Garant neko krilo koje 'moze' igrati napadacaStariGrad071 je napisao/la:Nece se uci u sezonu sa jednim spicem. U ovaj dvomec da. I da dodje sada napadac nece igrati dvomec.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- StariGrad071
- Kontakt:
Bit ce Komazec 
Btw Kažu da su trebali biti novi dresovi ali, Husref nije bio za.. #stajetuje
Btw Kažu da su trebali biti novi dresovi ali, Husref nije bio za.. #stajetuje
Imamo dva domaca napadaca u ponudi, mi bi nekog s vana, yebe ih ovo sa stranicima. Sve su prilike da cemo dovesti ili Kunica ili Handzica.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Ja bi prije Handzica iskreno. Ima vise iskustva a i znanja.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ja bi obojicu doveo, imali bi tri super napadaca za BiH uslove. Uvijek bi jedan bio u formi i to bi bukvalno znacilo sah mat pozicija za nas. Mogli bi i mjenjati formaciju sa dva napadaca i uvijek jedan na klupi. Ionako Ahmetovic je na godisnjem od Januara do Augusta.
Sabrine mi moje!
Dovoljno bi bilo da dođe jedan napadač, a da taj treći bude Klarić.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- StariGrad071
- Kontakt:
Meni je handzic prespor
Handzic se ljudi ubio za nas.Ima jak sut i jak je ko konj.
Za nasu ligu fenomenalan,osvojio ligu sa Zrinjskim.
Al jok treba dovest nekog propaliteta iz 2 lige rvatske.
Za nasu ligu fenomenalan,osvojio ligu sa Zrinjskim.
Al jok treba dovest nekog propaliteta iz 2 lige rvatske.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
StariGrad071 je napisao/la:Meni je handzic prespor
Kunic je jos sporiji ako to gledamo.Realno i jedan i drugi Ahmetu mogu uzeti po 15 minuta po tekmi.Treba nesto jace zaganjati.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kunic nema iskustva, ovo mu je dobra sezona bila i to je to. Mozda bljesno lik, dovedes ga on smlata. Nemam velikog povjerenja. Ovako Handzic je ipak dokazan, cudi da ga nasi nisu odma doveli kad su mogli, tip igraca koji nama fali, jest spor, al je razbijac, jak, dobar u skoku i ima prejak sut. Zna i loptu podvaliti, igro u rusiji lik 2 godine, za nasu ligu je to veliko iskustvo a 28 mu godina, idealne godine za napadca. Iskreno moze on cak biti bolji od Ahmeta. A i nase dijete je to, djaba sve i da dodje neko sa strane opet.... U ovoj ligi trebaju napadaci krkani, da je jak ko konj i da zna malo oko gola.
Imamo ba za to brza krila, pogotovo desna strana Sisic i Hebibovic. Lijevo Halilovic i Tatar, koji moze u sredinu kao poluspic. Iskreno mozemo pljuvat kolko hocemo, al Bekica treba na lijevo krilo staviti sto mu i jest prirodna pozicija, sigurno bi lik igro najmanje 30% ako i ne 40% bolje.
Imamo ba za to brza krila, pogotovo desna strana Sisic i Hebibovic. Lijevo Halilovic i Tatar, koji moze u sredinu kao poluspic. Iskreno mozemo pljuvat kolko hocemo, al Bekica treba na lijevo krilo staviti sto mu i jest prirodna pozicija, sigurno bi lik igro najmanje 30% ako i ne 40% bolje.
Handzic ili Komazec. Ja bih vise volio Komazeca vidjeti, drugaciji tip od Ahmeta.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
A i neznam sto bi Zrinjski pustao Handzica kad su ostali samo na njemu i Bekicu .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- StariGrad071
- Kontakt:
Handzic nikad nije prebacio 10 golova u sezoni. Mozda i nelos za 10ak min, ali ako je tako bolje nekom junioru dati tih 10ak min. Nama treba napadac koji ce i poceti tekmu prije Ahmeta, u zavisnosti od taktike i protivnika.
Sretno Handzicu ne vracat ga nek igra u svom Zrinji ko ga hebe kad smo ga trazili nije htjeo sad nek pusi lulu mirazlo87 je napisao/la:Handzic ili Komazec. Ja bih vise volio Komazeca vidjeti, drugaciji tip od Ahmeta.
-
belosevic28
- Kontakt:
Kakav crni Handzic, Zrinjski ga vratio jer su im samo on i Bekic ostali napadacke opcije. Za stranca nemamo mjesta.
Nego, kakav je ovo zayeb sa nekoliko nasih juniora koji idu u Bosnu V.? Nije rijec o posudbi, navodno neki ugovor pa ce biti praceni i ako se pokazu vratit ce ih nasi?! Suhveli mi to...
Nego, kakav je ovo zayeb sa nekoliko nasih juniora koji idu u Bosnu V.? Nije rijec o posudbi, navodno neki ugovor pa ce biti praceni i ako se pokazu vratit ce ih nasi?! Suhveli mi to...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Nemoj da pogodiš kao prošle sezone.joker90 je napisao/la:Upjevat se na vakat opet!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Ko bi rekao da ce Jahovic napraviti ovako dobru karijeru.joker90 je napisao/la:Upjevat se na vakat opet!
FK SARAJEVO.
Prošle sezone nas na kraju ne bi ni da je pjevamo, valjda makar to promijenimo.
Jedino što mi daje nadu da bi se i mi mogli boriti za titulu ove sezone nije nikakva naša snaga, ni naš strateg na klupi, nego činjenica da Zrinjski i plava pogan ne rade ništa bolji posao od nas što se tiče pojačanja. Čmeljkan doveo svog Ješića na klupu i par panjeva, Zrinjski doveo Rustema i promijenio trenera. Mogli su naši ovo glatko s par pojačanja ispreskakati, ali ne bi to onda bilo zanimljivo i takmičarski.
Jedino što mi daje nadu da bi se i mi mogli boriti za titulu ove sezone nije nikakva naša snaga, ni naš strateg na klupi, nego činjenica da Zrinjski i plava pogan ne rade ništa bolji posao od nas što se tiče pojačanja. Čmeljkan doveo svog Ješića na klupu i par panjeva, Zrinjski doveo Rustema i promijenio trenera. Mogli su naši ovo glatko s par pojačanja ispreskakati, ali ne bi to onda bilo zanimljivo i takmičarski.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Odakle uopšte info o Handzicu da ce k nama momak ima vazeci ugovor s Zrinjskim plus od danas ostali samo na njemu i onom Bekicu kao spic igrac, jer i ne racunam na Acimovica jer je premlad za nesto ozbiljno jos uvijek.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.