LeSa1892 je napisao/la:Rooney88 je napisao/la:LeSa1892 je napisao/la:Pa bahate od davnina, sami su krivi što je to postalo pravilo odavno.
A i ne očekujem bilo koga ko ih podržava da to prizna.
A ne ocekujem ni od onog ko je u startu protiv da prizna svoju gresku.

Protiv njih imam samo to što su bahati, inače mi nisu mrski.
Ja ti samo pokusavam reci da si ostao zarobljeb u nekom proslom vremenu. Englezi itekako su znali biti I bahati i bezobrazni. Donekle su Imali I pokrice u vidu super jakog igrackog kadra za to. Zamisli prajm Ferdinanda, Terya, A Colea, Gerrarda, Lamparda, Scholesa I Rooneya. I svi u jednoj ekipi, tada su bili bahati I prizemljili su ih. Ne osvrci se previse na imena, pokusaj stvari sagledati iz njihovog ugla, ocekivali su mnogo od jake geberacije.
Zbog cega sada imaju biti bahati? Tu je Kane ali dalje nema nekih super zvijezda od.kojih ocekujes medalje svjetskog ili evropskog prvaka.
Sve sto pokusavam reci je da su Englezi itekako prije bili bahati, sada jednostavno nisu. Ove zezancije ne shvataj ozbiljno, to je vec stvar marketinga I to svi razumiju.
Sto se tice tekme danas, lopta je okrugla I sve je moguce. Necu reci Kolumbija prolazi sigurno ali da su favoriti apsolutno jesu. Kane I CO ce probati, pa sta bude.