Odlično!sajo10 je napisao/la:
ma hajdeeeeee molim tesajo10 je napisao/la:
Radjena je dorada tih klupa.pred mec sa belgijom tako da sad ispunjavaju sve uvjete o broju, ne izgledaju lijepo, ali za sad ima bitnijeg poslaHantraga je napisao/la:A šta je sa umjetnom travom? Ona je već spremna za polaganje okolo, pretpostavljam?![]()
I koliko košta izmjena onih klupa za igrače? Na Grbavici su vazda bile nižerazredne, u više redova, raritetMogli su sad uštediti koju marku i da to naprave da zviždi.
Mnogo ovo promjenjivo vrijeme odgovara travi. Već je živnula.sajo10 je napisao/la:
Prodjoh maloprije, koliko sam vidio na trenutak kao da onaj dio kod sjeveroistoka jos nije postavljennide je napisao/la:jesu li sada postavili svu travu na Grbavici ili jos saniraju onu uvalu gdje je ona prskalica bila ostecena. Ima li nekih friskih slika ili video zapisa o trenutnom stanju sa terena?
Hvala na info. Vidim na durgom portalu postavljene slike i video sa Grbavice. Kako sam mogao zapaziti ima tu jos jedna trecina travnate povrsine da se postavi prije nego sto se nastavi sa radovima postavljanja umjetne trave. Na zvanicnoj vidjeh i da farbanje reflektora treba da krene tako da ce se vjerovatno jedan po jedan raditi. Mjesec dana imaju rok za ovaj prvi a kako procita za sljedeci se pregovara sa izvodjacem radova.JavierBosnia je napisao/la:Prodjoh maloprije, koliko sam vidio na trenutak kao da onaj dio kod sjeveroistoka jos nije postavljennide je napisao/la:jesu li sada postavili svu travu na Grbavici ili jos saniraju onu uvalu gdje je ona prskalica bila ostecena. Ima li nekih friskih slika ili video zapisa o trenutnom stanju sa terena?