GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

jacky09
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la jacky09 » 30 sep 2010, 11:50

Los*Blancos je napisao/la:Igrali Muslimovic...uhhh kako bi bilo lijepo da zabije koji komad :mrgreen:
Neznam, to sam našao na jednom "lijevom" siteu.
...što je više lome to je volim jače...

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 30 sep 2010, 11:52

Offside je napisao/la:Ne kolega, Ćiro je takođe napravio uspjeh plasmanom u baraž, dopadljivom igrom sa 25 golova u 10 utakmica itd. A tu priču o Ćiri kao dobrom motivatoru a lošem taktičaru zajebi bato, ja sam čitao recenzije Ivića, Osima i ostalih, Ćiro je doktor fudbala. To što njemu samom odgovara da ga smatraju levatom, to je već druga priča. Znaš puno veći publicitet postigne rečenica hebat ćemo im mater, nego spika o taktičkim postavkama. Ibričić i Salihović na bekovima, Muratović iz naftalina postaje prvotimac, 3-5-2 formacija itd, itd, ništa od toga nije slučajno. BiH prije Ćire nikad nije bila bolje plasirana od 4. mjesta u kvalifikacijskoj grupi. Odigrati sa Litvanijom na Koševu 1-1, izgubiti od Moldavije i slično bila je svakodnevnica prije Ćire, njegovim dolaskom postalo je sasvim normalno solidnoj Estoniji utrpati 7 komada, a u blok meču pregaziti i poniziti Belgiju. Nije prošao Portugal, Ok, ali ko garantira da će Vaha proći skupinu. Zasad poveznica uopće nije površna.
Kako nije bila nikad bolje plasirana od 4 mijesta..kad je u 2 ciklusu Sliskovica zavr. kao 3 iza Spanije,Srbije :mrgreen: da su pobijedili u Beogradu bili bi 2 ;)
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 30 sep 2010, 12:58

momci večeras samo hrabro, imate priliku napisati povijest i sve nas učiniti ponosnima, Bože pomozi nam
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 30 sep 2010, 13:44

ajmoooooooo

očekujem 0-3 pobjedu Dinama... kakav PAOK :roll:

BOG nogometa će ih tako srediti da neće znati gdje su 8-)
Hayley <3

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 30 sep 2010, 13:46

Sretno momci ;)
A C A B !

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 30 sep 2010, 14:11

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 30 sep 2010, 14:13

Osim što bi eventualnom pobjedom bili na pragu prolaska skupine Europske lige, nogometaši Dinama u Solunu bi srušili i dva negativna niza. Modri, naime, nikada u Europi nisu pobijedili grčki klub u gostima, a izgubili su od Olympiakosa i AEK-a. Drugi ne tako ohrabrujući podatak i negativan niz Zagrepčana pred utakmicu na Doumbas stadionu je da Dinamo još nijednom nije pobijedio u dvije uzastopne utakmice u Europskoj ligi. Modri u tom natjecanju igraju od 2004. godine. No najveći motiv Dinamovim igračima ipak je pisanje povijesti jer bi današnjom pobjedom nad PAOK-om nakon 40 godina bilu na pragu prezimljavanja u Europi.

Hvala na slikama
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 30 sep 2010, 14:18

Smuči mi se kad vidim ovog Dodoa.
Za njega je Anderson profesor nogometa.

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 30 sep 2010, 15:01

Los*Blancos je napisao/la:
Offside je napisao/la:Ne kolega, Ćiro je takođe napravio uspjeh plasmanom u baraž, dopadljivom igrom sa 25 golova u 10 utakmica itd. A tu priču o Ćiri kao dobrom motivatoru a lošem taktičaru zajebi bato, ja sam čitao recenzije Ivića, Osima i ostalih, Ćiro je doktor fudbala. To što njemu samom odgovara da ga smatraju levatom, to je već druga priča. Znaš puno veći publicitet postigne rečenica hebat ćemo im mater, nego spika o taktičkim postavkama. Ibričić i Salihović na bekovima, Muratović iz naftalina postaje prvotimac, 3-5-2 formacija itd, itd, ništa od toga nije slučajno. BiH prije Ćire nikad nije bila bolje plasirana od 4. mjesta u kvalifikacijskoj grupi. Odigrati sa Litvanijom na Koševu 1-1, izgubiti od Moldavije i slično bila je svakodnevnica prije Ćire, njegovim dolaskom postalo je sasvim normalno solidnoj Estoniji utrpati 7 komada, a u blok meču pregaziti i poniziti Belgiju. Nije prošao Portugal, Ok, ali ko garantira da će Vaha proći skupinu. Zasad poveznica uopće nije površna.
Kako nije bila nikad bolje plasirana od 4 mijesta..kad je u 2 ciklusu Sliskovica zavr. kao 3 iza Spanije,Srbije :mrgreen: da su pobijedili u Beogradu bili bi 2 ;)
Jeste upravu si, moja greška. Mada je to nebitan i kozmetički podatak, jer u kvalifikacijama za Euro u Portugalu, jedan gol je odlučivao hoćemo li biti 1. ili 4. :D

Btw. očekujem nastavak Vahinog niza bez poraza.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

Tarpi do bagro
Kontakt:

Post Postao/la Tarpi do bagro » 30 sep 2010, 15:04

Sretno Momci imate podrsku iz Sarajeva kao iz Zagreba :)
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 30 sep 2010, 20:22

E boysi boysi,bolje sto niste dosli u Solun,jer da ste dosli pitanje je da li biste se vratili,preko 500 Grobara je otislo tamo da vas doceka,na srecu po vas niste otisli,jer bi nastradali.Veceras ce braca pokazati na terenu i spustit vas malo,a tek na tribinama cete vidjet ono sto boysi nikada nece moci napraviti,uzivajte....
& $ - & " - & - &
ФСРС

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 30 sep 2010, 20:32

drinin vuk je napisao/la:E boysi boysi,bolje sto niste dosli u Solun,jer da ste dosli pitanje je da li biste se vratili,preko 500 Grobara je otislo tamo da vas doceka,na srecu po vas niste otisli,jer bi nastradali.Veceras ce braca pokazati na terenu i spustit vas malo,a tek na tribinama cete vidjet ono sto boysi nikada nece moci napraviti,uzivajte....
To vi neka topla braća :mrgreen: :lol: ako ste tako solidarni i puni altruizma s braćom Grcima, pomozite im riješiti dugove :D ili, tolka braća baš i niste :lol:

Moja prognoza za večeras je neriješeno...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 30 sep 2010, 20:34

Koji glupani ako je to tacno :D Po cemu ste to vi braca, huliganizmu mozda :? Vidjelo je se na onoj kosarkaskoj utakmici kako se braca vole prava bratksa ljubav :mrgreen: Uostalom kako sam upratio ti si iz Zvornika i samo se tjesi da te vole oni u Beogradu (vole al kao Krstic onog grka) :D
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

Steve
Kontakt:

Post Postao/la Steve » 30 sep 2010, 20:38

cuj boysi se nebi vratili kuci :lol: :lol: joj kako bi volio da vaha & dinamo donesu kuci tri boda protiv ovi srba - pardon grka veceras 8-)
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 30 sep 2010, 21:56

A ja atmosfere :D Čitajući novinske napise, čitajući po forumu od pojedinaca, ja sam očekivao da će se u najmanju ruku zemlja tresti, da će biti pravi navijački tsunami, 30 tisuca fanatičnih navijača i zombija :D :D a ono atmosfera malo luđe od Kantride :lol: Dobro, ima i drugo poluvrijeme, možda nisu svi ušli :D Treba sačekati i 342 grobara, ipak su njihove glasnice i dlanovi puno čvršći i glasniji :lol:

I dalje sam mišljenja da će biti neriješeno. Osim ako netko ne pobjedi :mrgreen:
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 30 sep 2010, 21:57

@drinin vuk...ako ćeš se već hvaliti tim huliganizmom,bez obzira koliko grobara došlo,bbb-ima nema ravnih što se tiče nereda,pa dosad su 100 gradova uništili bolje je radi tvoji grobara da bbb nisu došli...a i taj solun ništa posebno,eno dinamo im igrom parira potpuno,grci se umislili ko da jedino oni znaju navijati

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 30 sep 2010, 22:01

@drinin vuk

Jel' nam to pišeš sa stadiona preko mobitela? :mrgreen:
Klinac zaboravio da su se PAOK i Dinamo dogovorili da nema gostujućih navijača.
Ako dolaziš u Zagreb javi se da popijemo nešto. :D Baš me zanima jeli dolaziš.

Utakmica neutralom gledatelju dosadna. Bez prilika, igra na sredini terena.. rekao bi tipična utakmica Hajduk - Dinamo. :D
Neznam koji je razlog zašto Tomečak ne igra, a Etto igra. Sto puta je Ivan dokazao da je ponajbolji igrač Dinama, Etto ništa posebno, davnoo je se očekivalo od njega nešto.. On je kalibar za jednu dobru zamjenu i ništa više.
Sammir valjao one PAOK-ovce ko amatere neke.
Nemam baš nekih komentara, utakmica nije nešto.. treba uvesti Tomečaka da donese živosti na terenu.
Ne treba srljati naprijed, remi nije loš rezultat.. najmanje što nam treba je neki zalutali metak u našoj mreži.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 30 sep 2010, 22:38

Grobar vam ga zaprzi itekako,mojoj sreci nema kraja,jer jedan je Ivic Vlaja.....hahahhahhahhah,cuj boysi,ne vidim ni jednog na tumbi....mozda su oni otisli u Kerkiru?.....
& $ - & " - & - &
ФСРС

Steve
Kontakt:

Post Postao/la Steve » 30 sep 2010, 22:43

joj ovog lika, raduje se porazu dinama. aj' nije mozda ni cudo kad mu partizana svak zguzi u LP :lol:
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 30 sep 2010, 23:15

drinin vuk je internet navijač.
Nadam se da će doći u Zagreb kao 'vjerni' navijač PAOK-a.

Što se tiče utakmice:

Nikad nisam gledao bezidejniji Dinamo. Otkako gledam Dinamo, primali smo svakakve golove, gubili na najbanalnije načine ali ovako bezidejno odigrati...... :oops:
Etto od 1. minute - najveća greška. Čim sam ga vidio smračilo mi se pred očima.
Ibanez također.. momak se trudi, trči, bori ali nema on kvalitetu.. on prođe po boku ali onda se izgubi.. tehnika mu je nula.
Navikao sam na ovakve poraze, naravno da mi je žao ali naučio sam se nositi sa ovakvim primljenim golovima. Mislio sam da je dolaskom Vahida to bar u većoj mjeri nestalo ali ispostavilo se da nije.

Kelava - iskreno i nije imao nekog posla. Kraj gola nije mogao bolje reagirati.
Vrsaljko - solidno odigrao. Falili prodori po boku.
Bišćan - solidno odigrao ali ono mu se nesmije dešavati.
Tonel - obavio svoj posao kako treba, imao jedno "plivanje" u 2. poluvremenu ali na sreću popravio je svoj gaf.
Cufre - standardno dobar.
Chago - dobro rolu odigrao. Baš sam ga pratio, u defanzivi je odigrao besprijekorno.
Badelj - Mogao puno bolje. Ofanzivno nije odigrao ništa!
Sammir - indisponiran danas. Imao par prilika, najbolja onaj šut u 2. poluvremenu kada je sa 16m pucao ravno u Krešića.
Ibanez - gore napisano
Etto - gore napisano
Rukavina - jeli dirnuo loptu danas?

Bećiraj - nije previše igrao da bih ga ocijenio ali momak je se trudio i onda jednom glavom ubacio u sredinu ali naravno Badelj kasni.
Tomečak - prekasno ubačen na teren.
Morales - ono malo što je odigrao nije se vidio na terenu.

Od PAOK-a sam očekivao više.
Ni mi nismo odigrali ništa, ali PAOK je bio još slabiji.
Nebi bilo zasluženo da smo pobjedili kao što ni PAOK nije zaslužio ovu pobjedu. Utakmica je bila loša.. PAOK nije imao konkretnijeg udarca prema Kelavi ali jedan gaf Bišćana i 3 boda se pišu.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.