
- Kontakt:
Ima li ikog sta se pricalo
- BIHfAnatiC86
- Kontakt:
Na FB stranici USK sport imate uzivo prenosenu sjednicu
potvrdjene su price od ranije, na pripreme se krce 10.07. sutra je press konferencija, 17.07. bi trebala biti sjednica gradskog vijeca na kojoj bi se trebalo potvrditi da se svi objekti i zemljiste prenose na Jedinstvo, pozitivne stvari, ako bude sve kako je receno podrska gradjana ovaj put nece izostati i na generalki pred pocetak sezone ocekujem nista do pun stadion nakon dugo vremena...
potvrdjene su price od ranije, na pripreme se krce 10.07. sutra je press konferencija, 17.07. bi trebala biti sjednica gradskog vijeca na kojoj bi se trebalo potvrditi da se svi objekti i zemljiste prenose na Jedinstvo, pozitivne stvari, ako bude sve kako je receno podrska gradjana ovaj put nece izostati i na generalki pred pocetak sezone ocekujem nista do pun stadion nakon dugo vremena...
-
nebeskasila
- Kontakt:
Ko ce nam doci za prijateljsku u bihac
Da me yebeš ne mogu naći ovo, nije valjda Stambi izbrisaoBIHfAnatiC86 je napisao/la:Na FB stranici USK sport imate uzivo prenosenu sjednicu
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.