Kakav je Pes sada mislim da je 3 puta realniji od FifemandraX je napisao/la:fifa je puno realnija...zato je raja mrzi ...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Kakav je Pes sada mislim da je 3 puta realniji od FifemandraX je napisao/la:fifa je puno realnija...zato je raja mrzi ...
Ponos Torina je napisao/la:Kakav je Pes sada mislim da je 3 puta realniji od FifemandraX je napisao/la:fifa je puno realnija...zato je raja mrzi ...
Mislim 2011 do sad najtezi i najrealniji pesmandraX je napisao/la:Ponos Torina je napisao/la:Kakav je Pes sada mislim da je 3 puta realniji od FifemandraX je napisao/la:fifa je puno realnija...zato je raja mrzi ...
2010?
jes' jes's centra samo opali sa Yayom T. (igram sa barcom) u 80% slucajeva go
stari dobri bug
golman na 20 metara od gola broji zvijezde
naravno sve ovo stoji ako pricas o 2010
to je onda druga prica, ja pricam o PES 2010Ponos Torina je napisao/la: Mislim 2011 do sad najtezi i najrealniji pes
da, ev ja u Stocu, ne pamtim da sam od nekoga cuo, ili vidio da igra fifuMačor je napisao/la:Ja u zivotu u Sarajevu nisam cuo od nekog da igra Fifu ili usao u neku "igraonu" i vidio da neko igra Fife.Samo se PES-a suta a i Fifa stvarno nije igriva ni sekunde.
Ne znam kako se uopste moze raspravljati o tome koja je igrica bolja
ma neigra se to nigdje. Mislim da vecina igraona ne nabavlja fifu nikako.Mačor je napisao/la:Ja u zivotu u Sarajevu nisam cuo od nekog da igra Fifu ili usao u neku "igraonu" i vidio da neko igra Fife.Samo se PES-a suta a i Fifa stvarno nije igriva ni sekunde.
Ne znam kako se uopste moze raspravljati o tome koja je igrica bolja
e pa to je ono sto sam ja govorio, bravo CartmanCartman je napisao/la:U BiH je iz nekog razloga PES puno popularniji od fife, a u skoro svim ostalim zemljama je obratno. Pojma nemam zasto. I ja sam prije vise volio PES, ali zadnji sto sam kupio je bio PES 6 ja mislim. Nakon toga samo FIFA. Realno, puno su bolji. Samo treba dat priliku toj igrici. PES tek ove godine uvodi neke funkcije sto FIFA ima vec 2-3 godine (kao driblanje 360 stepeni).
sta ne zna niko-Barcelona- je napisao/la:evo sad sam instalirao novu fifu al kad hocu da udjem u igru ne moze,nista se ne desava kao da nisam ni kliknuo,mislim da je to zbog kompa jer nije dovoljno jak,al opet bi valjda trebalo nesto da se desava a ne kao mrtvo.............ako neko mozda zna odgovor nek pomaze,al sto prije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.