FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

nick
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la nick » 30 sep 2010, 00:05

Neprilagodjen je napisao/la:
sandokan_TM87 je napisao/la:jeli vas klub danas igrao neku utakmicu protiv ekipe iz turskog sampionata????????
Vidim,mnogi su pogodjeni skandiranjem "Ubij Turcina",a koliko znam ovdje nema Turaka,pa me zbunjuje zasto su toliko to primili k srcu?

Na Grbavici se skandiralo "Ubij Srbina" i "Ubij Cetnika",svojim usima sam to cuo protiv Slavije,pa se nije digla tolika hampa,a sad frka oko skandiranja tamo nekim Turcima :D

Zeljovci su skloni da vide trunku u tudjem oku,a ne vide BALVAN u svom,mogu misliti kako su se njihovi Srbi na terenu osjecali dok im "vjerni" navijaci skandiraju to :(

i to jos multietnicari :D
bilo je i ono komsija te silovao itd itd...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 30 sep 2010, 00:10

Cuo sam i to,ali nista to strasno nije. To je pjesma od Delija,namjenjena njihovim sugradjanima Grobarima-"Kad si bio dete malo,komsija te silovao,jasno je ko dan,volis Partizan" :D :D A sad,sto su lesevi cisti plagijatori,nek se oni crvene i izvinjavaju Delijama :D

Ne treba dramiti ovdje oko tih pizdariya,strasno je ono sto se Vedranu desilo,a ovoga ce biti uvijek,to cak i daje draz.

Za mene je samo bitno da niko ne bude ni ogreban,a za ove stvari me boli quratz!!!
Zadnja izmjena: Neprilagodjen, dana/u 30 sep 2010, 00:13, ukupno mijenjano 2 puta.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 30 sep 2010, 00:11

Neprilagodjen je napisao/la:
Cuo sam i to,ali nista to strasno nije. To je pjesma od Delija,namjenjena svojim sugradjanima Grobarima-"Kad si bio dete malo,komsija te silovao,jasno je ko dan,volis Partizan" :D :D

Ne treba dramiti ovdje oko tih pizdariya,strasno je ono sto se Vedranu desilo,a ovoga ce biti uvijek,to cak i daje draz.

Za mene je samo bitno da niko ne bude ni ograban,a za ove stvari me boli quratz!!!
Mene boli qrac i kad neko bude ogreban :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

FORZA ZELJO
Kontakt:

Post Postao/la FORZA ZELJO » 30 sep 2010, 00:16

U ovom trenutku bi htio da pozdravim sve forumase borca koji su juce po ZELJINOJ stranici pisali "ispratit ce mo vas sa 3 komada" itd.....
Isto tako one njihove navijace koje skandiraju "ubi turcina" a nigdje turka s glave....JADNO I "bedno"

Ja cu biti prvi koji cu vam sada reci ono prijateljski da NECETE proci na GRBAVICI....
Ne moze se dva put na srecu, Bolji smo i to smo vec par puta dokazali!!!

ZELJOOOOOOOOOOO!!!
BAS SVE TI DAJEMO.....

крајишник
Kontakt:

Post Postao/la крајишник » 30 sep 2010, 00:41

$ " је $ $ " ? је ? ? " " $ у ? на терену :shock:

$ $ ? " &, $ $ ?, " 20 " / је ' ? $ $ вођства, - " " " ? ?, $ $ су " ? уз & " ? него % су $ % 8-) & је " " ? $ ? ? " ? -, & - ' & " & на ", ? % " " готово " ? $ су % " $ 50-50!
? у срцу, & у '!!!

benajon
Kontakt:

Post Postao/la benajon » 30 sep 2010, 00:42

I rekao da nece napustit kombinovani sastav reprezentacija brazila,argentine i španije

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 30 sep 2010, 00:44

benajon je napisao/la:I rekao da nece napustit kombinovani sastav reprezentacija brazila,argentine i španije
I da ide u dubrovacke trubadure jer voli limenu glazbu i voli da svira k.urcu...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 30 sep 2010, 09:18

Borac loš do bola. Fakat sam mislio da kao nešto igraju, ali niđe veze. Za 90 minuta nisu malte ne akcije napravili. Totalna nemoć. Ne znam ko će biti prvak, ali ovaj Borac ispred Želje neće biti jer smo jači u svemu.
Željo odličan, borben, čvrst, organizovan, malo da smo hrabriji bili i imali više koncentracije zabili ga za pobjedu.
Komentator reče da sad imaju neka nova pravila da možeš ramenom raznjeti igraća u 16 i da nije penal. Nikad čuo za to, ali znam da je ono penal uvijek bio i bit će. Šta je sinoć svirano Rubinu i Barsi (po penal svakom).
Nisam plaho sluš'o šta navijači pjevaju niti me iznenađuje da su pucali, a ne pjevali. Koliki je procenat još tamo ostao pravih banjalučana (ne više od 10%) toliko je otprilike i normalne raje. Ostalo seljadija, kmetovi, krkanluk ...
Ne bitno, ali sam fakat očekivao veću brojnost. Lešinara je premalo da bi bili ozbiljnija navijačka grupa. Prvak države im dođe njih ne može 500 da se skupi. Užas. Zvezda i Partizan su in, kakav Borac.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 30 sep 2010, 09:33

čamac je napisao/la:Borac loš do bola. Fakat sam mislio da kao nešto igraju, ali niđe veze. Za 90 minuta nisu malte ne akcije napravili. Totalna nemoć. Ne znam ko će biti prvak, ali ovaj Borac ispred Želje neće biti jer smo jači u svemu.
Željo odličan, borben, čvrst, organizovan, malo da smo hrabriji bili i imali više koncentracije zabili ga za pobjedu.
Komentator reče da sad imaju neka nova pravila da možeš ramenom raznjeti igraća u 16 i da nije penal. Nikad čuo za to, ali znam da je ono penal uvijek bio i bit će. Šta je sinoć svirano Rubinu i Barsi (po penal svakom).
Nisam plaho sluš'o šta navijači pjevaju niti me iznenađuje da su pucali, a ne pjevali. Koliki je procenat još tamo ostao pravih banjalučana (ne više od 10%) toliko je otprilike i normalne raje. Ostalo seljadija, kmetovi, krkanluk ...
Ne bitno, ali sam fakat očekivao veću brojnost. Lešinara je premalo da bi bili ozbiljnija navijačka grupa. Prvak države im dođe njih ne može 500 da se skupi. Užas. Zvezda i Partizan su in, kakav Borac.

Stvarno sam se nasmijao, volim ljude koji imaju smisla za humor, pa i oni koji dolaze ,dolaze zbog Borca ,a ne zbog nekog krkanskog kluba...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 30 sep 2010, 09:43

Ovo Osim na treningu ???

"TREĆI PUT ČASTIMO"

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 30 sep 2010, 10:03

RBA 1987 je napisao/la:Ovo Osim na treningu ???

Nije on ali je, kao sto rekoh neki dan, ovaj klip redovan poslije svakog treninga. Igraci svaki dan po pola sata slusaju objasnjenja strucnjaka kako se valjati na terenu i kako profesionalno padati u sesnaestercu. Nije niko kriv drugim ekipama sto nemaju strucnjake koji ce svoje igrace nauciti ovome ... 8-)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 30 sep 2010, 11:00

Ljudi,sta bi ono juce :cry: :cry: ?

Priznajem da sam dosta mlad,ali pitam ove nase starije navijace,da li se nekad desilo da nam gostuje krkanskija ekipa na Gradskom? Meni su pricali da je Travnik najgori,ali Travnik igra leprsav fudbal u odnosu na ove drvosjece! Onoliko valjanja,previjanja,foliranja,udaranja,prljavstine,igre samo na 0-0,psovki,ja u svom zivotu nisam vidio!

Nadam se da nemaju dvije onakve seljacke ekipa u Ligi,jer to bi bilo previse i za Balkan,a kamoli za BiH.

Mi smo pokusavali igrati fudbal,od onih grmalja nije se moglo vise,imali 3-4 zicera,promasili i Boze moj,uzecemo ih tamo....
Zadnja izmjena: Dule 078, dana/u 30 sep 2010, 11:03, ukupno mijenjano 2 puta.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

prigoda
Kontakt:

Post Postao/la prigoda » 30 sep 2010, 11:27

A što se tiče tekme upravo sam očakivao onakvu. Negledljiva, pretvrda, loša! Klasična utakmica kada se ide na rezultat, a vidjelo se da Borac, iako ima dobru ekipu, ima problema kada se protivnik malo zatvori i postavi čvršće.
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 30 sep 2010, 11:27

Dule 078 je napisao/la:Ljudi,sta bi ono juce :cry: :cry: ?

Priznajem da sam dosta mlad,ali pitam ove nase starije navijace,da li se nekad desilo da nam gostuje krkanskija ekipa na Gradskom? Meni su pricali da je Travnik najgori,ali Travnik igra leprsav fudbal u odnosu na ove drvosjece! Onoliko valjanja,previjanja,foliranja,udaranja,prljavstine,igre samo na 0-0,psovki,ja u svom zivotu nisam vidio!

Nadam se da nemaju dvije onakve seljacke ekipa u Ligi,jer to bi bilo previse i za Balkan,a kamoli za BiH.

Mi smo pokusavali igrati fudbal,od onih grmalja nije se moglo vise,imali 3-4 zicera,promasili i Boze moj,uzecemo ih tamo....
E moj Dule, evo ja ću ti reći, nije ovakva krkanska ekipa odavno bila u Banjaluci, dođu ljudi igraju fudbal, pa ako su bolji pobijede, al ovakvih odavno nije bilo, samo u par navrata Slavija, ali Travnik i tako neki, za koje važi to da su krkani su za ove od juče Barselona...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 30 sep 2010, 11:30

RBA 1987 je napisao/la:

E moj Dule, evo ja ću ti reći, nije ovakva krkanska ekipa odavno bila u Banjaluci, dođu ljudi igraju fudbal, pa ako su bolji pobijede, al ovakvih odavno nije bilo, samo u par navrata Slavija, ali Travnik i tako neki, za koje važi to da su krkani su za ove od juče Barselona...

djaba pricate u vjetar svi su gledali utakmicu tako ubjedjivanje sebe da ste vi igrali fudbal i ne ide vam bas najbolje ali sretnoo :D
cuj krkanskija udarate ljude na podu pljujete to je sve ono za aplauz nema price bravo vi :mrgreen:
Zadnja izmjena: nick, dana/u 30 sep 2010, 11:33, ukupno mijenjano 1 put.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 30 sep 2010, 11:56

RBA 1987 je napisao/la:

ti mi pricaj o krkanluku, klocu...č jes vidio onog vaseg seljaka, ne znam mu ime 3 puta namjerno udara anseg igraca laktom nakon sto ga je proso, jes vidio sta ste uradili kad je prekid bio... CUJ valjamo se, pa zebu su ubili, ono bash su isli nogu da mu slome u vise navrata koljenom, kramponom, sakom neznam cime vise nisu, i ti mi pricas krkanska ekipa, de srami se seljacino...

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 30 sep 2010, 11:57

čamac je napisao/la:Borac loš do bola. Fakat sam mislio da kao nešto igraju, ali niđe veze. Za 90 minuta nisu malte ne akcije napravili. Totalna nemoć. Ne znam ko će biti prvak, ali ovaj Borac ispred Želje neće biti jer smo jači u svemu.
Ako smo mi loši kakvi ste tek vi, u ostalom tabela sve pokazuje.
Dalje, ako nisi kompetentan da pricaš o pravilima fudbalske igre, i ako nikad nisi uzeo knjigu neku u vezi teorije fudbala, nemoj se provaljivati i pisati netacne informacije,. Nisu to nikakva nova pravila u fudbalu guranje ramenom, vidi se ako je komentator to govorio da zna šta znači REMPLANJE - odgurivanje ramenom igrača (rame od rame) u borbi za poziciju i borbi za loptu i to se ne sankcionise! Sad mislite ako vam je sviran smješan penal u prošlom kolu, da mora u svakom. Remplanje: http://enciklopedija.lzmk.hr/clanak.aspx?id=51054
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 30 sep 2010, 12:00

Raspudić je zaslužio zatvorsku kaznu. Pa Materaci je za onog seljaka mala maca. Lakta se, udara, pljuje, ali to se ne vidi, ili ne želi da se vidi. :lol:

U svakom slučaju, "ponosaćemo" se i na Grbavici. Ja znam da ste vi uvjereni da ćete nas proći, kao bolje igrate u gostima, nešto ne vjerujem u to, čim vam protivnik pokaže zube vi se ukakite. Dobri jeste,bez pogovora, ali toliko koliko vi mislite da jeste baš i ne. :D

Srdačan pozdrav, vidimo se u Dolini ćupova, gdje ćemo vas opet ispratiti aplauzom ako budete bolji. :mrgreen:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 30 sep 2010, 13:02

nasborik je napisao/la:
Ako smo mi loši kakvi ste tek vi, u ostalom tabela sve pokazuje.
Dalje, ako nisi kompetentan da pricaš o pravilima fudbalske igre, i ako nikad nisi uzeo knjigu neku u vezi teorije fudbala, nemoj se provaljivati i pisati netacne informacije,. Nisu to nikakva nova pravila u fudbalu guranje ramenom, vidi se ako je komentator to govorio da zna šta znači REMPLANJE - odgurivanje ramenom igrača (rame od rame) u borbi za poziciju i borbi za loptu i to se ne sankcionise! Sad mislite ako vam je sviran smješan penal u prošlom kolu, da mora u svakom. Remplanje: http://enciklopedija.lzmk.hr/clanak.aspx?id=51054
Ne ne...ono nije bilo nikavo Remplanje, niti neko guranje ramenom vec , hokejaškim rjecnikom receno, Body Check (kada covjek citavim tijelom uđe u igraca i raznese ga)
Kada igrac bukvalno odnese drugog igraca, a pošto ovo nije hokej vec fudbal - ono je bio cist faul i morao se svirati penal da je kakvog normalnog suđenja....pa necemo se sad praviti slijepi pored ociju ;)

bomber
Kontakt:

Post Postao/la bomber » 30 sep 2010, 13:23

Mislili ste lako cemo a u prvih 20 minuta Borac se nije sastavio s loptom tako da ono dobicemo Zelju i ostale gluposti da ste bolji mozete pricati po forumima a kad ispadnete onda cete reci kao nismo imali srece. Sve je u fudbalu moguce, pa i da opet prodjete, ali znajte da vam je Amar uzeo mjeru i budite sigurni da ono 2:2 ovoga proljeca mogu biti samo pusti snovi. Zeljo na Grbavici jos nije gola primio a vi na strani isto tako. Vidjecemo koja ce se tradicija srusiti a ako nas niste mogli dobiti u Banja Luci kako cete to izvesti na Grbavici. Dobri ste ali niste toliko koliko bi mozda trebalo znaciti cetiri uzastopne pobjede na strani, sad tek shvatam protiv koga ste to ostvarili.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.