2018-19 NBA Preseason
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2018 NBA Offseason
Boston nek napadne obrvu i satrat ce jadni gsw
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Kawhi je napisao/la:Vratite nam Sterna.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
a sta bi to Stern uradio 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Gsw je sposobniji od moje ekipe kmeee kmee
Smirite dozivljaj malo
Smirite dozivljaj malo
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
josipmusa je napisao/la:Boston nek napadne obrvu i satrat ce jadni gsw
The Celtics cannot acquire a player like Anthony Davis because of the Rose rule. Boston is allowed to trade for only one player (Kyrie Irving) that was signed with the Rose rule.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- BernardBarnjak
- Kontakt:
MElloo je napisao/la:Gsw je sposobniji od moje ekipe kmeee kmee
Smirite dozivljaj malo
Znas kada ce tvoji Knicksi uci u PO? 2054

Nista. Ovdje je sve po pravilima. Nikome se nista nema zamjeriti. Ovo problem moze biti samo vlasnicima Magica, Knicksa, Netsa, Hawksa i ostalih slicnih franšiza koje nikad nista nece ostvojiti jer imaju nesposoban managament za razliku od Lakersa i GSW-a.miki_92 je napisao/la:a sta bi to Stern uradio
Meni kao prosjecnom NBA fanu je svejedno sto ce GSW biti mega super ekipa i sto ce biti multi NBA sampioni...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Zato mi je i svejedno sto ovi prave superteamBernardBarnjak je napisao/la:MElloo je napisao/la:Gsw je sposobniji od moje ekipe kmeee kmee
Smirite dozivljaj malo

- BernardBarnjak
- Kontakt:
Isto razmisljamoMElloo je napisao/la:Zato mi je i svejedno sto ovi prave superteamBernardBarnjak je napisao/la:MElloo je napisao/la:Gsw je sposobniji od moje ekipe kmeee kmee
Smirite dozivljaj malo

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nece imati Bird prava na njega,ako na to mislis.Ona omogucavaju davanje max.ugovora,izmedju ostalog.On je UFA nakon isteka ugovora.memija38 je napisao/la:E svasta. Ova liga vise nema smisla, gasi je Silveru.
Znaci 3-peat i vise nego ocigledan, odnosno 4/5 u zadnjih 5 godina, napravi Myers je.benu dinastiju, mora se covjeku odati priznanje za to, svaka cast.
Boogie ce ovu godinu iskoristiti s njima da se oporavi od povrede, malo odigra u drugom dijelu sezone, vjerovatno ne vise od 20-25 min. po mecu, uzme prsten, skupi iskustva i uputi se na FA naredno ljeto.
E sad, ovi strucnjaci bolje znaju od mene... da li ce GSW imati neke olaksice naredno ljeto ako budu htjeli da potpisu Cousinsa nakon ove jedne godine sto ce kod njih provesti? Da li ce ga moci potpisati preko capa ili ne?
Jer ukoliko Cousins se vrati na 70-80% starog ne bi me cudilo da ga GSW ostavi kod sebe i narednih godina...
druze, ako mozes mi ti pojasniti ovo.NEZALAGANJE je napisao/la:.
Ono sto ce imati je njegov CH i cini mi se,ako ga budu zeljeli ostaviti,platu ce mu moci povecati za 20%.To je nesto sto je SA uradio sa Gayom ovo ljeto.Treba imati na umu da oni i da mogu,skoro sigurno njemu nece dati neko povecanje,a da nekog znacajnog ne puste,jer bi ih penali bukvalno "ubili".
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
.Azpi je napisao/la:Jado jadni isfrustriraniNEZALAGANJE je napisao/la:Cousins will sign a one-year, $5.3M deal with Warriors, league **** tells ESPN.
Za ovu cifru u prajmu bez obzira na povredu?![]()
Da Bog da se nikad ne oporavio od povrede.
fuj kakav ****
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 03 jul 2018, 11:50, ukupno mijenjano 1 put.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Mozda nije tebi govorio nego Cousinsu 

Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Moze biti,zato sam i izbrisao napisano,ali sinoc me jedan padobranac vec tako nazvao na istu recenicu.BuffonGigi je napisao/la:Mozda nije tebi govorio nego Cousinsu
Sta kaze rodjo niko ga nije kontaktirao
Pa ostatak lige treba ugasit jer su nesposobni, ne jer je Golden prejak. Oni su bili prejaki i prije 3 godine sa svojim core igracima.
Myers prekucao igricu

Pa ostatak lige treba ugasit jer su nesposobni, ne jer je Golden prejak. Oni su bili prejaki i prije 3 godine sa svojim core igracima.
Myers prekucao igricu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
hahaha nije mislio na Cousinsa, liku je jedini smisao pisanja na ovom pdf-u citirat @NEZALAGANJE i ismijavat.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
vise akcije na forumu nego na istoku 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Ufff kakve tenzije na forumu... Izgleda da ce se ponovo morati brisati mnogi postovi...
Definitivno
Ali sta ocekivati od ovakvog istoka'?!
Hm, vidjet cemo dokle ce dogurati ako je bas ovako kako ti kazes...
miki_92 je napisao/la:vise akcije na forumu nego na istoku
Definitivno

Lillard je napisao/la:hahaha nije mislio na Cousinsa, liku je jedini smisao pisanja na ovom pdf-u citirat @NEZALAGANJE i ismijavat.
Hm, vidjet cemo dokle ce dogurati ako je bas ovako kako ti kazes...
- IlCapitano
- Kontakt:
Govorio je njemu i trebao mu je reći. Željeti nekom neoporavak jer je otišao u ekipu koja ti se ne sviđa 
Lowe napisao članak u kojem je opet potvrdio ovo da čovjek nije imao ozbiljne ponude i interesa. Pelikani samo zakazali neki sastanak u budućnosti, eto koliko im je bitan njihov prioritet. Nudio se Cousins drugim timovima sa cap spaceom na godinu i 15 miliona, nisu htjeli. Drugi mu nudili non tax mid level, tj 8,6 miliona, on se odlučio za GS u tom slučaju. Tri miliona manje da osvojiš prsten i nemaš pritiska da se vratiš prerano od povrede - no brainer.
I meni je glupo i kao neutralnom gledaocu i kao nekom ko je Boogie izuzetno drag, čisto zbog zanimljivosti lige, ali finala još od osvajanja Cavsa nisam gledao nikako, tako da...

Lowe napisao članak u kojem je opet potvrdio ovo da čovjek nije imao ozbiljne ponude i interesa. Pelikani samo zakazali neki sastanak u budućnosti, eto koliko im je bitan njihov prioritet. Nudio se Cousins drugim timovima sa cap spaceom na godinu i 15 miliona, nisu htjeli. Drugi mu nudili non tax mid level, tj 8,6 miliona, on se odlučio za GS u tom slučaju. Tri miliona manje da osvojiš prsten i nemaš pritiska da se vratiš prerano od povrede - no brainer.
I meni je glupo i kao neutralnom gledaocu i kao nekom ko je Boogie izuzetno drag, čisto zbog zanimljivosti lige, ali finala još od osvajanja Cavsa nisam gledao nikako, tako da...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Da je rodjo otisao u spurse vec bi bio najbolji centar u zadnjih 15 godina.Ovako mu zeli da s ene oporavi od povredde nikad.To ej bas nekako bezveze
Čuj i trebao mu je reći, i ovo sve piše moderator jednog foruma

Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog.
(Alergije): licemjerje, nacionalizam i nepravda.
" Tih 206 koraka dužinom tog sokaka, nikad', ja nisam brojao . . . "
(Alergije): licemjerje, nacionalizam i nepravda.
" Tih 206 koraka dužinom tog sokaka, nikad', ja nisam brojao . . . "
Ne diraj u Cousinsa i Cavanija, smrt te čeka.LeSa1892 je napisao/la:Čuj i trebao mu je reći, i ovo sve piše moderator jednog foruma![]()
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.