nije istina, liga nikad nije bila gledanijaBelmin6 je napisao/la:Ne mogu vjerovati sta uopste radi ovaj Silver..
Pa opada ti gledanost, rejting lige nikad gori, jedna konferencija kao da ne postoji, ali nikom nista.
Umjesto da se jacaju ove ostale ekipe, prc. Ona najjaca se jos dodatno pojaca ako je to moguce.
Kakvi imbecili..
2018-19 NBA Preseason
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2018 NBA Offseason
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- majestic24
- Kontakt:
Pa tu cetvorku ratnika je "duo" iz Houstona doveo do 7 utakmice finala . Da im se nije paul povrijedio izbacili bi te "nenadjebive" ratnike.
Pa rodjo ovako i onako nece igrati vise od 20 min po mecu. Raditi ce ono sto su do sada radili zaza,javal i onaj rookie.
I da,jos jedna stvar. U cemu je smisao igre ako nije u tome da pobijedis i uzmes prsten?
Pa rodjo ovako i onako nece igrati vise od 20 min po mecu. Raditi ce ono sto su do sada radili zaza,javal i onaj rookie.
I da,jos jedna stvar. U cemu je smisao igre ako nije u tome da pobijedis i uzmes prsten?
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Smisao lige (dakle ne igre) je da svako uzme novca onoliko koliko vrijedi i da se tako sprijeci stvaranje timova sa vise zvijezda, u ovom slucaju pet all starova. Ako je smisao pobijediti, sta hipoteticki sprijecava 7 vrhunskih igraca da u buducnosti predju u neku ekipu i igraju za po 10 miliona, iako vrijede duplo ili troduplo vise?majestic24 je napisao/la:Pa tu cetvorku ratnika je "duo" iz Houstona doveo do 7 utakmice finala . Da im se nije paul povrijedio izbacili bi te "nenadjebive" ratnike.
@miki_92 vjerujem da jeste, ali to mozda ima veze i sa dostupnosti NBA lige cijelom svijetu u odnosu na proslo vrijeme. Ako se radi o svjetskoj gledanosti, naravno.
****: Free agent Avery Bradley has agreed to a 2 year, $25M deal with the Clippers.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ne, nego je gledanost u USA.dscile je napisao/la:
@miki_92 vjerujem da jeste, ali to mozda ima veze i sa dostupnosti NBA lige cijelom svijetu u odnosu na proslo vrijeme. Ako se radi o svjetskoj gledanosti, naravno.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Osnovni smisao je da radiš ono što hoćeš ako si unutar pravila. A sve ostalo su neka nepisana pravila i bajke za djecu. Rodji niko nije ponudio ništa i on je sam kontaktirao Gsw. Šta nekog boli qrc šta ćeš ti raditi i još bi trebao gledati kompetentnost, gledanost lige, malo sutra. I ja bih uradio isto.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
USA, ljudi vole super timovedscile je napisao/la:Smisao lige (dakle ne igre) je da svako uzme novca onoliko koliko vrijedi i da se tako sprijeci stvaranje timova sa vise zvijezda, u ovom slucaju pet all starova. Ako je smisao pobijediti, sta hipoteticki sprijecava 7 vrhunskih igraca da u buducnosti predju u neku ekipu i igraju za po 10 miliona, iako vrijede duplo ili troduplo vise?majestic24 je napisao/la:Pa tu cetvorku ratnika je "duo" iz Houstona doveo do 7 utakmice finala . Da im se nije paul povrijedio izbacili bi te "nenadjebive" ratnike.
danas je mozda i teze nabiti ove brojeve zbog streaminga nego u vrijeme Jordana kad ti je TV bio jedina opcija
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sad će zbog rođe Durantov legacy spasti baš na niske grane. I skoro pa niko mu neće dovoljno zasluga pripisivati za titule. A i zašto bi, igra u 5 all star timu, odnosno do skora 4 all star.
Sa Lakersi i ostali moraju odgovriti, i izmisliti neko čudo ne bi li nekako ublažili stvari.

Sa Lakersi i ostali moraju odgovriti, i izmisliti neko čudo ne bi li nekako ublažili stvari.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
tyreke evans u pacersima
Jeste, niko mu nije ponudio nista a imao tri puta vece pare od NOPsljivo je napisao/la:Osnovni smisao je da radiš ono što hoćeš ako si unutar pravila. A sve ostalo su neka nepisana pravila i bajke za djecu. Rodji niko nije ponudio ništa i on je sam kontaktirao Gsw. Šta nekog boli qrc šta ćeš ti raditi i još bi trebao gledati kompetentnost, gledanost lige, malo sutra. I ja bih uradio isto.

@miki_92 i to stoji.
Sta je ovo sunce ti je.bem
Pa ostatak lige da skupi jednu ekipu ne bi imali ovakvu petorku

u sezoni 2015-2016 ovih 5 warriorsa su bili izabrani u najbolje petorke lige,ne sjecam se da se to ikad desilo u istoriji lige
ode Durant u Knickse naredno ljetoRomagnoli13 je napisao/la:Sad će zbog rođe Durantov legacy spasti baš na niske grane. I skoro pa niko mu neće dovoljno zasluga pripisivati za titule. A i zašto bi, igra u 5 all star timu, odnosno do skora 4 all star.![]()

- BuffonGigi
- Kontakt:
Lakersi mogu trejdom za Kawhija, te jos nekim pametnim potezima kreirati odmah contendera. Kazem mogu, sto ne znaci da ce se tako i desiti. E sad, u tom slucaju, navijaci Lakersa bi trebali osporavati Rođu, Duranta i govoriti zasto GSW nece funkcionisati. Govorim kako razmisljaju ovi Spursovci i ostali hardcore fanovi na forumu. Brate ako je tvoja ekipa dobra, ne znaci da nista drugo u ligi ne valja.
Ja sam presretan sto je LBJ dosao i prikljucio se strasnim imenima koja su nosila dres Lakersa. Ali isto tako sretan sam sto imam priliku gledati najbolju ekipu u historiji kosarke, kao sto sam sretan sto sam zivio u eri Jordana... Neke stvari treba posmatrati kao fan kosarke, a ne samo kao razmazeni klinjo.
Ja sam presretan sto je LBJ dosao i prikljucio se strasnim imenima koja su nosila dres Lakersa. Ali isto tako sretan sam sto imam priliku gledati najbolju ekipu u historiji kosarke, kao sto sam sretan sto sam zivio u eri Jordana... Neke stvari treba posmatrati kao fan kosarke, a ne samo kao razmazeni klinjo.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Lejkersi nemaju potrebe sad ići po Kawhija, bolje je sačekati iduće ljeto i dovesti ga za džaba, samo da sad ne izvuku onog indijanca Howarda odnekud.
Ali kako se ovdje lucidno pripremao teren da se popljuje eventualno dovodjenje Rodje u Lakerse.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Da hoće Lakersi pokupiti Nurkića. To bi bio vrhunski potez za sve nas ovdje u Bosni.
Ali sve sam ubjeđeniji da će uskoro objaviti da je Howard novi igrač Lakersa.

Ali sve sam ubjeđeniji da će uskoro objaviti da je Howard novi igrač Lakersa.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Vraćaj dres DubsaEpidaurus je napisao/la:Sta je ovo sunce ti je.bem![]()
![]()
![]()

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.