Ovo je bilo baš bolno i brutalno
Osmina finala- sve utakmice
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- kumkalesic
- Kontakt:
Re: Osmina finala- sve utakmice
Stiže Japance Vahina kletva
Joint_fc
kapa dole simpatičnim japancima koji su baš ispali glupi i naivni, ali bolje je za takmičenje da belegija ide na brazil.
ona kontra je top, šah mat u tri poteza
belgija do trofeja
ona kontra je top, šah mat u tri poteza
belgija do trofeja
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Koji danak neiskustvu trenera i gluposti igraca. Ja budala mati mila.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Otišli skoro svi na skok, nema ko skočiti, a ostala još minuta. Još rutinski ne fauliraju De Bruynea.
Samo za ovu glupost su zaslužili ispadanje.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Kakva bi steta bila da je ovaj Japan kojim slucajem prosao
Lukaku i Hazard
kakvo prvenstvo igraju
Big Fella
Lukaku i Hazard
Big Fella
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Pa dobro i da su se igrali produžeci Belgija bi imala puno vise sansi da dadne go.U svakom slučaju Japanci kuci uzdignute glave a Belgiju cemo da vidimo protiv Brazila.
kolektivni harakiri
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kakav amaterizam i glupost Japanaca da idu na ubacaj iz kornera u zadnjoj minuti iako su duplo manji od Belgijanaca 
Don't believe the hype.
GOATanell je napisao/la:GracanicaAA je napisao/la:
- Fikret1946
- Kontakt:
Ubjedljivo dva od 3 do 4 najbolja igraca prvenstva za sad. Lukakua nije htio gol vcrs ali sve ostalo je maestralno radio.Policeman je napisao/la:Kakva bi steta bila da je ovaj Japan kojim slucajem prosao
Lukaku i Hazardkakvo prvenstvo igraju
Big Fella
Jel neko upratio reakciju De Bruynea kod drugog gola Japana,pa ono ni Wilshere ne radi, sramotno.
Prskanje Martineza po forumu,pade i forum i stranica od muke.
Kakve izmjene se ispostavise na kraju
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Lukaku se, od prosjenog napadaca iz 2015. pretvara u pravu masineriju. First touch, otvaranje, kombinacije, proigravanje... fenomenalno.
Kada ne sve dodamo nevjerovatne sprinterske sposobnosti na onu masu, skok igra... mozemo lagano pricati o kompletnom napadacu.

Kada ne sve dodamo nevjerovatne sprinterske sposobnosti na onu masu, skok igra... mozemo lagano pricati o kompletnom napadacu.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Kako će vam valjati prvenstvo kad samo komentarišete dok gledate utakmice i čekate neke greške?
Bože sačuvaj, kakvih sve paćenika ima.
Lukaku klasa, kontra iz udžbenika Belgijanaca.
Već 21 gol u nokaut fazi.
Bože sačuvaj, kakvih sve paćenika ima.
Lukaku klasa, kontra iz udžbenika Belgijanaca.
Već 21 gol u nokaut fazi.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Fellaini je GOAT! Voajeroljupci na aparatima!
Martinezova taktika je sranje, spasila mu je guzicu danas naivnost japanaca, da su otisli u bunker na 2-0 ne bi Belgija nikad izjednacila plus onaj sretni gol VErtongena. Ne kontam zasto u ovakvom rosteru Belgije igra ojebina Kompany? I zasto igraju yebenu 352 dje je KDB blizi svom golu?
Martinezova taktika je sranje, spasila mu je guzicu danas naivnost japanaca, da su otisli u bunker na 2-0 ne bi Belgija nikad izjednacila plus onaj sretni gol VErtongena. Ne kontam zasto u ovakvom rosteru Belgije igra ojebina Kompany? I zasto igraju yebenu 352 dje je KDB blizi svom golu?
- Fikret1946
- Kontakt:
Daj nemoj me yebat,ako krene s ovom postavkom na Brazil bit ce unakazen realno. Mrtvi Carrasco iz Kine igra wbmiky_hz je napisao/la:Prskanje Martineza po forumu,pade i forum i stranica od muke.
Samo 4-3-3 istina je :
Kur.tonja-Jordan-Vert-Toby-Meunier-Fella-Dembele-KdB-Mertens-Eden-Lukaku
Da znaš koliko ne znaš, znao bi da Jordan Lukaku nije ni pozvan.Fikret1946 je napisao/la:Daj nemoj me yebat,ako krene s ovom postavkom na Brazil bit ce unakazen realno. Mrtvi Carrasco iz Kine igra wbmiky_hz je napisao/la:Prskanje Martineza po forumu,pade i forum i stranica od muke.
Kakve izmjene se ispostavise na krajupa bolje daj onog parmaka Jordan Lukakua bar ce znati koja mu je pozicija onda Witsel ispred Dembelea
![]()
Samo 4-3-3 istina je :
imaju li oni išta normalnije za lijevo krilo-beka osim šadlija i carasca? 
to možda prolazi protiv paname i japana, ali je neozbiljno u jačim utakmicama tu staviti igrače koji su po vokaciji krila.
ne moraju nužno mjenjati formaciju, možda je čak i poželjno protiv brazilaca ići sa tako pojačanom odbranom, ali moraju staviti nekog defanzivnijeg beka i obavezno dembelea u sredinu.
ili jednostavno krenuti hrabro sa 4231 koja bi još bolje legla igračima, može se ovaj brazil dobiti.
belgija do trofeja
to možda prolazi protiv paname i japana, ali je neozbiljno u jačim utakmicama tu staviti igrače koji su po vokaciji krila.
ne moraju nužno mjenjati formaciju, možda je čak i poželjno protiv brazilaca ići sa tako pojačanom odbranom, ali moraju staviti nekog defanzivnijeg beka i obavezno dembelea u sredinu.
ili jednostavno krenuti hrabro sa 4231 koja bi još bolje legla igračima, može se ovaj brazil dobiti.
belgija do trofeja
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Protiv Brazila moraju ići sa 4 u odbrani jer Carrasco ne može igrati wing backa.rope11 je napisao/la:imaju li oni išta normalnije za lijevo krilo-beka osim šadlija i carasca?
belgija do trofeja
Ovdje ljudi ismijavaju Qurtonju zbog gola Inuia, a da je neki poznatiji igrač postigao onakav gol bilo bi svršavanje.
- Fikret1946
- Kontakt:
Na fifi ga ima u ovom mode-uTonySosa je napisao/la:Da znaš koliko ne znaš, znao bi da Jordan Lukaku nije ni pozvan.Fikret1946 je napisao/la:Daj nemoj me yebat,ako krene s ovom postavkom na Brazil bit ce unakazen realno. Mrtvi Carrasco iz Kine igra wbmiky_hz je napisao/la:Prskanje Martineza po forumu,pade i forum i stranica od muke.
Kakve izmjene se ispostavise na krajupa bolje daj onog parmaka Jordan Lukakua bar ce znati koja mu je pozicija onda Witsel ispred Dembelea
![]()
Samo 4-3-3 istina je :
Nisam znao iskreno,hvala na informaciji, jbg onda Vertonghen lijevo, a Vermaleen umjesto Kompanya
Hazard I Lukaku odlicni, iako su oba mogli zabiti sve ostalo uradili perfektno. Fella kasnije takodjer, pa I Chadli. KDB moze bolje ali I kada je los ima bravure za udzbenika.
Jedino Witsel I Karasko sto mi se nisu svidjeli.
Preokret za 10, zao mi je bilo Japanaca ali nije bilo potrebe kockati se s onim kornerom. Mogli su ici na produzetak ybga.
Bit ce Brazil-Belgija interesantna tekma. Tipujem ipak na Brazilce.
Jedino Witsel I Karasko sto mi se nisu svidjeli.
Preokret za 10, zao mi je bilo Japanaca ali nije bilo potrebe kockati se s onim kornerom. Mogli su ici na produzetak ybga.
Bit ce Brazil-Belgija interesantna tekma. Tipujem ipak na Brazilce.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.