2018 Tour de France

105. izdanje najpoznatije biciklističke utrke
21.etapa, dužina 3,329 km,22. momčadi(18 pro timova i 4 proconti)
AG2R La Mondiale
sve oči su uprte u Bardeta kao kao jedinog francuskog ozbiljnog GC kanditata,tim nije loš i sigurno
će voziti agresivno,Frank i Latour bi trebali biti glavni pomagači mu u planinama,iako se bojim da
bi mogli izgubiti dosta vremena na TTT,a Bardet će izgubiti dosta vremena i na ITT.
Astana
ili ti danski tim

je polovica vozača su danci,Fulsang je opcija za GC iako imaju dosta opcija
za ganjanje etapni pobjeda ,ako ne bude išlo kako žele očekujem Fraila i LL-a u mnogim bjegovima.
Bahrain–Merida
sve oči su uprte u Nibalia,a imat će finu potporu u braći Izaggire i Pozzu iako sam se ja nadao
da će povesti Mohorića za spusteve,Cobrelli će pokušati nešto napraviti u sprintu
BMC Racing
jedna od možda posljednji prilika za Portea vječnog domestiqa Frumu,jebhao ga on

trebali bi biti odlični na TTT,a vidjet ćemo koliko TjVG i Caruso mogu pomoći u planinama
Bora–Hansgrohe
Sagan dolazi po ono što je njegovo,a Majku očekujem da bude u borbi za točakstu
EF Education First-Drapac
Uran ili ti ga wheel sucker,mladi Martinez i vječni talent Rolland su mu domestiq
Sep će sigurno pokušati uzeti nek sprint,dok su Scully i Phinney povedeni da izgube što manje vremena
na TTT.
Dimension Data
dvojica Markova u pokušaju da stave Marka na prvo mjesto po pobjedama na TDF-u
Groupama–FDJ
nema Pinota,tako Demare ima čitavu ekipu za sebe da uzme koji sprint
Katusha
imaju para ali ne znaju šta će s njima,Zakarin mi je ove godine katastofalan ali tko će ludog rusa
znati

a ni Kittel se nije dobro snašao ,valjda su vlak bolje uigrali za TDF
LottoNL–Jumbo
oni su mi jako zanimljiva ekipa za pratiti;Roglič,Krujswik,Gesink i možda najbolji sprinter ove
godine Gronewegen,ali to bi mogao na kraju ispasti problem na koju stranu ići.
Lotto–Soudal
ekipa sastavljena za ganjanje etapni pobjeda i naravno De Gendt u svakom bijegu koju če biti
Movistar Team
ovdje se nema šta reći ili će se proslaviti ili ako ne uzmu žutu bit će katastrofa
Nairo,Landa,Soleri i Vamos Valverde makar do jedne etapne pobjede.
Mitchelton–Scott
nisu pozvali Caleba tako da je čitav tim za Adama uz sjajnog Nieva kao domestiq
valjda se nešto naučila s Gira
Quick-Step Floors
brutalna momčad;Tepstra,Gilbert,Gaviria,Julian,Jungels sve ispod 5. etapni pobjeda je neuspjeh
Team Sunweb
Tomica kao GC nakon što je Kelderman otpao,MM je rekao da neće ganjati zelenu već da sve snage
idu kao potpora Tomu.
Trek–Segafredo
ako Mollema završi u top 10. mislim da je to uspjeh za njih,o Degenkolbu nemam šta reći
lik svake godine sve lošiji i lošiji
UAE Team Emirates
Kristoff u ganjanju nekog sprinta i D.Martin opet sam i ostavljen da napravi neki što bolji
GC rezultat,valjda mu se nešto vrati sreće od prošle godine jer će on opet sigurno pokušati napadati
kad god može.
Cofidis
Laporte kao prva opcija za sprint,pošto nema nervoznog Nacera
i naravno netko od njihovih če biti u svakom pokušaju bijega
Direct Énergie
vidjet ćemo može li Calmejen ponoviti prošlogodišni Tdf i ukrasti opet pobjedu
tu je i dobri stari Chavanel
Fortuneo–Samsic
još se pitam šta je Barguil mislio kad je potpisao za pro-conti tim,u lošoj formi
ali tko će ga znati možda opet zablista na TDF-u,vjerovatno opet cilja na točkastu
Wanty–Groupe Gobert
valja ispratiti Martina koji pokazuje da bi mogao biti jako dobat GC vozač
p.s jednu momčad sam zaboravio,ali oni nisu ni važni

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "