FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 02 jul 2018, 00:02

skoroalen je napisao/la:Radi čega nam razyebaše teren, Marija ni šesnaesterac nije napunila. Više raje bilo protiv Krupe za vrijeme bojkota.
Koliko je bilo to ljudi?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 02 jul 2018, 00:05

MortemHz je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Radi čega nam razyebaše teren, Marija ni šesnaesterac nije napunila. Više raje bilo protiv Krupe za vrijeme bojkota.
Koliko je bilo to ljudi?
Ma ja slike neke vidio, nije ni 15 milja. Teren bez atletske i zapada k'o kod nas na slabijim tekmama.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 02 jul 2018, 00:09

slika

Tačnije, ovu sliku sam vidio. Ni teren cijeli. Nisu sve ugazili, dobro je. :urnebes:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 02 jul 2018, 00:09

skoroalen je napisao/la:Ako Husref ove sezone ne osvoji ništa, zahvalit mu se i stavit tačku na i kad je on u pitanju. Dosta više vraćanja u krug s trenerima, čovjek 4. put trener, k'o da nam je Abra vlasnik.
I nije me pop.iš'o na prijateljskoj tekmi s Voždovcem, popi.šat će me kad razvali kone, uzme neki derbi, osvoji nešta. Do tad, svaki put ću pisat da Hebib i Hodžić pored živog Šabanovića i Pidre ne treba da igraju bekove.
+1

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 jul 2018, 00:11

Kakav ocaj
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 jul 2018, 00:12

Prromasila sa Sarajevom vise nego Sarajevo sa Jesicem.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 jul 2018, 00:14

skoroalen je napisao/la:slika

Tačnije, ovu sliku sam vidio. Ni teren cijeli. Nisu sve ugazili, dobro je. :urnebes:
Uprava napolje, Husrefe odlazi! Je li vazila sezonska za ovo? :hmmmmm:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 02 jul 2018, 00:18

Sabinho je napisao/la:Prromasila sa Sarajevom vise nego Sarajevo sa Jesicem.
Evo nam zadaća za Fiorentinu. :lol:

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 02 jul 2018, 00:18

Gledam ovo prvenstvo pa ljudi lete, brzina igre je za nevjerovat, tereni drago ti vidjet a ne zaigrat.

Zamisli da nase Sarajevo svake sedmice igra u tim uslovima, bio bi do sad neki novi Pape smijem glavu dat. Igraci bi puno lakse dolazili, djeca bi mogla ucit od profesionalaca a ne komsijskih polovnjaka.

Pa Misimovic rece da mu je ideja bila super, da zavrsi karijeru kod nas al kad je vidjeo gdje se igra, reko sebi sto ce ti to u zivotu, patnja.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 jul 2018, 00:21

simidobar je napisao/la:
Gledam ovo prvenstvo pa ljudi lete, brzina igre je za nevjerovat, tereni drago ti vidjet a ne zaigrat.

Zamisli da nase Sarajevo svake sedmice igra u tim uslovima, bio bi do sad neki novi Pape smijem glavu dat. Igraci bi puno lakse dolazili, djeca bi mogla ucit od profesionalaca a ne komsijskih polovnjaka.

Pa Misimovic rece da mu je ideja bila super, da zavrsi karijeru kod nas al kad je vidjeo gdje se igra, reko sebi sto ce ti to u zivotu, patnja.
Sarajevo je trebalo biti kruna njegove karijere. Nije on simba moj dostojan terena u Obarskoj i Gabeli.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 02 jul 2018, 00:24

simidobar je napisao/la: Gledam ovo prvenstvo pa ljudi lete, brzina igre je za nevjerovat, tereni drago ti vidjet a ne zaigrat.

Teško je sad napravit toliku zvijezdu. Onda su momci ostajali do 27. godine u Jugoslaviji, a bila beton liga svakako. Sad je 90% igrača Nedim Hadžić, poleti zbog dva-tri naslova u medijima i misli da je Ibrahimović, da ga čekaju jahte i ferrari. Što moj stari kaže za svakog igrača u ligi "doći će on u jamu". :lol:
Al svakako da bi se bolje igralo, s većim motivom. Onaj derbi na Grbavici lani su samo najbolesniji mogli ispratit, valjanje u onom blatu bi ogadilo fudbal svakom.

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 02 jul 2018, 00:35

nerviraju me neki husrefovi potezi.
hodzic nije nikakav igrac i kao takav treba na tribine, a ne na desnog, a pogotovo ne na lijevog beka.
ono što dodatno ljude nervira je dušanova nezainteresovanost i nedostatak emocija.

pidro treba biti prvi lijevi bek, mada mislim da usref čeka svog bekića ko ozeblo sunce.

dalje, hebib nije i neće nikada biti bek, ako već mora da igra, nek bude desno krilo i to je to.
mora se više vjerovati šabanoviću, bar upola kao što se vjerovalo kadušiću.

mujakić novi vidić 100 %.

pojačanja smiješna iskreno, za klub kao što je fks... s ovime bi možda bili zadovoljni u krupi, mdk itd...
fali napadač, ne može ahmet iznijeti sam cijelu sezonu, na toj poziciji velkoski je neefikasan.
i ako ima neke šanse dovesti suljića i TSSušića, to bi već bila pojačanja, a nisu stranci !

radovac smećar mali, igrao je super do dobrog ugovora, onda se 3 god zajebavao, pa sad kad ističe stari ugovor, on bi i da proigra... marš u olimpic go.vnence jedno odvratno !
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 02 jul 2018, 00:45

Bilo je pa proslo, nisam tada pitao iz ocitih razloga, ali moze li mi neko sad objasniti po kojim kriterijima je Hodzic usao u uzu konkurenciju za igraca sezone, prosle sezone? I da li je stvarno uradio nesto sto ja nisam primjetio pa da dobije onoliki broj glasova od navijaca?
JURIŠ

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 02 jul 2018, 00:47

Da li je meni jedino u ovoj ekipi Dušan Hodžić najantipatičniji igrač? Fizički jeste u Sarajevu, psihički na Maldivima.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 02 jul 2018, 00:51

Znači sredina će se preskakati. Ide odma nabijanje lopte u kazneni
® GONGASHI POWERHOUSE ®

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 02 jul 2018, 00:53

Derdiyok je napisao/la:

Znači sredina će se preskakati. Ide odma nabijanje lopte u kazneni
Koncert u 21:30 počeo, tako da mislim da su ipak sjebali 70% terena. :urnebes:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 02 jul 2018, 00:53

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Da li je meni jedino u ovoj ekipi Dušan Hodžić najantipatičniji igrač? Fizički jeste u Sarajevu, psihički na Maldivima.
Nije brate vjeruj mi. :urnebes:
Ja se dvoumim između njega i Bekića. I Bekić kad use.re pa samo hladno nastavi trčat... hladnokrvan k'o ovaj ruski selektor. Kako neko napisa, on da ženu zatekne na komšiji, pogled'o bi tetovažu i okrenuo se.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 02 jul 2018, 00:55

skoroalen je napisao/la:
KrajisnikBosnjak je napisao/la:Da li je meni jedino u ovoj ekipi Dušan Hodžić najantipatičniji igrač? Fizički jeste u Sarajevu, psihički na Maldivima.
Nije brate vjeruj mi. :urnebes:
Ja se dvoumim između njega i Bekića. I Bekić kad use.re pa samo hladno nastavi trčat... hladnokrvan k'o ovaj ruski selektor. Kako neko napisa, on da ženu zatekne na komšiji, pogled'o bi tetovažu i okrenuo se.
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 02 jul 2018, 01:24

Imali smo mi idealne terene na Sugavici i u Listici, pa opet prangijato i nikakva igra. Husref je sad tu od pocetka sezone, zadovoljan pripremama, uslovima i igracima koje dovode. Ili titula ili noga, trece nema. :salut:
Bahati, bahati Željkan!
1946

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 02 jul 2018, 01:32

joker90 je napisao/la:Imali smo mi idealne terene na Sugavici i u Listici, pa opet prangijato i nikakva igra. Husref je sad tu od pocetka sezone, zadovoljan pripremama, uslovima i igracima koje dovode. Ili titula ili noga, trece nema. :salut:
Slažem se. Ako se titula ne osvoji na kraju ove sezone, iako je Husref slobodno rečeno legenda Sarajeva mislim da mu odlazak sa klupe Sarajeva slijedi. Ali pustimo sad sve to, idemo malo popraviti atmosferu na našem forumu. :)

Da je Banants tući, pa onda šta nam dragi Bog da protiv Fiorentine. Ili napasti ili parkirati aVtobus, pa šta bude. :stop:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bejker, Hajdeee i 26 gostiju.